Ida&Bella kuzzarna FUCK YOU BABY BOO!





Min syster!

Jag vill bara tacka dig för allt du har gjort för mig syster, tacka för att du finns vid min sida. Jag älskar dig syster, jag kommer alltid finnas här för dig så som du finns här för mig, oavsett vad Angelica.  En syster är en av de närmsta vännerna man har, och oavsett alla bråk och all skit som vi gått igenom så älskar jag dig, även om jag kan skrika att jag hatar dig ibland. Innerst inne så vet du också att jag älskar dig. Det är inte många som har en sån bra syster som dig.. Jag vill bara att du ska veta att vad du än gör och vart du än är så finns jag här och jag kommer alltid vara stolt över dig. Det är dags att glömma all skit ochgå vidare med allt bra. Förlåt för alla fel som jag gjort och alla gånger som jag svikit. Jag älskar dig över hela mitt hjärta syster, vi delar samma blod, blod är tjockare än vatten. Jag älskar dig och finns alltid här glöm aldrig det syste Angelica.

// Din syster Isabella Hornesjö.

Dagens

Dagens; Bella booo!

Dagens humör: Sprallig!!!!!!
Dagens borde:  Ta det lungt, men nejnej!
Dagens frisyr:  Haha ful som fan
Dagens smink: Inget än
Dagens klädsel: Jusst nu, myskläder
Dagens materiella vill ha: Dricka
Dagens köp: Inget
Dagens längtan: Ikväll
Dagens planer: Min lilla pälsklinnnng
Dagens fundering: Ikväll  
Dagens tråkigaste: Inget än
Dagens personer: Ida och storasyster!


Orkante asså

Det finns många här som kommenterar min blogg, och jag kan ju passa på att säga det att det här är min blogg inte någon annans, och om jag får kommentarer från någon så kan man väl först ta och skriva vem man är eller nått liksom bara ett namn. Det gör jag alltid när jag ska kommentra något för jag kan stå för det jag säger, jag har inte min blogg för jag vill bli lika känd som blondinbella nejnej det vill jag inte ens, det är inte er läsare som gör att jag vill skriva blogg utan det är mig själv. Jag kan säga att jag hatar att ta en vanlig bok som då kallas för dagbok, jag skriver hellre då min dagbok på datan. Om du eller ni har något emot det så kan ni alltid sluta läsa min blogg ellerhur? För helt seriöst nu så orkar jag inte med alla dom dära kommentarerna som ni lägger, jag kan säga det att jag inte ens bryr mig jag tar inte åt mig av dom men det är ganska så störande och omoget av er liksom förstår ni hur jag menar?
Det jag ville få fram nu är, det här är min blogg det är jag som skriver vad jag vill i den oavsett om ni gillar det jag skiter it, min blogg är min dagbok så håll käften bara darlings! //// Isabella Hornesjö.

Kuzzar

Här är mina älskade Kusiner.
Jag älskar er, finns alltid här för er oavsett vad. Ni betyder så jävla mycket för mig det ska ni bara veta. Jag älskar er kommer aldrig släppa er,

Patricia&Ida ni är bäst, nästefter mig! haha

HAMMARBY TOG DOM

Jag sa ju det, Hammarby ska ta hem allt och se det gjorde dom för fan! Jag är så jävla lycklig asså hahaha.
Jag,Ida&Pamela var på matchen tillsammans innan matchen satte vi oss vid zinkensdamm och krökade lite innan liksom. Haha var så jävla nära att bli utslängd från söderstadion men som tur var så blev jag inte det haha fan vilken tuur!
Vi vann med 2-1 riktig bra match asså! Sov hemma, snart ska jag bara packa sen sticker jag till Ida. Kanske också skulle träffa Minos idag men aah vi får väl se.. Nej nu ska jag tända en cigg och ringa Ida ha det så bra så länge,
Puss på er!

Dagen

Har nyss städat mitt rum, nu ska jag bara packa ihop lite grejer sen så åker jag till Ida. Det är match idag och man kan ju inte gå nykter till en match ellerhur? HAHA.

Hej på er!

Egoist haha, jag har ju nya skor jusste det har jag ju inte sakt .. Visst är dom coola?

God Morgon!

Ja, igår kväll så trodde jag&Ida att det skulle bli fest på söder, men nej allt bara fuckade sig skit jobbigt asså!
Vi åkte till söder sen kunde dom inte ha festen längre för det blev knas? Sen mötte jag,Josse&Ida upp Tom och Rickard vi drack ute med dom en stund, sen kom Minos och alla dom jag snackade lite med Minos och skit. Sen träffade vi typ Tobbe och några på tåget haha inte för jag vet vilka de är men jag kom ihåg att vi var ute med dom ett tag HAHA.
Vi var hemma vid ett tiden? Men idag är det match BAJEN SKA FAN TA HEM DET NU ASSÅ HOPPAS DE!
Jag ska också städa mitt rum sen kanske jag skulle träffa Minos en liten snabbis idag, får se hur det blir med det haha.
Ha en jävligt bra morgon och hm onsdag för fan!
Pusss på er // Isabella Hornesjö!

