Söndag

Ifredags var jag hemma från skolan för jag mådde inte så bra liksom, Mattias kom hem till mig och vi bara chillade sen så gick vi förbi min syster Angelica också en stund. Efter ett tag typ vid 4 tiden åkte jag hem  till Ida, jag och Ida myste bara hela kvällen åt lite godis kollade på film och sen sov. På lördagen åkte vi till jakan för vi behövde nytt smink och det köpte vi, sen så åkte för Idas klass skulle stå och sälja bröd för deras klassresa. Och nej det var inte kul att stå där, vi skulle ha vart där 1-3 men vi fick gå tidigare för brödet höll på att slut HAHAHA ( roooligt att veta ellerhur? ;) )
Sen åkte vi hem till miiiiiig och chillade och kollade på film och åt mycket bullar för mamma hade bakat hahaha.
Idag grattade vi min pappa för vi hinner inte gratta han imorgon eftersom han går upp klockan 5 typ så vi gjorde det idag istället, han blev jätte glad för sin Replay parfym som han fick utav mig tihi!!
Nu ska jag sluta skriva och vara lite social med Ida för fan, vi ska åka in till stan idag och fika och mysa lite, måste också köpa prisent till Angelica som fyller år om 12 dagar!
Pusss hej!


Sköönaste!


Hahaha sjuuukt!!!

Gå in på kontaktlistan. Håll in knappen som går neråt och stanna efter en stund - Fuska inte!
DETTA HÄNDER DIG UNDER EN FEST:
Du går dit med: Amanda
Du är där med: Casper
Du dansar med: Felix

Du kramas med: Jakob
Du hånglar med: Jossan
Du går hem med: Mattias pappa
Du somnar med: Samuel
Du har sex med: Joakim


Helloo!

Igår var jag med min bästa vän Mattias, vi gick lite runt istan och jag köpte en prisent till min pappa som då fyller år på måndag. Sen tog vi en fika på espresso house och det var mysigt.
Sen åkte vi hem till Mattias och så hjälpte han mig med min engelska läxa haha ( taaack vännen! )
När jag åkte hem så bröt jag ihop och var jätte ledsen ( vill inte säga. Bara en jobbig grejj ´) så när jag kom hem vid 10 tiden så såg mamma att det var något fel, och hon bryde sig väldigt mycket. Jag ångrar att jag har sakt att jag har hatat henne men innerst inne så älskar jag ju henne såklart. Jag berättade vad som hade hänt och hon förstod att jag var ledsen, så jag fick sova brevid henne inatt haha låter kanska lite töntigt men jag bryr mig inte fan. Jag är hemma idag också för jag orkar inte gå till skolan idag.
Har nyss duschat sitter här och väntar på Mattias som då ska hem till mig idag snart, han är redan påväg han slutar ju så tidigt idag ( klockan 10 typ ) så han kommer snart iaf, så man slipper vara ensam.
Senare idag ska jag träffa Ida också, saknar henne sjukt mycket. Nu ska jag börja fixa mig lite, Pusss!


Torsdag morgon

Sitter här nu i köket och vväntar på bussen som ska gå 20 över 8, orkar inte komma i tid till skolan idag för jag sov inte ett skit inatt.
Idag är det ju skolan som är sen efter den så ska jag åka till stan med Mattias, jag måste köpa en present till min pappa som fyller år på måndag och jag vet exakt vad det är jag ska köpa så det kommer inte bli några problem. Sen kanske vi två stannar i stan en stund också för att fika och bara parata ut allting, ska kanske också äta middag hos Mattias ikväl men aa jag vet inte hur det blir, jag har ju liksom prov imorgon men annars så får han hjälpa med med pluggingen haha!
Det är så mycket som jag måste hinna göra nu, det är ju fan snart jul och jag måste köpa julklappar till alla. Hahah kommer bli så jävla svårt som vanligt men aja.
Nu ska jag snart springa till bussen, men ha en bra torsdag!

Såhär ser jag ut idag. HAHAHA PÖÖSS!


