Måndag

Ciao bella!
Idag vaknade jag klockan 11 och det förska jag gjorde var att gå upp och äta mammas bröd som hon hade bakat igår kväll ( super gott! ) Sen ringde jag Ida för vi skulle åka in till stan idag och fika en stund.
Sen så började jag fixa till mig lite sedan tog jag tåget någon gång vid två kanske?.. Jag mötte upp Ida på tåget sen så åkte vi till Espresso House haha så ovanligt va? haha!
Vi träffade också Mikaela där men vi bara hälsade på henne sen så köpte vi våran chai latte som vanligt dåra, sen satte vi oss utan för Espresso house och kollade på människor och satt och snackade om allt typ.
Sen gick vi in till Zara för dom hade rea där så Ida köpte två tröjor och jag ett gulligt litet linne hihi! Sen gick vi runt en stund i stan, sen blev vi trött och åkte hem.
Nu ska jag snart kolla på en film och bara chilla liksom. Imorgon ska jag till Ida sen så ska jag kanske hem till Mattias men vi får se hur det blir och så.. Ha det så bra sötnosar PUSSS!


Har du slutat ringt? :S

Hahaha omogen jävla idiot som ringer mig hela tiden, men sen när jag gissade vem det var så har du slutat ringa mig? Haha stackars jävel asså, jag tänker inte säga ditt namn för nu är jag snäll men jag kan ju tacka dig som inte ringer mig hela tiden som förut. Det är faktiskt jobbigt asså jag orkar inte hela tiden, men det ända jag ville komma med det här är att jag vill säga till dig att SLUTA RINGA MIG HOR UNGE DU GÖR MIG ARG KAN DU FATTA DET?! jag vet redan vem du är..

Helgen

Tjo!
Helgen har vart ganska så bra måste jag säga haha.
På fredagen mötte jag upp Marie i vällingby, vi var där och snackade ganska länge eftersom vi inte har träffat varandra på fem år så snackade vi om typ alt.. Sen på kvällen åkte jag hem till Mattias för jag skulle sova hos han tills lördag, på fredags källen så mötte vi upp hans kompisar för vi skulle gå till ett ställe och kröka lite.
Jag som inte hade ätit på hela dagen däckade till slut i skogen medans jag och Mattias bråkade hahaha! Sen kom vi hem till han typ vid kanske 2-3 tiden kanske? på kvällen kunde inte jag somna så jag somnade kanske vid halv fyra på morgonen och vaknade vid halv 9 på morgonen så jag sov inte så mycket..
På lördagen då mådde jag inte så himla bra så jag sov i en timma, sen på kvällen så var det bättre men Mattias ville ju såklart kröka på kvällen men det orkade inte jag så jag åkte hem till Ida och kollade på film med henne i stället, mycket mysigare att kolla på film med min älskade kusin i stället för att dricka.. men ibland kan det ju vara jätte kul att göra det men aja.
Nu idag är det söndag och Mattias har vart hemma hos mig hela dagen, JÄTTE MYSIGT! :) Snart ska jag ladda ner nya låtar på min mp3 för jag är så trött på dom gamla, sen så kanske jag ska chatta med Matilda via sms eftersom hon är på öland och jag saknar henne så mycket!                Skriver mera imorgon om jag kan/orkar. Ha en trevlig kväll Pusssssss!

26e

Heyy!
Idag har jag vart med Ida hela dagen, vi har passat min lillasyster hemma och chillat. Skulle också gå ner och hyra en läskig film, vi satt där kanske en timma sen orkarde vi inte sitta där mer så vi gick ner och köpte godis medans vi väntade på att det skulle öppna. När vi kom tillbaka efter jätte lång tid hade dom inte öppnat -.- så det blev ingen hyrfilm.. Så vi satte oss hemma hos mig och kollade på en gammal tråkig film men som också funkade sen nu så sitter vi och chillar, ska kanske hyra en film senare ikväll jag vill helst se en läskig fil haha! Iaf så träffade vi inte Marie idag igen för hon orkade tyvärr inte åka hem till mig idag, jag kanske ska träffa henne imorgon istället men vi får se. Imorgon kväll ska jag hem till Mattias och ska sova där tills lördag tror jag, sen ska jag kanske hem till Ida på lördag men vi får se! En chill dag.. Kanske skriver lite mera ikväll? Ha det så bra sötnosar! KYSS <3