Chill

Vi är hemma hos Ida nu,  jag,Patricia&Ida haha jag sitter och skriver blogg och Patricia&Ida kollar på tv haha. Ikväll ska vi på fest på söder men tror inte det kommer bli kul, men vafan jag är taggad på paaarty hur som helst hahaha! Nu ska jag chilla, jag vill bara sova är så jävla trött asså sen ska vi börja fixa oss. Vi ska vara klara vid 7 och nu är klockan exakt 16:40 hahah jag är nörd men iaf!

Pöööössss


Tisdag

Hello!
Igår var jag,Ida,Josse&Fanny istan och kollade runt, jag och Ida köpte också biljetter till matchen på onsdag och måndag då Bajen spelar haha. Efter stan åkte vi hem till Ida och åt middag sen tog vi tåget till södra och så mötte vi upp Minos&Joseph vi var med dom en stund, sen tog vi tåget vid 10 tiden tillbaka till barkaby igen.
Jag sov över hos Ida i natt, idag ska vi bara ha mysdag typ Patricia kanske också ska komma förbi och bara chilla kolla lite på film typ, det är ju inte så jävla fint väder om man säger så, jag vill inte gå i stan idag igen när vädret är såhär. Det kommer bara bli en lungn dag idag ( sköönt ) Imorgon är det match, hoppas på hela mitt hjärta att BAJEN VINNER!
Ha en jävligt bra tisdag fan
puss på er vi hörs sen!

Från igår

lungn kväll

Jag är så sliten jusste nu, hatar söndagar fan även fast det är lov och skit men ändå liksom. Jag har nyss tagigt mig en lång varm och skön dusch, orkar inte sitta vid datan något mer ikväll eller jo men inte jusst nu om vi säger så. Nä nu ska jag fan lägga mig ner i soffan och kolla på tv och käka godis med lillesyrran, hörs senare kanske!

Min älskling!

Han är bara för bäst lilla Charlie <3


Sööööndag

Ja, i fredags så firade vi mamma hon är nu 42 år gammal haha fy fan. Det var en väldigt trevlig middag tycker jag, vi hade det mysigt och sånt. När vi kom hem så somnade jag rätt så fort sen vaknade jag ganska så tidigt som vanligt, och så¨började vi packa för vi skulle upp till dalarna. Om jag ska vara ärlig så gillar jag faktiskt dalarna och norrland det är så skönt att vara där tycker jag, man slipper liksom att tänka på allt skit som är hemma och lalala.. nej men jag tycker verkligen att det är skönt att komma bort över en dag liksom.
Vi hade det mysigt igår typ "familje kväll" kan man säga, vi spelade spel och nördade oss haha! Men nu är jag entligen hemma, borta bra men hemma bäst haha. Jag är verkligen skit trött även fast jag somnade tidigt igår kväll så känner jag mig lite sliten, kanske för att jag har suttit i bilen i tre hela timmar utan att vi stanna ( jobbigt som bara fan ).
Nej nu ska jag duscha sen så ska jag så en singnal till Ida, hoppas ochså på att ta en liten fika med Patricia imorgon, jusste imorgon måste jag köpa biljetter till matchen som nu är på onsdag.
Puss på er!

Höstlov nu!

Ey fan vad skönt idag har jag fått höstlov sååå skönt fan!
Igår skrev jag inget, men jag hade inte tid med det tyvärr men det var ändå inget som jag gjorde ändå, jag var i skolan sen så följde Matilda med mig till stan för jag ska köpa blommor till min mama för vi ska fira henne ikväll för hon fyller år det ska bli rätt så mysigt. Hela familjen ska ut och äta ikväll så det ska bli mysigt har nyss dushat så nu sitter jag bara häär och väntar tills mitt hår torkar så jag kan platta det tihih! 
Dagen idag har vart rätt skön, jag råka komma lite försent idag vi började klockan 10 över 8 men jag kom istället vid 10 tiden haha så jag missade en del. Fick tillbaka mitt matte prov idag och ja... jag belv inte glad kan jag ju säga men jag ska få göra omprov sen nästa vecka efter lovet så det blir nog bra hoppas jag. Jag har inte så mycke planer för lovet det ända jag verkligen måste det är att träffa Patricia det är ett måste har inte sätt min lilla älskade kusin sen aa jätte länge fan! Jag måste också köpa nya skor den hära veckan helst vill jag ju ha ett par snygga stövlar fast aa jag vet inte, vi får ju se helt enkelt haha. Men nu ska jag börja platta håret sen sminka mig.
Puss på er trevlig kväll!

Jag vill bli nyttig!