"allt" om mig

Vad heter du? - Isabella Fredrika Hornesjö
I mellannamn? - Fredrika
Vart bor du? - Bålsta jusst nu
Trivs du där? - Nej, ska flytta första juli
Brukar du läsa horoskop? - Sjävklart
Har du körkort? - Nej
Vad spenderar du dina pengar på? - Jag vet inte olika

Festar du? - Absolut
Brukar du bli för full? - Det händer ibland
Antal kuddar i sängen? - 3 stycken
Kan du baka bullar? - Japp
Bläck eller blyerts? - Blyerts
Mc donald's eller burger king? - Jag hatar burger king
Är du allergisk mot något? - Nej
Äger du ett busskort? - Japp
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? - Grön
Hur ser du ut idag? - Konstig haha
Nästa mål i ditt liv? - Vet inte än
Vad såg du senast på tv? - Kommer inte ihåg?
Hur svarar du i mobilen? - Hallå?
Vem ringde dig senast? - Mattias
Vad sa den som ringde? - Hej Bella
Antal timmar sömn inatt? - Kanske 5-6?
Sov du ensam? -  Aah tyvärr

SENASTE PERSON SOM

Sov i din säng: Jag
Såg dig gråta: Kommer inte ihåg?
Fick dig att gråta: Vet inte
Du gick på bio med: Ida tror jag
Du gick på stan med: Ida
Skällde på dig: Pappa
Skickade ett e-mail till dig: Facebook


HAR DU NÅGONSIN

Sagt "jag älskar dig" och menat det? - Självklart
Bråkat med ditt husdjur? - HAHA ja
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? - Ja
Tagit droger? - Har testat en gång och ångrar det starkt.
Vad är du mest rädd för? - Att Ida ska lämna mig.
Vilka kläder sover du i? - Underkläder
Vart vill du gifta dig? - Haha vet inte
Vad hatar du verkligen? - Falska personer
Har du varit kär? - Ja
Kör du bil? - Nej jag är för ung
Har du ett jobb? - Nej, men vill ha
Gillar du att ha folk omkring dig? - Oftast så ja
Är du ett hälsofreak? - Nej

STUFF

Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på? - Sorgligt ja
Är du ensam nu? - Ja
Vill du gifta dig? - Japp
Vill du ha barn? - Ja


DE SENASTE 48 TIMMARNA

Gråtit? - Nej, eller jo kanske
Köpt någonting? - Godis
Varit sjuk? - Kanske
Sjungit? - Haha ja
Sagt "jag älskar dig" i verkligheten? - Ja(?)
Velat säga till några att du älskar dem? - Alla vet vilka jag älskar
Träffat nån ny person? - Ja massa!
Saknat någon? - Saknar just nu
Kramat någon?- Japp
Kysst någon? - Hhi ja
Haft sex med någon? - Kommer inte ihåg


SENASTE

Låt du hörde: Chris Brown - Say goodbye
Sak du stal: Haha jag gör inte sånt

Senaste människa du slog: Ida
Senaste bussresan: Hem typ nyss


FÖRSTA
Första bästa kompis: Ida
Första jobb: Kommer inte ihåg
Första inhandlade skiva: Oj det var länge sen
Första piercing/tatuering: Under läppen


Min tisdag

Ja man kan ju säga att dagen har vart ganska så bra, som en helt vanlig skoldag. Fick sluta tre idag så jävla sent imorgon kanske jag ska gå till halv fyra men vi får se hur det blir med det. Ska också plugga nu snart för jag har prov på fredag och imorgon har jag också prov i matte som jag inte har pluggat på så bra.. men men.
Skulle köpt presenter idag för snart är det jul och pappa fyller år på söndag, men det blev inte så ska kanske göra det på torsdag istället för då slutar jag ju tidigare och då kanske Mattias skulle följa med mig.
Ja .. jag har inte så mycket mer att tillägga, ska äta lite sen måste jag plugga. Ha en trevlig dag!

Såhär såg min tisdag ut.

Hahahaa!