25 juni

Hejsan!
Igår åkte jag hem till Ida efter allt firande med min lillasyster, hon blev jätte nöjd med alla saker som hon fick igår. Idag åkte jag och Ida till stan, vi gick runt lite och kolla jag tänkte också köpa en jätte söt vit tröja på H&M men det blev inte så haha.. Sen gick vi och tog en fika som vanligt sen var jag lite sugen på att färga håret så vi åkte och köpte hår färg, och Ida ville såklart slinga sitt hår så hon köpte slingor. Så nu sitter jag här med hårfärg i håret ska snart ta bort det om typ 10 minuter.. Hoppas det kommer bli fint hihi. Sen efter det här så åker vi hem till mig och ska sova där i natt sen så ska vi träffa Marie imorgon inne i stan, jag kunde inte träffa henne idag för hon var upptagen aja skitsamma.. Ska dra nu pusspuss<3!

24 Juni

Idag klockan sju var jag uppe och grattade min lillasyster vi gick upp tidigt för att pappa skulle jobba idag och han ville vara med och sjunga för Felicia som fyller 9 år idag, haha hon tror att hon är stor nu men hon är inte ens 10 år än haha gulligt!
Idag kommer det såklart gäster hit så det är nog lite och städa idag, men vafan det är ju bara släkten..
Imorgon var det lite snacka om att jag skulle träffa min gamla kompis Marie som inte jag har träffat på typ fem år, vi var verkligen bästa kompisar när vi var små och det ska bli kul att träffa henne igen hihi! Aja ska snart lägga mig ner i sängen igen sen ska jag ta en snabb dusch och börja fixa mig lite.. Skriver nog lite mera ikväll skulle jag tror?.
Puss ha det så bra så länge!

23 juni

Hej!
Idag gick jag från Mattias klockan kanske var vid 11 någon gång? Iaf så gick jag hem till min söta mormor som bor i närheten av där Mattias bor hihi, när jag kom dit så bjöd hon mig på fika som hon hade bakat/köpt hon är bara för gullig haha! Jag var hos mormor typ i en timma?.. Jag ringde Ida och jag,Ida&Fanny åkte till jakan en snabbis, jag köpte en kläninng till min lillasyster som fyller 9 år imorgon så hon blir en stor flicka imorgon haha! Vi kanske var i jakan i en halv timma sen så hoppade jag på tåget hem till mormor för mamma skulle hämta mig där eftersom jag har mycket packning med mig. Ikväll ska jag bara ta det lungt jag ska upp och sjunga för min lillasyster imorgon vid typ 10 tiden? Så kväll ska jag bara chilla.. Ska ta ett långt varmt bad tror jag fett mysigt! Pusss ha en bra dag <3

Tillbaka!

Hellu bloggen nu är jag tillbaka!
Efter en hel helg uppe på landet kan man nu bli ganska trött när man kommer hem igen, det tog oss sex timmar med bil att åka dit och hem igen. Tiden där uppe har vart så mysig med Mattias och hans familj ( Jag vill tacka för en underbar helg ) Men som sakt nu är man tillbaka igen. Igår så kom vi hem till Mattias först sen drog jag och han ner och hyrde en film kommer inte ihåg vad den hette men den var sjukt rolig! Vi somnade ganska så tidigt typ vid helv två på nattten kanske? Mattias skulle gå upp och jobba så han gick upp klockan halv fem eftersom han börjar halv sju.. Så nu har jag nyss vaknat nu är klockan typ 10:10  Jag kunde inte somna om efter att han hade ringt och väkt mig, men nu ligger jag här helt ensam i hans säng. Ska snart sätta på mig kläder och börja ta mig till mormor hihi!    Ha en trevlig dag Pusss!!

Min härliga dag

Hellu!
Idag har jag inte gjort så himla mycket eftersom att jag ska åka imorgon till norrland med Mattias har jag tvättat och packat lite, sen mötte jag upp Felicia och Matilda i kungsängen och fick tillbaka min mobil av Matilda ( Tack så mycket älskling! ) När jag åkte hem var jag lite små sur, jag vet inte riktigt varför haha jag var bara det.. När jag kom hem så fick jag laga egen mat hemma för både mamma och pappa hade inte kommit hem från jobbet, jusste jag snackade med min syster igår kväll som var i Visby och hon lever verkligen livet jusst nu ( Jävla unge jag vill också följa med! )
Som sakt imorgon åker jag runt 1-2 kanske? Ska vara med Matilda tidigt på morgonen imorgon för att köpa lite kicko som jag ska ha med mig över midsommar så det blir nog inte en sen kväll för mig ikväll.. Ha det så bra älsklingar trevlig midsommar på er
Puss <3

