Valborg

Hejsan sötnosar!

Idag vaknade jag halv sju, jag skulle annars vakna 05:40 men nej nej jag somnade om till 06:30 istället guuud jag fick damp när mamma väkte mig! Jag sprang upp och packade för att jag skulle till Ida sen sminkade jag mig snabbt och allt det där, sen sprang jag till bussen för jag hade lovat pappa att jag inte skulle komma försent idag. Jag slutade 10:40 det var inte så lång dag idag haha! jag hade eneglska en svenska en fick jag dra. Klockan 11:30 var jag i jakan för att jag skulle gå till ungdomsmottagningen. Sen tog jag bussen till Idas skola för att träffa henne där, jag fick vänta i en timma på henne för att hon slutade typ vid två tiden kanske?.. Vi tog bussen hem till barkaby och nu sitter vi här, ikväll ska vi till skansen sen efter det ska vi nog dra vidare haha!


Puss ha en trevlig valborg.

Ledig dag

Hej alla glda!

Idag vaknade jag kvart över sex, jag skulle åka med tåget som gick 09:35 till Enköping haha men jag fick ta nästa tåg för jag kom försent.. Ni undrar nog vad jag skulle göra i Enköping? Jo, jag skulle till min tandläkare där hahaha men jag kom 48 minuter försent (fint folk kommer sent!) Jag blev klar vid 11 tiden kanske? Sedan träffade jag trevligt folk på resan hem! Jag var hemma vid 1 tiden kanske?.. Nu håller jag på att kolla på en rolig film som heter "Den Där Mary" Hahaha riktigt rolig asså! Efter filmen tänkte jag lägga mig ute och sola en liten stund och sen ringa Sarah hon var också hos sin tandläkare idag.. Får se vad som händer idag hihihi. Det blir nog lungt! Imorgon är det valborg, jag ska till Ida för att fira lite där. Sedan ska vi nog ut på kvällen eller ja vi får se hur det slutar med det. Skriver mera imorgon eller lite senare ikväll! Puss på er.

Måndag.

Tja!
Idag har jag haft en skön dag men kom inte i tid till skolan idag.. Men men så kan det gå liksom.
Jag var med Sarah en liten stund efter skolan, sen kom mina förälderar för vi skulle ha något snack med min mentor. Men allt slutade bra som tur var haha! Nu sitter jag här hemma klockan är snart sju och jag ska snart äta middag med familjen, vi ska också prata lite om hur vi ska göra i sommar för då ska vi åka till Paris och allt det där som vi ska med, vad som än händer kommer det  bli den bästa sommaren! Ida ska följa med mig hela sommaren, vi kommer vara borta i 4 veckor från sverige så det kommer bli både skönt att komma bort från allt men jag kommer sakna alla dom andra såklart. Fan vad jag längtar tills det blir sommar, jag vill ha sommar nu! Ska ta det lungt ikväll är ganska trött från igår jag somnade vid halv två och vakna helv sex. Ha en trevlig kväll älsklingar!

Söndag kväll

Hejsan sötnosar!
Nu ska jag snart gå och lägga mig jag ska upp klockan halv sex imorgon och nu är klockan kvart över tolv. Idag har jag vart med Ida vi åkte och kollade på bio tillsammans idag riktigt mysigt! Haha jag kommer inte ihåg vad filmen hette men det var annars super bra! Jag kom hem vid halv 11, när jag var hemma hade mamma gjort lite glass till mig det var super gott haha! Sen gick jag ut och tog min cigg som jag hade längtat efter på hela dagen, jag ska sluta röka så nu tar jag bara en cigg om dagen får se hur det blir men jag ska försöka asså! Att röka är så jävla äckligt om man tänker efter.. Jag vill bara säga godnatt till er sov så sött! Pöss<3

Kväll med min Sarah!