Vet ni en sak? Jag vill bli nyttigt asså jag vill inte sluta äta godis helt utan ändas bara på lördagarna, jag vet att ni som då känner mig så mycket tror att jag kommer glömma bort det men nej det är inte så! Om jag vill så kan jag, jag glömmer oftast bort  att jag inte ska äta onyttiga saker men som nu tex jag ska strax ut och gå med hunden det är en bra början liksom för att bli nyttigt, sen så ska jag äta bra och må bra.
Varför jag gör det här är för att jag vill tänka på min vikt jag vill gå, helt seriöst så vet jag att jag är rätt så mullig men inte tjock utan mullig är jag. Det är inte bara därför, utan om man äter bra så får man mindre hål i tänkerna sen så har jag bestämnt att jag ska borsta tänderna nu mera 3-4 gånger per dag så jag slipper den dära fitt tandläkaren haha! SMART JAG ÄR ASSÅ!
Nej nu måste jag hålla det jag säger, nu sticker jag ut med hunden en stund. Puss på er!

till dig.

Efter allt vi sa, slutade det med tårar och nu tänker jag, jag vill aldrig mer se dig sårad. Jag förstår att du, inte klarar av min tystnad men du som jag. Måste lära dig och  lyssna, för jag säger det jag tycker och tänker så lyssna nu vännen jag gillar dig, vill inte  höra dig snufta i täcket men, orden du säger, trårar ramlar ner när jag hör dom men du är samma ängel och vacker i mina ögon. Har du tänkt som jag, att livet är som vackrast när vi inte bråkar, din kyss får hela tiden att stanna. Och jag gillar dig, jag älskar oss två. Jag är kär i det vi har  du är min ängel från det blå. Du är min ängel från det blå. Efter allt vi gjort, gick vi skilda vägar och, trots att du är den jag vill ha nära och nu tänker jag på den känslan som föddes den dagen, den gången som våra läppar möttes. Men av olika skäl så står jag nu här, och frågar mig när skratten förvandlades till tårar men jag får inget svar, har bara minnen kvar. Du vandrar runt i mina tankar dena kalla höstdag.
Har du tänkt som jag, att livet var som vackrast när vi vandrade längst vattnet, då vi var tillsammans. För jag gillar dig. Älskar och kom ihåg, att jag är kär i det vi hade, du var min ängel från det blå.
Du var min ängel från det blå ..

Tandläkaren

Var i skolan i en timme idag kändes ju ganska onödigt men men, det var ju matte prov på morgonen som jag gjorde klart vet inte jag kanske bara får G i det? Efter matten så satt jag och snackade med Matilda,Rebecka och Patrick haha vi fick te också så det var rätt myss! Sen skulle jag då gå till tandläkaren jag hade fått tid klockan 11 så jag gick rätt så tidigt, Simon bjöd på cigg och följde mig till bussen för han skulle dra hem.
Det var så jävla fucking läskigt när jag var hos tandläkaren jag lagade 1 hål uuuuch vad ont det gjorde men jag fick sån dära bedövning ni vet en sån dära spruta som gör skit ont! Men nu är tanden lagad iaf så det känns super sköönt!
Haha slipper nu skolan för det är ingen idee att gå tillbaka och bara vara där i två timmar liksom så det slipper jag ( sköönt! ) Jag måste säga att jag tycker att jag själv har vart super super duktig för jag är liv rädd för tandläkaren men jag fixade det till slut att laga det dära jävla hålet haha. Nu håller bedövningen på att släppa så jag kanske ska äta lite lunch lite senare vill liksom vänta ett tag till iaf. Ha en riktigt skön onsdag!
Puss på er!


Dagens allt?

Dagens humör: Aggressiv
Dagens borde:  Vara glad
Dagens frisyr:  lockigt
Dagens smink: marcara&puder
Dagens klädsel: Mjukisbyxor&Hammarby tjocktröja
Dagens materiella vill ha: Någon frukt
Dagens köp: Inget?
Dagens längtan: Höstlov!
Dagens planer: Ringa Ida snart
Dagens fundering: Inget (?)
Dagens tråkigaste: Allt
Dagens personer: Familjen

Tisdag

Jag var helt sliten idag i skolan, så sjukt trött och allt. Imorgon har jag matte prov och jag har glömt min bok i skolan jippi!
Slutade vid tio över tre sen gick jag till ungdomsmotagningen en stund sen efter det åkte jag hem, har nyss ätit middag.
Jag är så jävla arg asså det går verkligen inte att förklara hur sur jag är men skitsamma, Hammarby tog iaf dif igår med 3-0 SÅ JÄVLA BÄÄÄST! Kanske skriver lite senare ikväll får se,
Puss på er!

Hammarby är mitt hjärta!

Hammarby är bäst av alla för fan, förevigt trogen!

KOMIGEN NU BAJEN!