Onsdag

Hej bloggen!
Idag vaknade jag klockan 11, jag somnade vid 2 tiden igår kväll så jag är rätt trött som vanligt haha!
Skulle egentligen ta tåget och möta Felle&Matilda men så blev det inte, för jag orkade inte springa till tåget och shit så jag möter dom lite senare runt typ 5 tiden kanske?.. Idag ska jag bara chilla som vanligt kanske ska gå på Jakobs fest jag vet inte det än.. annars så sitter jag hemma och kollar på matchen med mamma HAHA! Ibland tycker jag att det är ganska så mysigt att bara vara hemma, men ändå så hatar jag det.. skitsamma. Imorgon så åker jag och Mattias till hans landställe uppe i norrland jag kommer hem på söndag :)! Ha det så bra PUSSS!

Sköön dag!

Idag har dagen vart fett chill, jag har typ sovit hela fucking dagen haha! Sen har jag duchat och allt sånt, skulle ju städa rumet idag men jag orkar verkligen inte.. jag får nog göra det imorgon för jag åker ju på torsdag.
Idag runt fyra tiden åkte jag till mammas jobb sen åkte hon och jag och åt middag inne i gamla stan på ett mysigt ställe! Sen gick vi runt lite och kollade, och eftersom jag är så snäll och söt så fick jag en bajen tröja och en sverige tröja av henne hahaha man måste ju passa på när man har chansen! Har inte mycket mer att skriva, ska snart börja packa lite och kanske tvätta lite kläder tills på torsdag. Imorgon skulle jag nog träffa Matilda och få tillbaka min mobil som jag har såååååå länge väntat efter!! Aja orkar inte skriva så mycket mer som vanligt ska kolla lite på film sen kanske ringa Mattias, ha det så bra PUSSS PUSS!

Midsommar

På torsdag morgon eller på kvällen så ska jag följa med min bästa vän Mattias till hans landställe, det tar typ sex timmar med bil upp dit jag kommer fan dö asså! Jag som inte kan sitta stilla typ haha, det ligger typ uppe i norrland någonstans.. och jag är den första som får följa med dit haha! Jag tycker det ska bli så jävla skönt att lämna allt här hemma och bara dra långt långt borta fan vad najs asså! Och där uppe funkar inte ens mobilerna, så det går inte att nå mig när jag är där uppe. Jag har ju redan lärt mig att leva utan mobilen en lång tid nu så för mig kommer det inte vara något svårt. Men jag tror nog att det här kommer att bli mysigt, men jag kommer att sakna Ida så otroligt mycket! Men jag kommer ju hem på söndag igen så det är ingen fara :) Aja ville bara säga det så ni vet varför jag inte kommer att blogga på ett tag. Ska gå och ducha nu sen ringa Matilda och kolla vad hon håller på med, vi hörs lite senare! Pusss

Till dig ( du vet vem du är )

Intalade mig själv att nu var du död, död för mig.
Nu skulle jag gå vidare med ett leende på läpparna.
Välja rätt väg och aldrig göra samma misstag igen.
Men det går inte, jag kan inte glömma dig.
Nu verkar allt bara vara borta, du ser mig inte längre.
Du säger till mig att jag ska tänka på annat, inte tänka på dig.
Men du borde väl endå förstå att det inte är lätt?
Folk frågar mig hela tiden vad jag ser hos dig och jag svarar alltid att jag inte vet.
Men tänker själv i mitt huvud att jag inte kan råför mina känslor för dig.
Ingen kan styra känslorna, ingen kan.
Vill bara att du ska förstå vilka sår du har gett mig,
Vilka problem som du har skapat.
Hur krossat mitt hjärta är sen du vände dig om och gick ..

Tisdag

Jag sitter här ochväntar på att jag ska ringa Matilda vid halv ett, för jag ska ju få tillbaka min mobil nu av Tom enkligen asså men men.. vi får se om jag får tillbaka den idag, men jag vill inte åka ända hem till han i vårberg ALDRIG!
Runt sex tiden idag ska jag och mammi äta middag inne i stan på någon mysigt ställe hihi :) Jusste idag sticker min storasyster till Halmstad eller Visby i en vecka ( JAG VILL OCKSÅ ÅKA!  )Aja kul för henne iaf hoppas att hon får det super kul där!
Nu ska jag snart börja fixa till mig lite tror jag, ska äta lite frulle och sen hoppa in i duchen ett tag. Japp såser typ min dag ut, inte så mycket att göra men ändå.. Jag lär nog skriva lite mera på kvällen sen för nu orkar jag inte haha jag har ju fan nyss vaknat så jag är nog lite seg av mig måste jag säga..
Ha en bra dag! Pusss

ärlighet.