Hellloo!
Om du inte har något annat för dig kan du komma förbi mig ikväll? HAHAHAHA
Jag och sarah ska sitta och "mysa" ikväll hahaha! Ni kan ju alltid ringa om det är något?
Jag har comviq så det är gratis för er som har penagar..: 076650466 RING!  Pussss ha en trevlig kväll för det kommer jag och sarah HA ;)! Pusss pösss <3



Hammarby med min Matilda den 4 Maj!

Fan vad jag längtar tills nästa söndag då jag och Matilda ska gå på hammarby matchen! Haha fett kuuul det kommer bli asså lääääääängtar!! Haha idag är det Dif och Aik hahaha hatar båda lagen fan, hoppas att det slutat med 0-0 till dom båda tihi (a).. Men ändå ska jag ju kolla på matchen för att min mamma älskar aik och min pappa lever för djurgårn alltså lär det bli ett jävla liv hemma hos mig ikväll HAHA! Får se jag hoppas med 0-0 som sakt till båda lagen, men vi får väll se hur det slutar. Nu ska jag ringa Mattias sen ut och sola lite.. PÖSS <3


11:10 torsdag

Tjoo!
Idag ska jag bara vara hemma och sova&ta det lungt, jag hade ont i magen när jag vaknade på morgonen så jag orkade inte gå till skolan fast pappa sa att jag skulle det eftersom jag har vart borta så mycket.. men jag orkade inte liksom.
Jag gick upp och drack lite vatten orkade inte äta något vet inte varför?.. Aja idag i skolan hade dom andra matte prov (fan jag kommer få göra omprov imorgon ;o) men så kan det vara ibland jag måste plugga till det idag. Men jag vet ju själv att jag kommer ligga ute och sola hela dagen lång för det är fan 20+ i solen! Sen ska jag väll sitta hemma och chilla lite. Jusst nu väntar jag på att Mattias ska ringa mig och roa mig lite HAHAA! Puss sötnoar ha en bra dag.

23 onsdag

Hejsan alla söta!
Dagen började med att jag fick lite damp på morgonen med mina jävla linser, så jag kom typ en timma försent men sån är jag haha! Jag började 10 över 8 men jag kom istället 20 i 9 till skolan (Härligt!) Dagen har vart ganska bra.. Jag slutade 10 över 1 idag och satt kvar en liten stund i skolan med Sarah för att plugga lite engelska som jag då suger på. När jag kom hem var jag lite hungrig så jag gick ut för att köpa mig en glass sen kom jag hem och kollade lite på tv med lilla syster. Sen efter 5 minuter vart jag sugen på att gå ut och sola lite eftersom det är så jävla fint väder ute! Nu ska jag väll inte göra så mycket mer idag? Jag vill nog bara ta det lungt liksom.. Kanske lägga mig i badet en stund sen ringa Ida eller något hihi :)? Ha en solig dag älsklingar Puss! <3

Onsdag..

Tjena sötnosar!
Idag är det onsdag fan vad jag längtar tills det blir helg asså!
Idag har jag vart med Sarah hela dagen.. Vi åkte hem till henne och fika sen kollade vi på en mysig film haha!
Efter en liten stund åkte vi in till stan för att träffa Nicklas, men vi gjorde inte så mycket satt mest och snackade om allt. Sen ringde jag Minos för han hade blivit påkörd idag!! jag blev shiiiit rädd och orolig för han, men han mår bara bra sa han till mig men ändå liksom..  Ska plugga sen ska jag försöka sova lite också haha! Puss natti natti <3

Sjuk..

Tjo sötnosar!
Idag ska jag vara hemma, hade skit ont i magen när jag skulle gå till skolan idag så idag blir det nog att bara vara hemma och kolla på en mysig film kankse? ;)
Kollade på matchen mellan A.I.K. och Hammarby igår kväll, men matchen sööög det slutade med 1-1! Jag hatar A.I.K. men aja sånt i livet, ska kolla på matchen den 4 Maj med matilda haha! Hoppas att det blir en bra match då och att hammarby tar hem allt! Nu ska jag sova lite sen ringa Ida och Elinor. Ha en trevlig dag älsklingar PUSS.