Hellyyy

Är hos cassandra nu, nås på mobilen så länge! Puss på er ha en trevlig kväll pusss

Kusin,

Du betyder verkligen allt för mig, det är du som är min andra halva. Jag vill inte tänka mig ett liv utan dig, för det finns inte. Utan dig i mitt liv så finns det ingen mening med livet. Vi har gjort så mycket sjuka saker tillsammans, haha ibland känns det nästan som att vi är systrar fast vi bara är kusiner, och det finns saker som nu är jobbiga men man ska aldrig sluta kämpa. Det kommer vara du&jag mot världen tillsammans klarar vi allt, som vi alltid har gjort. Tänk alla minnen som vi delar tillsammans, alla sjuka fester och resan till turkiet och norrland Borgholm och ja alla våra minnen som vi nu har ihop. Jag skulle aldrig klara mig utan dig vid min sida seriöst, för det är dig jag lever för. Jag kommer aldrig att släppa taget om mig gumman för du 'är mitt allt.
Alltid när jag är ledsen eller har det jobbigt eller nått sånt så finns du alltid där för  mig och lyssnar, och jag finns här för dig lika mycket som du finns här för mig. Du förstår nog inte hur mycket du betyder för mig, du har hjälpt mig med så mycket skit och jag vill verkligen tacka dig för det älskling. För utan dig så finns inte jag, hoppar du så hoppar jag. Jag älskar dig mest av allt på jorden Ida Mannestål Pousette min älskade finaste bästa vän/Kusin. Går aldrig utan dig Ida!




Skön dag

HAHA paus? Aaah tjena det höll ju verkligen länge asså.

Idag kom jag till skolan klockan 9 alltså lite försenad, det var en skit skön dag idag jag lämnade in min engelska kommer nog få G i den skulle jag tro. Sen så hade vi gympa och jag var med haha, vi spelade något boll spel typ (?) Efter det så fick vi sluta, jag slutade vid 2 ungefär. Tog tåget till jakan och åkte till Idas skola för jag skulle hämnta pengar som vi måste ha ihelgen, gick också förbi Frida en snabbis sen så tog jag bussen tillbaka till stationen där jag väntade på tåget i typ 30 min kanske om inte mer haha? Träffade cokså Sandra på vägen hem, så ensam var man ju inte som tur var.
Imorgon är jag ledig, fredagen ser ganska så lungn ut. Hoppas på att få träffa Ida imorgon också och umgås lite med henne iaf. Jusst nu väntar jag på mamma som ska komma hem med middagen ( kinamat ). Sendan ska jag ut och mötta upp storasyster Angelica. Ha en riktigt bra kväll allihopa!
Puss på er!!

Eyyy fuck off jag tar en paus!


<3

Pappa jag ville bara tillägga att jag älskar dig, alltid. 
 

Tiiisdag

Idag när jag var på väg till tåget träffade jag Malin på tåget, vi satt och väntade som vanligt på att tåget skulle gå i den tiden som det skulle liksom ( vanlig tid ) men nej nej. Tåget var inställt och skulle inte gå på hela morgonen typ, så jag fick medela min skola att jag skulle komma försent. Sen så ringde jag pappa men han kunde tyvärr inte göra något utan han sa att vi skulle ta buss, men det orkade inte jag och Malin så vi fick ringa runt lite efter någon som kunde skjutsa oss till skolan, och det kunde Malins mamma som då var ledig. Jag kom typ en timme försent men det gör inte så mycket ..
Slutade vid 3 tiden idag, har två prov imorgon som jag måste plugga på idag. Jusste har också fått lägenhet i Stureby så jag ska flytta den 1 juli, najs najs. Nu måste jag äta middag med familjen. 

Puss på er!!


Ha-Ha

Personlighet:  Modig Civilstånd:   Singelliv 
Sysselsättn.: StuderarBoende:  Snart Stureby 
Föredrar: Inte mångaGillar:        
Lyssnar På: Dom närmstaÄter helst: Middag 
Hårfärg: BrunettIntressen:  Chillar 
Kläder: OftastKropp:       Lång 


Älsklings låååt!

Veckans låt för fan! Jag bara älskar den här låten!

