28 Augusti/Otur

Idag gick jag upp en timme innan min vanliga tid för att jag skulle ha god tid på mig på morgoen med att fixa mig inför skolfotot. När jag sen gick av bussen och var på väg till skolan började det rengna som fan så jag blev inte så jätte glad direkt, mitt hår blev lockigt och jag blev jätte blöt. Men jag fixade det sen iskolan haha fick sitta och platta håret jätte länge med Malins plattång haha!
Efter fotot så fick vi kolla hur vi blev liksom och jag ser helt hemsk ut! Men ändå så skitsamma det är ju ändå inte så långt kvar tills man slutar skolan så aa.. Sen skulle vi gå på lunch och självklart blev det fisk! Som alla vet så HATAR jag fisk, den ända fisken som jag äter det är sushi men nej nej det blev ju såklart lax uusch så jag åt ingenting men det gick ju inte så bra för mig på gympan jag hade ont i magen hela tiden och var skit hungrig, jag slutade liksom halv 3 och jag skulle äta vid 12 inte bra inte bra .. Kom nyss hem och har ätit lunch, jag hatar fisk men jag älskar bullar det är det bästa som finns!
Ska snart börja fixa mig lite för snart ska min familj,Ida&Jag åka till dendära tv grejjen? Kommer också ta några bilder så ni får se hur kul vi hade det där haha Puss på er!

Du blir vad du äter! HAHA

Dagen!

Idag fick jag sluta halv 3 som jag ville blev typ skit glad! Efter skolan åkte jag till Idas skola för hon skulle ju följa med ut och äta idag. När jag stog där på stationen och lyssnade på musik kom det en tjej i 16-19 års åldern och sa " Fan vad fint smal du är, jag tycker du är jätte fin" Jag fattade inte vad hon sa sen efter ett tag kunde jag bara säga "okej tack" för jag blev så glad så jag visste inte vad jag skulle svara liksom fan vad sööt att det finns såna som hon helt  underbar! haha.
Vi åkte in till stan där jag träffade min kusin Patricia hon är en sån underbar tjej asså måste börja träffa henne mera hon är ju så sjukt söt så det finns inte! Haha vi var så jävla hungriga så vi tog Kungshallen och åt där istället det var ski mysigt, vi har tagigt lite bilder också, jag har bara på Ida&Patricia sen har ju Patricia alla andra bilder som hon inte har laddat upp än. Imorgon är det skolfoto då måste jag vara fin! Sen ska jag och Ida på någon tv sak imorgon vi har biljetter jusste vi köpte fan Hammarby - Kalmar biljetterna idag haha så nu är vi taggade asså! ;)

Har en super gullig bild på Matilda som jag tyckete hon blev extra söt på tihihi jag tog den idag vid lunch tid haha! Du är älskad gumman!

Mina kusiner!

27 Augusti

Att daganra så långsamt tycker jag, det är fan sjukt! Idag är det väl en vanlig skoldag om jag har otur så slutar jag halv 4 men om jag har tur så slutar jag halv 3 istället haha så hoppas på halv 3.
När jag slutar ska jag ringa till Patricia ( Kusin ) Vi ska ut och äta idag vi vill ju helst äta grekist har vi pratat om, för det är verkligen en sån mat som jag bara älskar haha, det kommer bli så sjukt mysigt för jag har inte träffat Patricia på flera år känns det som eller det kanske är så? Aja. Pappa sa iaf till mig att det fanns grekisk mat på söder den hette typ "En turk och en grek" haha jag förstår ingeting men vi ska kolla runt lite vi lär ju hitta något :) Så ser min dag ut hoppas jag om allt går i mina planer haha!
 

Singellivet är jag så trött på!

Jag är så trött på mitt singelliv att jag snart blir galen! Visst är det ju skönt att vara singel men det tycker inte jag längre jag har vart det aldeles för länge och jag vill inte fortsätta, absolut inte för att jag ska gå och bli desperat ALDRIG i mitt liv säger jag bara asså haha! Jag ska fan vänta till den som jag verkligen känner att jag skulle kunna satsa 100% på och aldrig ge upp hoppet aldig att jag tar första bästa det är inte vad jag kallar rikigt kärlek. 
Det är så tråkigt att aldrig få vakna upp med någon som man älskar och som alltid finns där för en, en kille som bryr sig om en på rikigt fan vad lycklig man borde känna sig! Det hade iaf jag gjort ..
Jag vet inte rikigt varför jag ens sitter och skriver det här, har så tråkigt och en sån ångest att jag inte har pojkvän för det skulle behövas känner jag nu och har gjort det den sista tiden som har vart. Nej usch jag hatar att vara singel!
Jag kan bara säga det att ni som har pojkvän/flickvän ni ska vara så jävla lyckliga för det, för det är inte många som har det som ni har.