Haha :)

Hejsan, har inte skrivit i bloggen på ett tag men ibland så orkar man ju inte med den!
Idag är det måndag den 14 April, idag har jag ledigt från skolan så jag ska snart åka till Idas skola för att hälsa på lite där tänkte jag. Sen ska jag träffa Sarah och vi ska bara vara med Ida idag liksom..
Helgen har väll vart sådär? Fredag var jag och Ida hemma hos bellsy  men vi kom typ hem runt 11 halv 12 kanske? På lördagen var jag och Ida inne i stan och tog en fika, sedan gick vi hem för att börja fixa oss lite för kvällen. På lördag kvällen åkte jag,Ida,josse,ronja&becka till hägersten HAHAHA vilken "lyckad kväll" allt blev bara skit typ glömde sminket där hemma hos Micke men vi ska åka och hämnta det på tisdag så det är nog lungt..
På söndagen åkte vi hem till Ida och bara sov typ, vi var skit trötta och orkade inte göra ett skit! Men men.. kanske ska sluta med min blogg vi får se hur det blir asså. Ha en trevlig dag! Puss på er alla <3

När man har tråkigt

1. Har du blandat mediciner med alkohol? Haha, aldrig
2. Vilken färg har din mobil? Silver typ

3. Gillar du att läsa? Ibalnd

4. Har du något husdjur? Ja

5. Äger du ett par vita string? Självklart

6. Har du någon hemlig dröm? Såklart

7. Isåfall, vad? Säger aldrig det

8. Favorit godis? Choklad

9. Är du kär? Kan inte svara på det.

10. Vilken årstid tycker du bäst om? Sommaren

11. Framför eller bakom kameran? Framför ibalnd bakom

12. Tycker du om kanelbullar? Säg någon som inte gör det?

13. Hur många gånger har du haft sex? Vill vara oskuld

14. Har du någon pojkvän/flickvän just nu? Nej, jag lever livet!

15. När fyller du år? 24 Aug.

16. Vilken färg är det på dina tapeter? Har inga

17. Spelar du något dataspel?  Kanske ibland

18. Isåfall, vilket/vilka? Vågar inte säga..

19. Hur gammal är du? 15

20. Favoritfärg? Har inga som jag älskar

21. Går du i någon sport? Nej ska börja på dans

22. Vilken färg har du på dina sockar just nu? Har inga på mig

23. Vad sa du senast? Hej mamma

24. Favoritmat? Vet inte?

25. Vilken bok håller du på med att läsa just nu? Ingen

26. Hur mycket shoppar du för varje månad? Olika?

27. Har du en egen digitalkamera? Haha nej

28. Vad ser du utanför ditt fönster? Villor

29. Vad har du på dina väggar? Typ inget?

30. Har du många bilder på din data? Yeees

31. Vem ringde dig senast? Sarah

32. Vad står det i ditt 48:onde sms? "Sötnos"

33. Och vem är det ifrån? Jakob

34. Har du körkort? Tar det när jag blir 18

35. Vad åt du senast? Godis

36. Gillar du skolan? Den är jobbig

37. Vem är din bästa killkompis? Mattias

38. Vem är din bästa tjejkompis? Ida

39. Vilken var den senaste låten du lyssnade på? Kommer inte ihåg

40. Har du något smycke du absolut inte vill tappa bort? Japp

41.Om jag säger va, så säger du...? Vadå?