Cp dag

Idag har dagen inte vart något bra, jag har inte mått så jävla bra idag men iaf. Lektionerna idag gick ovanligt bra faktiskt men ändå så mår jag inte så 100 om man säger så ..
Jag slutade också rätt så sent idag ( 14:40 ) Efter skolan hade jag inget att göra så jag mötte upp Mattias vid karlberg vid halv fyra, vi käkade lite där sen så åkte vi hem till han och kollade på en skit rolig film haha ( American pie 2 ).
Sen så var Mattias så snäll att han skjutsade han mig ända hem haha så snällt, det är ju så jävla kallt nu så jag pallade inte ta tåg och buss hem asså, åker fan hellre i en varm skön bil.
Ikväll händer det dock inte så mycket, bara chilla kanske så ska jag ringa Ida får se.
Puss på er!

Söndag

Hellu!

Kom  nyss hem från Mattias, jag åkte till han igår kväll efter läkaren .. Var igår hos läkaren vi fick vänta i fyra timmar på att komma in ångest, men allt gick bara bra jag blev opererad. Spelade tv spel med Nicklas och Mattias hemma hos Mattias på kvällen när jag kom, det var skoj haha förutom att jag var lite dålig men aah jag försökte haha.
Nu kollar jag tv med mamma, så jag måste gå. Orkar inte skriva så mycket.
Puss på er!!

Dagens låt!


Lördagen

Ska fixa mig och lite sånt, sen ska jag och mamma åka till sjukhuset. Efter det tror jag att jag hem till Ida, det blir ännu en chill helg som vanligt nu då hmm.. så jävla tråkigt aja kanske hittar på något ikväll ändå man vet ju aldrig haha. Nej nu ska jag ta på mig lite kläder och sminka mig lite sen åker vi dit :( .. Hörs sen nås alltid på mobilen!
Puss på er!!

Freeedag





Bilderna är ju såååååå seriösa också!
PUSSSS

Kommer alltid att älska den här låten, den säger så mycket


En vild torsdag!

Idag har det vart en ganska så viiiild dag haha, jag var i skolan och lämnade in engelskan till min lärare Maria och jag är stolt över mig själv att jag klarade allt som jag skulle. Slutade vid tio över två typ sen tog jag tåget till TC för jag skulle åka till Mattias skola idag, haha han slutade halv fem men jag fick sitta vid datan på s:t eriks gymnasium lite pinsamt kanske men det funka. Sen kom Mattias tillbaka och vi åkte hem till han, haha vi drygade oss fett mycket på tunnelbanan hahaha vi är så jävla efterblivna tillsammans HAHA! Åt också middag där, sen hämntade min syster Angelica och hennes kompis Malin mig hos Mattias, Malin fick sitt körkort idag så dom hämtade upp mig och åkte hem ( Taaack älsklingar! )
Ikväll ska jag också få en present av dom haha vet inte varför, men gulligt är det ju som fan! Ska snart tvätta bort sminket och ringa Mattias.
Imorgon har jag fett sköööön dag för då slutar jag vid 11 åååh skönt, ska hem till Ida direkt efter för nu har ju hon blivit frisk. Har fan inte träffat kussen på en vecka så det är är på tiden! Ha en trevlig torsdag kväll.
Puss på er!

Haha min mamma tänker alltid på mig när hon hör den här, HAHAHA och det gör många tyvärr -.-


Omg shiit ni måste se den här!!! jag skrattar så jag nästan kissar på mig seriöst!


.

Hitta en kille som säger att du är vacker, istället för het. Som ringer upp dig när du lagt på. Som ligger vaken för att bara se dig sova. Som vill visa dig för världen, att du verkligen betyder nånting. Som struntar i alla andra tjejer han kan få. Som kysser dig inför hans
kompisar. Som konstant påminner om hur mycket han älskar dig och hur glad han är att han har dig. Som tar med dig när han ska träffa sina kompisar och säger: ”detta är min flickvän”!


Ett litet problem ..

Har tänkt lite.. jag vill liksom göra en ändrig med mig, typ färga håret mörkare eller slinga det? Om det ska bli slingor så ska dom såklart vara blonda, men jag vet inte är rätt trött på blont hår. Jag trivs mest i brunt men liksom aa jag vet inte hur jag ska göra? Jag vill klippa mig också men inte korthårig utan göra en liten ändring liksom men jag vet inte hur jag ska göra? Tänk om jag tar slingor och sen ångrar jag mig? Jag tycker mitt hår ser ganska tråkigt ut .. jag är ju skit glad för att jag har löshår haha annars hade jag nog .. aa jag vet inte, men jag hade nog inte vart så nöjd liksom men men.
Nej jag vet inte vad jag ska göra det är svårt att bestäma sig, slingor eller mörkare hår? Jag tror nog att jag ska färga håret mörkare nu och sen till våren/sommaren så slingar jag det? Hahaha jag vet inte, jag har så tråkigt hemma så det är därför jag skriver det så här haha jusst nu skriver jag ut mina tankar haha.