Det finns vissa som man tror är ens vän, men när allt kommer fram är det inte alltid så.. Varför kan man inte vara ärlig mot sina vänner? Jag vet att jag också kan ljuga ibland men ändå när det har gått för långt så måste jag ju till slut berätta och vad som har hänt och hur det är för mina vänner. Jag tycker att det är så jävla taskigt att ljuga för sin kompis och inte tala om vad som har hänt, visst att vänner går först allt annat för mig, men så kanske det inte är.. men det tycker jag!
Kärleken är skit, det finns ju fan bara massa jävla idioter som ljuger för en och som spelar att den gillar en bara för att få ett knull, det är så jävla omoget att säga till någon " Du jag gillar dig, jag vill ha dig som min tjej" om man inte ens menar det, men så säger ju bara han för att han är kåt och vill knulla.. Så jag vill alltid att mina vänner ska gå först!
Jag har bara vart kär engång i mitt liv. Jag har gillat massor av idioter som har ljugigt för mig om att dom gillar mig, det här gör att man inte kan lita på kärleken eller vännerna längre för nästan alla sviker en liksom.. Jag vill bara ha mina närmaste vänner kvar, om jag har vänner så har jag kärlek. Ingen kärlek utan vänner, inga vänner ingen kärlek. Jag hatar alla idioter!

måndag

Idag ska jag åka hem klockan 5 eller vid 6 tiden från Ida, det ska bli tråkigt för vi kanske inte kan träffas i helgen för min familj vill åka upp till dalarna men jag kan säga det att hur det än blir så tänker jag aldrig följa med upp dit. Jusst nu känner jag bara att jag vill åka långt långt bort från stockholm men inte med min familj utan med någon som står mig nära.. men hur ska det gå lliksom, jag vill bara åka långt borta och kanske stanna över en helg och bara vara.. aja det är vad jag känner jusst nu och det har jag känt jätte länge också. Om inte jag får vara med Ida ihelgen får jag väll stanna hos någon annan, för jag tänker aldrig i mitt liv följa med mamma&pappa till dalarna och dö ALDRIG! hahaa.
Jag skriver nog lite mera ikväll också skulle jag tro, ha det så bra så länge. Puss!

söndag.

Igår förlorade sverige mot spanien fan!
Jag och Ida var och kollade lite på matchen på kungsan det var trevligt, sen åkte vi till Hugo och var där en stund ( FÖRLÅT HUGO FÖR IGÅR! ) Efter vi hade vart hemma hos han drog vi till några fittiga grabbar Hahahaha sååå jävla äckliga så det finns inte asså! Vi kom hem på morgonen till Ida, sen ringde jag Mattias och träffade han i stan och fikade lite ute vid sjön haha! Det har vart en väldigt mysig dag :)! Ska äta kyckling med Ida nu sen imorgon ska jag hem till mig.. Aja. Vi hörs sen PUSSS!

lördag

Hellu!
Igår blev  det inte som jag hade tänkt mig men vafan kvällen funkade ändå liksom.. Jag&Ida kom hem till Ida igår klockan ett på natten typ? Sen idag vaknade jag klockan kvart i ett av att Ida kom in i rumet och satte sig vid datan HAHA! Jag är ganska trött nu också men men det kanske går över sen.. Jag har inte så mycket mer att skriva om, för det vi gjorde igår tänker jag aldrig tala om, och ni som vet behöver ju inte säga något liksom..Hahaha! Ikväll är det ju match mot sverige och spanien, såklart att sverige kommer att ta dom! HAHA. Ni får ha det så bra sötnosar! Pusss

fredag den 13

Snart ska vi åka till Idas skola för hon har avslutning idag på fredag den 13! ( stackaren )
Sen åker vi till stan efter det och ska fixa lite saker där, när vi kommer hem så ska vi fixa till oss lite och sen ska vi fira Idas sommarlov haha! Jag har inte fått tillbaka min mobil än av Tom så ni kan inte ringa mig ikväll, men ni kan ju alltid ringa Ida eller något :)? Vi kommer inte sova hemma i natt så om ni vill mig eller Ida något så ring på Idas mobil eller skicka ett sms.. Ha det så bra så länge, orkar inte skriva mera HAHA! Pusss ha en bra/trevlig kväll!