HAMMARBY ÄR DOM BÄSTA! FÖRALLTID HAMMARBY KOOOMIGEN NU FÖR FAN! VI SKA KROSSA djurgården!
DERBYT MED IDA IKVÄLL OCH VI SKA TA DOM JÄVLARNA, behöver jag säga mer?

Om du lämnar mig nu..

Jag skulle vakna mitt i natten och ta en lång promenad
jag skulle låta blicken möta andra ögon i främmande stad
Jag skulle inte ha så bråttom med att träffa någon ny
jag har rätt mycket med mig själv, precis som du
Jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu
Jag skulle sitta på ett tåg mot Paris och låta Stockholm va
jag skulle få den tiden över för mig själv som jag sagt att jag vill ha
Jag skulle ångra mig och drömma, hundra mil genom Europa, om en främling lika tillitsfull som du
Jag skulle pröva mina läppar mot nån annan om du lämnade mig nu
Jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans
jag skulle sakna den där stunden som vi har när vi tillslut har blivit sams
Jag kanske skulle söka upp kontakter som jag tappat, som jag varit med förut någontans
Jag antar det finns nån du skulle ringa om jag inte fanns
Jag kanske skulle leta upp nån yngre som en fjäder i hatten
Det skulle bli för tomt om ingen fanns där som värmde mig i natten
Men jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd, ingen känner mig så väl som du
Jag skulle fastna i min ensamhet igen om du lämnar mig nu..


Test

Vad gör du just nu? Väntar på middag.
Vad har du gjort idag på dagen? vart med Ida min kusin
Vem sms:ade dig senast?  Patricia
Vad skulle du viljat gjort idag? Shoppat och träffat Patricia
Hur svarar du i mobiltelefonen? Det är olika, beror på humöret
Vem ringde dej senast? Papa
Vem kramade du senast? Min kusin Ida
Antal timmar sömn inatt? Jag vet inte hm, lagom tror jag.
Sov du ensam? Nej inte inatt
Vem vet mest om dig? Ida.
Vem vet du mest om? Svår fråga, ida tror jag.
Vad ser du fram emot? Höstlovet
Vad vill du ha just nu? Middag
Vem hånar du? Några få
Vem saknar du mest? Min mormor
Vem stör du dig på? Mamma ibland
Vilken buss åker du oftast? 303
Vilken årstid är det nu? Höst
Är du kär nu? Inte jusst nu.
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? Det beror på fan ..
Är du polare med grannarna? Haha nej aldrig!
Har du varit på ett party? Yess
Har du varit utomlands? Såklart
Var är dina syskon just nu? Min lilla syster är hemma, min stora vet jag inte? kanske jobbar eller nått?
Vilken tid gick du upp imorse? 11 tror jag
Vad gjorde du kl 2 inatt? Jag tror jag somnade då..?
Vad är det första du gör på morgonen? Kollade runt i rumet
Vad ska du göra efter det här? Äta middag med familjen sen ringa Ida! PUSS

Fetto söndag

Sov över hos Joel igår Idas bror på kungsholmen, vi hade det rikitgt mysigt vi laddade hem en läskig film sen gick vi och köpte lite godis och sånt. Vaknade vid 11 kanseke? Gick upp och så fixade vi oss sen åkte vi hem typ ..
Kom nyss hem mamma hade gjort kladdkaka och så hade hon bakat bullar igår så det är najs jag sitter nu här i köket och fikar med mig själv haha! Imorgon är det derby som är, jag ska dit med pappa&hans bror hahaha kul.
Vi hörs senare ha det så bra så länge
puss på er!

Skön Lördag

Igår mötte jag upp Ida på stationen ungefär vid 8-9 tiden (?) vi gick sen hem till mig och bara chillade, kollade lite på idol sen fredag hela veckan haha men det var skönt. Vi somnade typ vid 01, jag vaknade tidigt som vanligt jag gick upp typ vid halv10 och låg och lyssnade på min mp3, sen åt vi frukost och började fixa oss.
Nu är jag hemma hos Ida, hon gör kycklingwok som vi snart ska äta, sen ska vi åka till kungsholmen och träffa Joel och kolla på film. Jag kanske ska träffa Minos ikväll också men vi får ju se hur det blir.
Nu måste jag vara lite social med Ida ute i köket, men vi hörs lite senare Puss på er!


Lite gladare lite bättre

Nu är jag glad, Ida kommer snart hit hon ska sova här haha och jag var ju sur som jag nyss sa och när jag är sur brukar jag kolla och lyssna runt lite på låtar som får mig på bättre humör, jag sökte på you tube jag sökte kanske i en timme höll jag på som fan och hittade den här låten som ni måste lyssna på: Som jag hade dig förut (Med Lars Winnerbäck). Jag kan säga er att den låten får mig på helt andra tankar och jag blir skit lungn haha låter konstigt men så äre, tänker på en person när jag hör den där låten .. Jag blev glad.
Ska städa rumet sen kommer Ida min älskade kusin. Puss!