Idag har jag chillat igen, jag vaknade vid 10 och gick upp sen läste jag en bok haha otroligt asså men när jag började läsa den så kunde jag inte sluta. Sen har jag kollat på film med Felicia som också är hemma, det är skönt och lite roligare med sällskap.
Nej nu ska jag logga in på facebook orkante skriva något mer, men ha det bra!
Puss på er!

Familjen Hornesjö.

Saknar tiden då man var liten

Här kommer det några bilder av dom bästa tiderna i mitt liv, jag aldrig kommer att glömma. Det är ju så jävla kul att kolla på gamla bilder då man var en liten skit och aldrig hade några problem liksom, allt var så jävla najs önskar att man kunde va så hela tiden ibland. Hahaha här kommer lite bilder från barndomen!

Min första kärlek.               Ida&Jag i poolen.           Hahaha släkten           Vi som skulle hålla ihop livet ut ..

Ey fy fan!

Snackade lite med Ida på msn haha så skickar hon dom här bilderna, innan matchen asså ursäkta mig den kvällen jag var helt jävla borta asså .. Ni vet att jag ångrar mig och jag tänker fan sluta dricka ju mer jag ser dom här bilderna asså shit, nej inget drickande för min del. Nu ska jag försöka vara en duktig flicka :)

Skrattar ni så förstår jag exakt hahaha!


Min låt


Sjuk dag

Har vart sjuk hela dagen idag, kollat på tv inte mycket har hänt asså bara chillat. Ska också plugga svenska och engelska som måste bli klart tills på torsdag, jag ska gå till skolan på torsdag orkar inte gå imorgon måste vila mig lite till liksom.
Nu ska jag chilla framför datan en stund till sen ska jag hoppa in i duschen sen ska jag kolla på film och plugga.

Puss på er!!


Kul greeejj

1. Har du blandat mediciner med alkohol? Haha, aldrig
2. Vilken färg har din mobil? Den är brun typ?

3. Gillar du att läsa? Det beror på

4. Har du något husdjur? Ja

5. Äger du ett par vita string? Japp

6. Har du någon hemlig dröm? Såklart

7. Isåfall, vad? Det säger jag inte

8. Favorit godis? Choklad

9. Är du kär? Vet inte .. kanske

10. Vilken årstid tycker du bäst om? Sommaren

11. Framför eller bakom kameran? Framför, ibalnd bakom

12. Tycker du om kanelbullar? Säg någon som inte gör det?

13. Hur många gånger har du haft sex? Hemligt.

14. Har du någon pojkvän/flickvän just nu? Nej, singel

15. När fyller du år? 24 Aug.

16. Vilken färg är det på dina tapeter? Har inga

17. Spelar du något dataspel?  Nej

18. Isåfall, vilket/vilka? Spelar inget

19. Hur gammal är du? snart 16

20. Favoritfärg? Det är olika

21. Går du i någon sport? Nej, vill börja på dans

22. Vilken färg har du på dina sockar just nu? Har inga på mig

23. Vad sa du senast? Puss&kram

24. Favoritmat? Mest utländskt mat

25. Vilken bok håller du på med att läsa just nu? Ingen

26. Hur mycket shoppar du för varje månad? Olika?

27. Har du en egen digitalkamera? Ja

28. Vad ser du utanför ditt fönster? Villor

29. Vad har du på dina väggar? Typ inget?

30. Har du många bilder på din data? Yes

31. Vem ringde dig senast? Mamma

32. Vad står det i ditt 48:onde sms? Jag raderar alla sms

33. Och vem är det ifrån? Vet ej?

34. Har du körkort? Tar det när jag blir 18

35. Vad åt du senast? Macka

36. Gillar du skolan? Hm ja ibland

37. Vem är din bästa killkompis? Mattias

38. Vem är din bästa tjejkompis? Ida

39. Vilken var den senaste låten du lyssnade på? Någon låt med Lil Wayne

40. Har du något smycke du absolut inte vill tappa bort? Japp

41.Om jag säger va, så säger du...? Vadå?