42. Vilken var den senaste hemsidan du var inne på? Playahead.se

43. Längtar du till något? Ja

44. Om ja, till vadå? Tills det blir helg

45. Vem pratade du senast med på msn? Hugo

46. Om du sträcker ut din högra hand, vad nuddar du då? En vägg

47. Gillar du att bada? Ja, det är super mysigt!

48. Brukar du bli nöjd med bilder på dig själv? Nej aldrig.

49. Har du någon dricka nära dig just nu? Nej

50. Vad ska du göra idag? Plugga tror jag?!


8 April

Hej alla glada!
Idag gick jag upp klockan halv 6 åkte till skolan och gjorde det jag skulle. Efter det åkte jag och Sarah hem till mig och kollade på mysig film, sedan efter filmen pluggade vi i 20 minuter typ (HAHAHA!) Sen åt vi bullar (jag vet att jag är tjock men kan verkligen inte sluta äta) Sen satt vi och snackade lite om typ allt.. Vid 9 tiden åkte Sarah hem och nu sitter jag här, ska snart sova tror jag för jag måste orka imorgon liksom. Imorgon slutar jag halv ett (Jippi!) Sov gott sötnoasr god natt <3

7 April

Hejsan sötnosar!
Idag efter skolan typ 10 över 3 tog jag tåget till jakan för att träffa Ida, vi gick till ungdomsmottagningen  tillsammans. Efter det åkte jag hem till Ida och åt lite lunch haha och så kanske vi ska åka på språkresa nästa sommar haha (hoppas!!) Jag åkte hem vid 5 eller 6 tiden, när jag kom hem hade pappa gjort middag. Nu efter middagen sitter jag här och ska snart plugga lite engelska (SÅ JÄVLA TRÅKIGT) Sen ville pappa att jag skulle följa med till hästarna efter jag hade pluggat men orkar fan inte det idag.. Skriver mera imorgon sötnosar. Puss på er alla <3

6 April

Hello!
Idag har jag inte gjot så mycket.. Igår var det bara mysigt. Imorgon ska jag upp till skolan, efter skolan ska jag och Ida träffas ett tag för att kolla upp en sak. Orkar inte skriva så mycket mer asså, mår så himla dåligt efter igår.
Puss på er <3

5 April

Hejsan snyggingar! Har typ inte bloggat något på skit länge hahaha!
Idag har jag och Ida hjälpt min mamma och pappa att städa lite.. senare tog vi tåget till barkaby, ska fixa mig nu och sånt för ikväll kommer det bli mysigt! Jag finns på min mobil om ni vill något älsklingar! Puss ha en trevlig kväll för det kommer jag,Ida och Matilda ha! <3

2 April

Tjaa nu är det sommar fan!
Jag var i skolan tills 20 över 1 idag, jag kom hem med Sarah vi pluggade hemma hos mig ute i solen (riktigt skönt)
sen så åt vi bullar (tjockisar) efter vi var klara med läxan kollade vi på O.C. efter det tänkte vi kolla på film men vi orkade inte det. Vi gick ut och träffade någora och var ute i typ 3 timmar (Det var så jävla fint väder) När vi kom hem var maten på bordet HAHA! Efter det satt vi två och bara snacka lite... Sarah åkte hem från mig kanske vid 10? Aja jag ska göra svenska läxan klar tills imorgon för det är ett måste! Ska upp klockan halv 6 imorgon kommer aldrig orka men ska försöka.. MIN BLOGG ÄGER MED ÄN MATILDAS god natt sov sött <33333

1 April

Tjena sötnosar!
Jag har verkligen längtat efter att få blogga igen, det har ju fan inte gått på några dagar fett konstigt?
Jag och Ida har vart i norrland på påsklovet riktigt mysigt! Vi kom hem på lördagen på kvällen då var vi en stund med Hugo.. Samma på söndagen. Igår var jag och pluggade hela dagen (haha!) Idag har jag inte gjort så mycket slutade klockan 11 på dagen (fett skönt) Nu ska jag snart sova tror jag för igår natt somnade jag klockan kvart över 2 och vaknade halv 6 haha! Puss god natt älsklingar <3


RSS 2.0