Chill Fredag,

Kom till skolan, slutade som vanligt typ en helt vanlig dag kan man säga jag är sur hela tiden men ver inte varför haha. Åkte direkt till barkaby för att mötta upp Fanny&Ida, sen åkte vi till kallhäll jag som trodde att det skulle bli bråk men nejnej Fanny skulle bara snacka med den dära tjejen i typ 10 sek som tur var. Men jag tyckte det var lite onödigt att åka dit bara liksom .. sen tog jag tåget hem och Fanny och Ida skulle åka till stan, jag kände/känner mig på lite dåligt humör idag och allt så jag orkade inte följa med men jag kommer ändå få se jackan på Ida imorron.
Kvällen kommer bara vara chill jag ska vara hemma med familjen sen ska jag&pappa gå ner och hyra film efter middagen hihi myss!  Skriver mera sen.
Puss på er!
!

Freeeedag!

Veckans bästa dag är ju fan fredag!! Iaf så håller jag på att fixa mig för jag ska snart gå till skolan så jag är ganska så stressad. Igår var jag med Matilda istan hon skulle köpa någon jacka, men det gjorde hon inte för hon hittade ingen som passade henne tråkigt nog. Hon köpte en skit fin sån där sak haha orkar inte skriva vad det heter haha, vi var istan i fyra timmar sen tog jag tåget till södra för jag skulle mötta upp Minos, han var också med en till kompis som hette hm kommer inte ihåg .. skitsamma jag och Minos gick hem till Minos och kollade på film det var skit kul haha tog tåget hem vid åtta. Kom hem och kollade på film med mamma sen somnade jag. Idag ska jag följa med Ida till stan för hon ska köpa världens finaste jacka! Skriver mera ikväll istället förlåt om jag skriver lite fuckat men jag måste hinna med tåget, man ha en underbar fredag så hörs vi senare!

Puss på er!

Snart är vintern här!

Jag har redan börjat med jackan nu fan, det är ju så fucking kallt ute man fryser ju som bara den! Ska köpa en ny jacka kommer att köpa den om typ tre/fyra veckor? Det ska vara en canada goose en mörkblå lång, jag vill inte ha det som alla andra har tycker det är så tråkigt asså .. Men man ska ju fan inte frysa så hihi!
Ta jackan om det är kallt, för så gör jag!

Onsdag

Dagen har vart rätt så skönt, fick sluta en halv timme tidigare idag för sista lektionen så hade vi bild och våran bild lärare är ju bara för söt haha! Träffade min kurator idag också, vi satt och bara pratade i en timme och det kändes super skönt! Jag kom hem ungefär klockan halv sex, ska snart äta middag sen så ska jag plugga min engelska som jag ska bli klar med tills imorgon och det är inte så mycket. Jusst nu är klockan kvart över sex så snart är det mat.
Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer ska kanske träffa Minos men vi får se hur det blir med det.
Puss på er!


Dagen

Idag har det vart en helt vanlig tråkig skol dag, slutade fem över tre sen tog jag tåget hem till Ida och där fixade hon min blogg och sånt.. Sen gick vi över till Fanny en snabbis sen tog jag tåget hem som gick 26 över där ifrån. Nu är jag hemma har nyss ätit lite middag sen ska jag väll bara vila lite kanske ska plugga lite NO vi får se.
Imorgon slutar jag halv fyra och kvart i fyra har jag fått tid till min kurator, det ska bli skönt faktiskt det är alltid skönt att träffa henne. När jag kommer hem imorgon ska jag plugga hårt på engelska som är ett fucking måste!
Jag kanske skriver lite mera ikväll eller imorgon vi får se.
Puss på er!


Trååkigt haha!

BRUKAR DU:
Peta dig i näsan:
Nej fy fan!
Titta på dig själv i spegeln: Nja, det händer då och då
Gnälla: Hela tiden (nästan)
Skrika: Ja alltid typ haha
Sova: Ja, men för lite tror jag
Ha ångest: Klart som fan
Skada dig själv med flit: Nää eller jo ..
Ta mediciner du inte borde ta: Nej
Vilja dö: Jo ibland
Drömma mardrömmar: Händer inte så ofta
Drömma sexdrömmar: Ja det händer
Ta droger: Nej, jag håller det.
Försöka vara annorlunda: Jag är, behöver inte försöka
Klä dig i svart: Nja ibland
Gå till kyrkan: Ne
Gå i skolan: Ja, det är ett måste
Röka:  Mm
Ljuga:  Det har hänt ..
Hata folk: Haha, klart men inte alla!
Lita på folk: Har svårt för det

VEM:
Saknar du:
Min kusin Ida
Vill du döda: Hemligt
Rörde dig sist: Lilla syster
Vill du slå: En person
Kysste dig sist: Minos
Vill du kittla: Ingen jusst nu
Kramade du sist: Pappa
Vill du prata med: Kusin Ida
Skrek du på sist: Mamma
Vill du vara som: Bara mig själv och ingen annan
Sårade dig sist: Hemligt..
Vill du bli galet full med: Mina flicks
Gjorde dig riktigt glad senast: Ida
Fick du sms från senast: Mattias
Ringde dig senast: Iddaaaa
Är snyggast på jorden: Lätt Wentworth Miller.