Torsdag

Idag vaknade jag av musik i Idas rum, jag glömnde bort att hon hade skola idag haha!
Hon har sin avslutning imorgon klockan tio och som kusin måste jag ju komma på den såklart :) Igår var vi inne i stan med Matilda, vi fikade lite och pratade om allt.. Jusste jag har ju ingen mobil så det går inte att nå mig än FUUUUCK ASSÅ! Jag är ju så beroende av min mobil, asså jag måste alltid kolla på den innan jag somnar jag vet inte varför? och nu kan jag ju inte det för nu ligger den ju hemma hos Tom hoppas jag. Jag kan säga det att det är bäst för honom att han hittar den snart för annars så flippar jag ur asså! hahahaa.
Idag ska jag inte göra så mycket tror jag? Jag ska hem och hämta pengar och packa lite kläder eftersom jag ska bo hos Ida tills på söndag. Jusste ni kan ju ringa på Idas mobil om ni vill få tag i mig men hon har ju telia bara så ni vet..  Ååååhh ni vet inte hur det känns för mig utan mobil jag förstår inte ens själv att jag står ut asså!! Aja men dagen är inte slut än kolckan är ju bara 9 på morgonen så jag kanske skriver lite mera ikväll?!


Puss ha en bra dag!

ingen mobil jusst nu!!

Jag har ingen mobil nu, för jag har tappat den hos Tom i vårberg.. men jag kommer säkert att få tillbaka den men bara så ni vet så går det inte att nå mig på mobilen, så det är därför jag inte har svarat på några sms eller samtal för den ligger där hemma liksom.. Jätte synd men så är det när man är en Bella HAHAHA! Jag säger till så fort jag får tillbaka den. Puss

onsdag

Kom nyss hem från min lellesysters avslutnign, den var skit bra om jag får säga det själv.. Jag tyckte hon sjöng jätte bra faktiskt :)! Det var ju lite jobbigt att vakna klockan halv åtta när man somnade klockan två i natt men men, idag kanske jag ska åka till Ida.. men jag tror jag gör det imorgon istället? Hon är sjuk och sånt så jag tror nog att det är bäst att jag kommer imorgon skulle jag tro? Jag tycker så synd om Ida för hon har ju avslutning fredag den 13 otursdagen!(stackaren)själv fick man ju sommarlov den 4/6 haha typ tidigast! Nu ska jag bara vara hemma och ta det lungt, kanske sova lite om det går.. aja puss!

sverige-grekland

Guuuuuuuuuuuuud matschen slutade med 2-0 fan vad bra gjort av sverige asså, om jag ska vara helt seriöst trodde jag aldrig aldrig aldrig att vi skulle vinna men det gjorde vi vafan!! Fan vad bra jobbat av sverige!! Nu kan jag bara säga en sak.. God natt <3


10 juni

Hello det var ett tag sen jag skrev i bloggen men aja..
Helgen var bra haha! I fredags var jag,Ida&Sarah och några andra tjejor på någon konstig fest? Men den var inte så jävla rolig så vi åkte hem till Micke istället, haha! Vi var där från klockan ett på natten till sex på morgonen och vi sov inte ett jävla skit! Aja.. I lördags kväll så sov jag hemma hos Sarah vid kanske åtta tiden gick jag,Matilda&Sarah ner till lillsjön, och eftersom jag inte sov något på hela fredagen blev jag såklart typ full på tre öl HAHAHAHAHAHAHA!!
På söndagen så åkte vi till vårberg hem till Tom. På dagen satt vi bara och chillade, gick ner och bada men jag&Matilda bade inte haha det gjorde såklart Sarah med alla kläder på! HAHA ROLIG HON ÄR ASSÅ! Sen gick vi hem till Tom och senare på kvällen krökade vi lite.. Sen blev det något strul med Matilda så hon åkte hem vid kanske tolv tiden på kvällen? Men jag och Sarah stanade kvar ensam med grabbarna haha! Jag somnade vid sju på morgonen och gick upp klockan halv åtta för att dom skulle ha sin skolavslutning ååååååååhh vad jobbigt det var! Så jag typ sprang upp ur sängen och sen när vi skulle gå kom jag på att jag hade glömmt min mobil hemma hos Tom någonstans och jag kan verkligen inte leva utan mobil men aja.. den är typ borta men han får fan leta efter den för jag måste ha den asså!
Igår så tog jag och Sarah det lungt på kvällen och somande ganska så tidigt etresom att vi inte har sovit något på hela helgen typ.. Imorgon så ska jag gå på min lillasysters avslutning och kolla på när hon sjunger :)!  Puss ha det så bra!

sommarlov nu!