42. Vilken var den senaste hemsidan du var inne på? facebook

43. Längtar du till något? Ja

44. Om ja, till vadå? Tills Ida blir frisk

45. Vem pratade du senast med på msn? Nicklas

46. Om du sträcker ut din högra hand, vad nuddar du då? En vägg

47. Gillar du att bada? Ja, det är super mysigt!

48. Brukar du bli nöjd med bilder på dig själv? Nej ibland kanske

49. Har du någon dricka nära dig just nu? Ja, te

50. Vad ska du göra idag? Plugga svenska/engelska


Lyssna på låten, den är så jävla underbar..


Heey bloggen!

Idag så har det var en jävla fucking äcklig dag, skit fult väder och allt allt allt .. känner mig inte på topp humör idag fan.
Jag känner mig typ fett sjuk och inte alls bra så jag tror att jag kommer vara hemma imorgon och plugga, kunde fan inte sova något inatt heller så det var inte det bästa kan jag ju säga.
Btw idag så har jag iaf vart i skolan och så såg jag Matildas nya hår haha har inte träffat henne på fett länge så det var kul, hon passar så jävla bra i det håret som hon har nu ( brunt ) tycker jag. Hon åker ju fan också till egypten i natt och kommer vara borta i 10 dagar, kommer sakna henne så mycket!
Idag så stannade jag kvar i skolan en timme extra haha inte för jag pluggade utan jag satt och snackade massa skit med Jessica, och så hoppade jag på tåget hem som Mattias satt på. Jag var nyss med Mattias men han åkte nyss hem, vi har bara snackat lite skit också och bråkade lite om lite som saker men skitsamma det är ju sånt som händer.
Nu ska jag iaf dricka lite te och kolla på tv med mamma&lillesyter. Hörs imorgon,

puss på er!!

Så såg min måndag ut haha.

Kusiner !

Jag älskar er båda, vi har samma blod. Ni betyder väldigt mycket för mig ska ni veta, jag finns alltid och kommer alltid finnas här för er vad ni än gör!
Ni kan alltid komma till mig om det är nått för jag älskar er så jävla mycket, kommer aldrig släppa taget om er och det går inte heller som tur är, eftersom vi är kusin och står varandra så nära älsklingar. Jag gör allt för er, ni betyder så mycket tack så mycket för att ni står ut med mig jag förstår inte hur ni orkar ibland. Jag vill tacka er för att ni alltid finns här för mig och ställer upp om det är något, så som ni finns här för mig så finns jag här för er.
Ni är verkligen dom bästa kusinerna man kan ha, jag är så jävla glad för att jag har er asså. Vi har typ gjort allt tillsammans eller aah mest jag och Ida, men Patricia du finns också här i mitt hjärta och kommer aldrig att försvinna aldrig älskling. Nej men förlåt men jag var bara tvungen att skriva tack tack liksom, för ni två betyder jävligt mycket för mig. Tack för att ni finns,
Jag älskar er!


Min söndag

Nu är det söndag, fy fan asså hatar söndagar imorgon är det skola och jag har lovat mig själv att den här veckan ska jag plugga plugga plugga! Jag har värsta oturen för jag nu är jag lite förkyld, men ändå så tänker jag inte ge upp för det. Jag måste fan blir bättre i skolan nu asså, jag ger inte upp haha!
Iaf så grattade jag pappa på farsdag idag och sen har jag städat och fixat klart mitt rum, sen ungefär vid tre tiden åkte jag till Minos. Vi bara chillade och myste lite hemma hos han, sen runt fem åkte jag hem och åt middag med familjen.
Känner mig ganska trött och har vart det hela den hära dagen, kanske för att jag håller på att bli sjuk men jag hoppas fan inte det.
Nu ska jag bara chilla, kolla lite på tv med mamma. Men vi hörs sen!

Puss på er!