HAR DU:
För många vänner:
Det kan man aldrig ha
Förföljelsemani: Ibland
Tvångstankar: Många
Någon annan psykisk sjukdom: Nej eller jag vet inte? 
Någon skada: Armen
Färgat håret: Minst 10 gånger
Brutit några ben: Nej
Några piercings: Nej, har bara i öronen
Egen dator: Ja
Bra självförtroende: Beror på fan
Kysst någon: Bara dom som jag gillar
Sagt jag älskar dig till någon idag: Yes
Bjudit ut någon: Vet inte, har jag säkert
Varit kär: Ja två gånger.
Dumpat någon: Japp
Stulit någonting: Haha ne?
Lämnat landet: På semester
Tuttat eld på nått: Mm massor
Gjort något olagligt: Hela tiden! Fast blivit tagen 1 gång..

Hello!

Har tagigt mig en långt varm skön dusch, innan det så pratade jag lite med Ida i tele sen åt middag såklart haha jag kanske inte mår så illa iaf, jag är störd asså jag vet haha! Tror jag nu ska plugga sen så får vi se.. Här är lite bilder från i lördags det kommer komma fler jag lovar!
Puss på er!

Ser fy fan inte bra ut men iaf orkar inte bry mig, sån är jag haha.

Måndag

Helgen har var toppen ända fram till söndagen dåra, jag hatar söndagar asså. I lördags var jag och festade i huddinge hemma hos Sara, träffade också lilla gulliga Pamela. Sov över hos Sara det var rätt kul faktiskt! ¨Somande vid sju eller nått och vaknade vid 9 på morgonen, jag sov inte så länge kan man säga.
Igår träffade jag Minos, vi kollade på film myste lite och paratade väldigt mysigt hihi. Idag är jag hemma från skolan för jag mår så jävla dåligt är helt sliten och allt asså. Skriver ikväll eller imorrn, jusste bilderna från helgen är påväg det tar lite tid men dom kommer strax!
Puss på er!


Fredaaaag

Skolan har vart skit skön idag fick G min lilla sak som jag har gjort i slöjden, den kunde vart bättre liksom men nu blev det som det blev. Träffade inte Pemela idag ska träffa henne imorgon istället hihi :)
Nu snart ska jag städa mitt rum, sen ska jag åka och handla med pappi sen kommer Mattias hem till mig idag, han ska
sova här tänkte också hyra en bra film skulle jag tro hihi.
Jusste Emma har lockat mitt hår idag så gullig som hon är! ( taack gumman ) Ska börja städa lite nu men skriver imorgon eller ikväll hur det är och sånt.

Lite bilder på mig själv såklart och på saken som jag fick G på


Puss på er!

Ha-Ha!

Namn: Isabella Hornesjö
Piercingar: Öronen
Tatueringar: Vill ha en
Längd: 177 cm ?
Skostorlek: 39
Hårfärg: Mörkbrun
Är du kär i någon: Nej inte jusst nu
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ja!
Tänker du på självmord: Jo ibland
Tycker andra att du är attraktiv: Haha nej?
Dricker du alkohol: Ja, men inte ofta.
Använder du droger: Nej
Röker du:  Mm
Vilket shampoo använder du: Vet inte va de heter men jag köpte det hos frisören
Vilken parfym använder du: Olika
Vad är du rädd för: Mörker tror jag ..
Gillar du att tvätta: Ja eller nej gillar och gillar man måste ju

SENASTE..
Film du hyrde:
Minns inte
Film du köpte: Ingen aning
Låten du lyssnade på:   http://m-chtivo.udaff.com/mp3/Afroman%20-%20Because%20I%20Got%20High.mp3
Låten du hade på hjärnan:  Den låten som jag lyssnade på nyss
Låten du laddade ner:  Vaah?
Personen du ringde:  Mattias
Tv program du tittade på: Du blir vad du äter på tv 3
Personen du tänkte på:  Hemligt .. (han brukar läsa min blogg hmm..)