Nu har jag fan sommarlov jag kan inte förstå det själv, fan vad skönt asså typ 12 veckor ledigt!!! 

Min dag har vart bra.. Vi klassen var nere vid lillsjön och sola/bada hela dagen lång, efter det åkte jag hem till mormor och togen fika med henne hihi! Sen åkte jag hem och började fixa mig lite för avslutnigen, jag kom dit vid kanske 5 eller halv 6? Stog och snacka lite med alla som var där innan allt började. Jag kan bara säga det att jag kommer sakna min Sarah jätte jätte mycket hon ska ju flytta typ någonstans utanför bålsta? JAG SAKNAR HENNE REDAN!! Allt i skolan kommer inte bli sig lik utan henne vid min sida hela tiden :(. Sen vid avslutingen så sa dom att jag skulle upp på senen och dom andra skulle sjunga för mig HELA FUCKING SKOLAN hahahaha! För alla trodde ju att jag fyllde år hihi så det var ju lite skojjigt faktiskt.. NU HAR JAG SOMMARLOV JIIIPPPPIIII! ska ta det lungt ikväll sen imorgon så får vi se vad som händer ;) PUSSSS!! haha

tisdag kväll

Har nyss vaknat, jag sov ju så dåligt i natt -.- .. Jag har solat/badat i poolen hela dagen med min syster så jag kanske har blivit lite lite brun? När jag solade så orkade jag inte längre sitta och snacka med min syster hela tiden, så jag ringde Ida istället och snackade med henne i tre timmar typ? hahaa! Imorgon ska det bli en skön dag, jag ska ner till lillsjön med klassen och sola/bada hihi sen får vi gå hem klockan 12 wiiiieeee! Och senare på kvällen så slutar jag skolan och får mitt sköna sommarlov som är värd hahaha! Nu ska jag kolla på tv med mamms, puss!

tisdag

Hello!
Igår var jag på grönan med klassen, kanske inte det roligaste men aja jag fick en nalle av en grabb om jag gav han en kyss så skulle jag få hans nalle som han hade vinnit hahaha så varför inte liksom?! haha! Vi åkte ifrån grönan vid 10 kanske? Sarah sov hos mig, vi kanske kom hem till mig och snackade och hade det mysigt! Sen idag började vi klockan 9 i skolan och slutade halv 12 fett skööön dag! Snart ska jag lägga mig ute i solen och försöka bli lite brun hihi.. IMORGON GÅR JAG UT SKOLAN! FETT SKÖÖÖÖÖÖÖNT!! Puss på er.

söndag

Hejsan bloggi! :)
Idag vaknade jag halv tolv kanske?.. vaknade av att min syster stog och sa att jag och Ida ska åka båt idag, och jag bara sprang upp med Ida i telefonen och fixade mig lite.. Jag åkte med pappa med hem till Ida, sen gick jag och Ida till konsum och köpte lite fika med oss idag hihi!
Vi åkte båt och solade hela dagen (Ida du är gryymm på att köra båt!)
Sen åkte vi hem till Ida, och sen hoppade jag på tåget hem hellt äcklig haha!
Jag gick hem från stationen och snackade med Matilda hela vägen i mobilen på vägen hem, hon hade det ganska tråkigt igår men det var ändå kul att höra på hur hon hade haft det haha! Sen gick jag hem och då hade mamma&pappa grillat kött, så jag satte mig och tog lite av det. Sen så smsade Sarah mig och sa att hon inte skulle följa med imorgon till grönan och då blev jag så fucking arg!! Så jag ringde till henne och bara skrek haha.. sen sa hon att hon bara skojjade och då blev allt bra igen HAHA!! Längtar tills onsdag då går jag ut skolan fett skönt med somarlov! Ska chilla lite nu kanske ska ta mig ett topp i poolen med syrran om jag orkar? Sen kommer mamma och pappas vänner hit och ska ha en liten myskväll hihi.. Ha en trevlig kväll alla PUSSS!


RSS 2.0