Låten




Den här låten betyder mycket, jag älskar den verkligen kan lyssna på den 100 gånger om igen.

Lite om mig dåra ..

DIVERSE:

Namn:
Isabella Hornejsö
Födelsedag: 24 augusti
Hemstad: Stockholm
Boende: I villa
ort: Kommer snart flytta in till söder
stjärntecken: Jungfru
ögonfärg: Blå vill ha bruna
hårfärg: Brunt
skostorlek: 39/38
klädstorlek: S typ
syskon: Lillesyster & storesyster
din svaghet: Laga mat
dina rädslor: Vet inte?
hur vill du dö: Somna in
ditt beroende: Olika

HAR DU?

spytt ner din kompis:
Nej
skämt ut dig för mer än 100 pers: Haha aah det har jag nog
kissat på dig över 15 års ålder: Nej usch
gått på bio senaste månaden: Nopp
varit berusad: Ja
blivit tagen av polisen: Ja
blivit rånad: Nix
köpt en macka istället för godis: Säker inte
ätit potatismos: Ja
åkt tunnelbana: Ja
ridid en kamel: Haha ja
rökt: Yes
knarkat: No
pökat: Ja
varit ute längre än 7: Japp

LIVET OCH VÄNNER:

är du lycklig:
Ne
hur mår du idag: Trött lite trög
någon som svikit dig totallt någon gång: Ja
bästa kompis som brytit ett löfte: Vet inte?
värsta känslan: Olyckligt kär
bästa känslan: Att vara lycklig och må bra
vem har du känt längst av dina vänner: Ida
har du kvar dem än idag: Ja
har du många vänner: Man kan inte ha för många!
när grät du som mest: Tror i slutet av våren, början på sommaren
hur länge vill du leva: Tills jag inte orkar mer.

HA-HA

  • Vem ringde dig senast? Ida tror jag.
  • Vem kysste dig senast? Han vet själv vem han är
  • Vem kramade dig senast? Lilla systern
  • Vad står det i ditt 14onde sms och vem var det från? Jag raderar alltid min inkorg
  • Vad får folk för första intryck av dig? Sprallig & Galen skulle jag tro?
  • Har du slagit någon riktigt hårt? Ja ..
  • Vad använder du för parfym? Det är olika
  • Vad för slags killar faller du oftast för? Killar med bruna ögon
  • Vad ska du göra nu? Ta bort sminket och ladda ner musik
  • Är du social? Självklart att jag är!
  • Brukar du ha lätt att släppa in folk i livet? Nja.. det beror på, jag har svårt att lita på folk.

Take that chill pill mother fucking thung!


Min lördag

Ja hey bloggen!

Har laddat upp lite musik också i bloggen haha vet inte varför, men det är några av mina älsklingar som jag vill ha med här. Men iaf så igår så sov Ida över hos mig vi åkte och träffade Maxi på kvällen sen åkte vi hem till mig och åt middag med min familj här hemma runt åtta tiden kanske? Sen kollade vi också på idol lite och då såg jag min älskling Kevin! haha jag har ju bara fått lyssnat på han på you tube men nu så när jag ändå var hemma fick jag min tid till att kolla på han, han är så jävla bäst som jag fick så skulle jag gifta mig med han utan tvekan! Haaha nää nu överdrev jag lite..
Men jag och Ida vi somnade rätt så tidigt igår kväll man var ju ganska trött eftersom det var fredag och sånt, sen idag så har vi kollat runt lite på lägenheter och vi kollade i årstadal som jag skulle göra allt för att flytta dit, det är helt nybyggda lägenheter där. Sen kollade vi också på stureby ( gröna linjen ) det var också rätt så fint där och jävligt nära tunnelbanan men ändå årstadal vill jag flytta till! Om vi inte får årstadal så flyttar vi till Stureby början av våren eller vid slutet av våren vet inte riktigt hur det där blir (?) Efter vi hade åkt runt och kollat så åt vi också på en restaurang, det var skit mysigt!
Vad som nu händer ikväll har jag inga planer för, ska bara vara hemma och chilla med familjen skulle vart med Mattias ikväll och festat i vällingby men nej jag pallar inte dricka fan, måste lungna ner mig ett tag tycker jag. Nu ska jag mysa lite i soffan med lilla syster och kolla på film som jag nu har lovat henne haha mysss!
Puss på er!