HAR DU NÅGONSIN:
Gråtit över en pojke:
Ja tyvärr
Gråtit över en flicka: Nej det vet jag inte(?)
Ljugit för någon: Flera gånger
Varit i slagsmål: Japp
Blivit arresterad: Bara engång

Cp torsdag

Jag trodde ju att vi skulle ha samtal i min skola idag, men nej? det blev inte så, så då ska vi ta det på onsdag istället .. Jag som skulle göra lite saker liksom om vi inte hade det dära samtalet men nejnej fucking skit asså haha!
Har nyss ätit pizza med pappi och nu sitter jag här, har vart så jävla sur och trött iskolan idag så förlåt alla har ju sina dagar men men .. Imorgon är det fredag då ska jag träffa pemela efter skolan tihi längtar så hon är ju en sån gullig tjej!
Jag kanske skriver mera ikväll eller så hörs vi imorgon (?)

Såhär såg min torsdag ut ..


Puss på er!

Tisdag

Ja jag kunde ju sova en timme senare idag men nej nej, jag trodde att vi skulle börja vid 10 över 9 men hade fel för vi skulle fan börja klockan 10 .. snacka om ångest!
Men jag hade tre lektioner idag så fett skönt, jag slutade klockan 1 idag och så åkte jag hem till Mattias haha vi kollade på film som vanligt .. ( Beck ) haha!
På torsdag ska jag ha prov i engelska fan asså måste plugga hårt, imorgon ska jag plugga som en jävla galning för måste få ett G minst asså :)! 
Och så här såg jag ut idag..


Puss på er!

Där vill jag fan bo! :`D



Jag hoppas fan på allt att jag flyttar ditt fett naaajs asså!



Eller vad tycker ni (?)

Hoppas på flytt!

Idag efter skolan åkte vi och kollade på lägenheter i enskede vid globen, hoppas på flytt sommaren 09 mamma&pappa vill gärna flytta här ifrån, skönt att höra fan för det vill jag med!
Laddar uppp bilder på lägenheten ikväll eller imorgon, men nån dag :)
Puss på er!

Dagen

Dagen har var rätt så okej, den kunde vart bättre men nej det rengna fan hela jävla dan!
Hur som helst så åkta jag&Ida till kista istället Ida köpte en super fin tröja, jag köpte inget gick mest runt och kolla liksom. Sen åkte vi till kungsholmen där mötte vi upp Hugo, vi hyrde en film sen gick vi upp till han och kollade på den ( såå jävla dålig film helt sjukt! ) Kom hem  runt sju, har nyss tagigt mig en dusch ska plugga lite till prover imorgon sen ringa Mattias..
Imorgon ska vi åka och kolla på en lägenhet i enskede hoppas att allt går bra, för jag vill fan flytta härifrån nuuu!!

Puss på er!


Söndag

Fan jag vaknade klockan sju idag!! shiiit helt jävla otroligt asså kan fan inte tro det själv haha. Igår kväll var det en lungn kväll för pallade inte mer haha.
Idag ska jag ju träffa Ida& kanske Patricia haha då ska det bli kusinträff, Ida ska typ köpa något roligt som vanligt och jag ska väll bara gå runt och kollar runt liksom .. Ska börja fixa mig lite nu för jag ska vara hemma hos Ida vid ett tiden om inte tidigare! ;o 
Puss på er!

Leva livet!

Nu ska jag gå vidare och bara skita i allt, jag ska leva mitt liv jag vill inte sitta och tänka och aldrig gå vidare. Man lever bara engång man får bara en chans och jag vet att jag har förlorat min chans men inte mitt liv, ska leva singel och ta hand om mig själv och mina vänner.
Om jag har vänner då har jag kärlek jag lever för mina vänner, utan mina vänner hade mitt liv tagigt slut för länge länge sen kan jag ju bara säga. Jag är så fucking glad för att ni finns här för mig och hjälper mig, orkar inte skriva ner alla namn men ni vet vilka ni är och jag vill bara säga tack för allt och jag finns alltid här för er!
Jag orkar inte med kärlek eller nått sånt skit, jag vill bara leva och må bra ett tag orkar inte med någon relation jusst nu asså nej .. jag vill leva men inte leka.  Jag måste börja ta hand om mig själv och sluta tänka på allt, för som sakt har jag mina vänner är allt bra och jag mår bra. Jag vill bli en "ny" Bella.
Tack för att ni finns jag älskar er vad som än händer!

Död lördag

Idag är det en rätt så död lördag måste jag säga. Sov över hos Mattias igår och det var riktigt mysigt faktiskt! Vi åt ute haha Mattias bjöd mig, med oss var också Hawal&Niklas trevligt trevligt! Efter middagen gick vi alla fyra tillsammans till konsum där jag&Mattias hyrde film, sen följde dom med oss en liten bit sen gick jag&Mattias hem till han och kollade på den läskiga filmen haha!
Vi somnade runt ett tiden tror jag? Sen vaknade jag upp vid fem på morgonen av att Mattias vaknde för han hade så ont i armen ( stackaren! ) Men jag lyckades somna om tihi! Vaknade upp vid 11 och då började jag städa lite hemma hos han för jag ville göra honom glad haha och det lyckades jag med ;)!
Sen runt två tiden åkte vi till frisören och nu HAR JAG FÖRLÄNGT HÅRET! jag är verkligen super nöjd asså, jag tycker de bev skit bra!
Sen åkte jag,mamma,Felicia&Ida hem till mormor och tog en fika. Sen nu så sitter jag här hemma och dööör! Inget roligt händer ikväll asså haha men jag är ändå ganska trött ..