Jag ger all kärlek till han!


Bästa låten


Fredag



Sitter och väntar här hemma hos Ida, sen ska vi bara chilla idag äta middag hemma hos mig, sen så ska Ida sova över hemma hos mig ikväll. Vi ska bara ta det lungt kolla lite på film och bara mysa lite, imorgon så ska hon följa med min falij och mig och kolla runt på lägenheter sen efter det så ska jag nog träffa Matilda, det var ju så jävla länge sen man såg henne, Men nu orkar jag inte skriva mera Ida kommer snart hem.
Puss på er!

Torsdag

Lite kort bara, hinner inte skriva så mycket.
Jag vill bara tacka alla mina vänner som alltid finns här vid min sida, ni förstår inte hur mycket ni betyder för mig alla som alltid finns här, jag finns alltid här för er också!
Iaf så har jag nyss kommit hem från ett sånt där samtal i skolan, och jag själv trodde det skulle gå åt skogen men nej tydligen är jag mycket bättre än vad jag själv tror haha! Nej men det var skit kul att sitta och snacka om hur trevlig och social jag är osv.. Min föräldrar är nu då stolta över mig hoppas jag på fan hihi, efter som jag är så duktig hahaa!
Dagen har vart helt okej tycker jag, imorgon ska jag träffa Ida och vi kanske skulle träffa Maxi eller vafan han nu heter haha, men den här helgen som kommer så ska jag ta det jävligt lungt.
Jusste sen på lördag ska vi också kolla på lägenhet i årstaberg mamma har kollat runt lite på skit fina lägenheter där, runt vid årstadal har vi också kollat mycket på. Haha så vi är inne på att flytta till årsta vid våren eller sommaren så kommer vi inte bo kvar här längere, och det känns jävligt skönt att veta det haha!
Nej nu är middagen snart klar, sen ska jag kolla lite på tv och bara chilla men jag nås på mobilen om det är något.
Puss på er!

Nås på mobilen nu mera!

Ursäkta för hur jag är och så, jag är mycket lungnare nu ni som inte vet kan ju fortsätta att inte veta något. Jag kan bara säga det att det har vart jävligt kaos men mycket bättre nu, jag nås på mobilen men samma gammla nummer som förut. Bara så ni vet det ha det så bra,
Puss på er // Isabella Hornesjö!

Nås inte på mobilen jusst nu

Ingen kan nå mig jusst nu, jag säger till så fort jag har fått mobilen tillbaka. Det har hänt lite saker nu, men jag kan ta det sen eller inte alls vet inte om jag pallar .. Bloggen får vänta lite också, ha en skön och underbar vecka så länge, för det kommer inte jag ha kan jag ju tala om!
Puss på er!

Haha driiv

http://piraja.at.pa.diinoweb.com/files/IdaoBella1.mp3





Ey lyzzna på den!

Sista lediga dagen

Nu 'är det söndag och det är den värsta dagen i veckan jag vet, för nu är lovet slut och man ska upp tidigt imorgon och gå till skolan och massa plugg och skit, fy fan vad jobbigt säger jag bara asså!
Iaf så nu håller jag och Ida på att fixa oss vi ska träffa Pamela i stan idag, hon ska köpa biljetter till Bajen på måndag för hon ska gå med oss, najs najs! Ikväll så ska jag och Ida och våra familjer till Mormor och äta middag ( jag&Ida är ju kusiner ni vet ) Så det ska bli rätt mysigt ett bra slut på det underbara lovet, det känns bara som om det bara har vart helg men nej en hel vecka liksom, det har gått så jävla fucking fort tycker jag!
Nej nu ska jag börja sminka mig lite, hörs lite senare fan
Puss på er!

cp lördag

Orkante skriva nått är så jävla trött och sliten som fan, jag är typ fortfarande full typ fan asså jag mår inge bra. Det ända jag behöver nu fan är att köpa cigg sen sova och dricka mycket mycket Coca cola, helt fucking borta igår asså.
puss på er snart är lovet slut ångggeeeest!

RSS 2.0