Lite bilder från helgen HAHA.


Puss på er!

Freeedag!

Nu är det freeedag den bästa dagen på hela jävla veckan! Jag har tagit en lång skön dusch sen har jag fixat mig lite. Snart ska jag till Mattias, min kväll ser lungn ut vi ska typ hyra någon läskig film ikväll sen ska vi ut och äta middag med hans kompis Hawal det ska bli mysigt!

Haha tog lite bilder idag också men alla är ironiska!

Ni undrar såklart vem den där hunden är ellerhur? Det är min underbaraste lilla pöjk och hans namn är Anton.

Puss på er!



Haha lite om mig..

1. Vad heter du? Isabella Fredrika Hornesjö. 
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Ebba tror jag..
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Typ Jessica?
4. Vilket stjärntecken är du? Jungfru.
5. Vart bor du? Utanför stockholm.
6. Bott utomlands? Nej, men jag har rest mycket.
7. Flyttat antal gånger? Kanske 4-5 gånger?
8. Vart skulle du vilja bo? I U.S.A.
. Vad vill du bli när du blir äldre? Jag vet inte än.. (?)

UTSEENDE
1. Hur lång är du?
177 cm.
2. Hur mycket väger du? Nej fy för mycket!
3. Hårfärg och frisyr? Brunt lockigt hår.
4. Ögonfärg? Blåa
5. Mest nöjd med? Nästan inget om jag ska vara seriös.
6. Minst nöjd med? Hm.. mest min längd, jag vill vara kort.
7. Skostorlek? 39
8. Glasögon? Nej
9. Gar du några piercingar/tatueringar? Nej, jag ville ta percing men jag har ångrat mig.

FAVORITER
1. Filmer? Ja.. svårt att säga finns många.
2. Låtar? Jag älskar allt med Celine Dion.
3. Årstider? SOMMAREN!
4. Mat/dryck? Sushi.
5. Djur? Tre hundar.
6. Tv-program?Desperate Housewives, Idol haha!
7. Sysselsättning? Vänner, festar, myskvällar.

Saknar sommaren 08

Okej att sommaren 2008 inte var lika bra som 2007 men ändå så saknar jag sommaren, den tiden vi var på öland och alla andra ställen som vi besökte och alla söta folk som vi träffade. Jag saknar sommaren som bara fan jag vill bara att det ska vara juni igen då man slutade skolan och gick ut med ett stort leende på läpparna!
Jag vill bara känna den känslan igen, men aaa sommaren 09 kommer vara bäst eller bli bäst* haha!
 


Lite bilder från sommaren bara. SAKNAR SÅ SJUKT MYCKET!

HAHA!

Kissies är seriöst en av dom äckligaste fjortisarna jag vet, ursäkta om jag är otrevlig och taskig med det är vad jag tycker och jag VET att ett få tal tycker om henne, haha seriöst man läser ju bara hennes blogg för att den är ju så rolig. Haha bruden tror ju verkligen att hon är nått haha lilla gumman asså! Jag hatar henne kommer alltid göra som dom flesta redan vet men aja här är hennes blogg http://kissies.se/  jag tycker ni borde läsa den, massa bilder och videos på henne HAHAHA!

Tjuu!

Hahaha nejnej jag gick inte till skolan idag, jag har fortfarande feber och allt skit .. Har inte förlängt håret än heller haha jag ska göra det med mamma på lördag istället. Idag händer det inte så mycket film dag en dag till, fan asså orkar inte vara hemma hela tiden så fucking tråkigt!
Imorgon är det freeeedag, jag ska till Mattias imorgon och så ska vi kanske ringa dit några eller nått vi får se, kommer nog också sova där.  
Puuss ciaaaao!




tråkig dag

Jag är fortfarande hemma.. Ska inte förlänga håret idag utan jag gör de på lördag istället.
Att vara hemma är jävligt tråkigt men på ett sätt skönt eftersom man slipper så mycket, men nu kommer jag komma lite efter iskolan men men vafan pappa har hämtat mina böcker för jag har prov på måndag så jag måste plugga! Ååååh jag orkar inte asså men aja lika bra hoppas på ett G minst men men .. Ska snart kolla på en film, jag är lite sugen på persbrandt så det får nog bli en bra film om han eller nått. Mikael Persbrandt är min idol och kommer alltid vara det jag bara älskar han i alla beck filmer ( haha gubben är ju ass skööön! )


Här är dagens bild / Min idol!

Jag bara älskar han!

Puss på er!


RSS 2.0