26e

Nu  sitter man här dagen efter fan asså Bajen van tyvärr inte det slutade med 2-2, så jävla fucking grym match! 7
Självklart tog jag massor av bilder men dom kommer snart iaf är bakis och ska gå till skolan haha lyckat och har typ skit ont i halsen jag vill typ inte prata liksom bara för det gör så grymt ont! Vi får väl se hur jag klarar av den här dagen haha sjuukt jobbigt kommer de bli asså det kan jag lova! Önska mig lycka till iaf (a) Puss på er, ha de fint!
                                                                                            

24 AUGUSTI MIN DAAAG!

Idag är det min dag! Jag vaknade för en timme sen av att mamma,pappa&Felicia gick upp och sjöng för mig haha var så jävla trött, men det var ju fan gulligt av dom att orka gå upp för min skull. När det är någon i familjen som fyller år så går vi alla upp och sjunger för den det är så gulligt tycker jag! Haha. Jag fick en Hammarby tröja sen fick jag Derby biljetter (Aik-Hammarby) sen fick jag en ny mobil med 3,2 sen fick jag hårförlängning som jag ska göra nästa månad asså det syr man in hos frisören så det håller längre och ser verkligare ut. Sen fick jag lite mera små saker av dom hihi!
Jusste tack så mycket för att ni alla grattade mig igår kväll älsklingar! Jag är tacksam för alla sms!
Men ni kan ju fortsätta att gratta mig idag via ett gb eller sms till min mobil jag har samma nummer så det är inga problem haha! =)
Grattis till mig själv!

Något som du bör veta

När hon går ifrån dig och är arg.. Gå efter henne!
När hon stirrar på dina läppar.. Kyss henne!
När hon puttar dig eller slår dig.. Ta tag i henne och släpp henne inte!
När hon börjar svära åt dig.. Kyss henne och säg att du älskar henne!
När hon är tyst.. Fråga vad som står på!
När hon ignorerar dig.. Ge henne din uppmärksamhet!
När hon drar sig ifrån dig.. Dra henne tillbaka!
När hon ser ut som värst.. Säg att hon är vacker!
När du ser att hon börjar gråta.. Håll om henne och säg ingenting!
När du ser henne gå.. Smyg upp bakifrån och krama om henne!
När hon är rädd.. Skydda henne!
När hon lutar sitt huvud mot din axel.. Lyft upp hennes huvud och kyss henne!
När hon tar ditt favoritplagg.. Låt henne ha kvar det och sova med det en natt!
När hon retar dig.. Reta henne tillbaka och få henne att skratta!
När hon inte hör av sig på ett tag.. Försäkra dig om att allt är okej!
När hon tvivlar på dig.. Försvara dig med sanningen!
När hon säger att hon tycker om dig.. Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå!
När hon tar tag i din hand.. Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar!
När hon "bumps" in i dig.. "Bump" in i henne också och få henne att skratta!
När hon berättar en hemlighet.. Håll den hemlig!
När hon tittar dig i ögonen.. Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det!
När hon saknar dig.. Är hon sårad på insidan!
När du krossar hennes hjärta.. Försvinner aldrig smärtan
När hon säger att det är över.. Vill hon fortfarande att du ska vara hennes!
När hon laddar upp den här texten.. Vill hon att du ska läsa den

23 Augusti

Igår var jag med Matilda efter skolan och jag vill tacka henne för min prisent som jag fick det blev en Hammarby tröja (hihi min lilla älskling!) Vi träffade också Markus och dave? Sen åkte vi två till jakan för Matilda skulle kolla lite på smink och kanske en prisent till hennes pojkvän Mathias som fyller år vid oktober eller nått hahaha!
Sedan ved sju tiden åkte jag hem till min border Mattias vi ha inte träffats på 1000 år typ så det var rätt kul att vara med han, skulle också åkt till Minos men allt blev knas så jag kollade på Beck film med Mattias och Anderas på kvällen istället .. Ska nog kanske träffa Minos nästa helg hoppas jag! ( saknar han )
Jag kom hem vid två tiden för jag ska ju städa hela mitt rum för imorgon fyller jag år! Men ändå så längtar jag inte så mycket vet inte varför?.. haha! Men nu ska jag fortsätta städa och sånt ha det så bra! Pussss

Onsdag

Fan vilken jävla jobbig dag ursäkta mitt ut tal men vafan jag gick upp klockan halv sju idag, inte så himla pigg asså! Jag kom till skolan klockan 9 och vi hade det chill idag, typ satt och fika och snackade vad vi hade gjort i sommar haha sköön dag!
Sen efter skolan åkte jag och Ida till stan och shoppade, jag köpte ett par Fred Perry skor sen lite andra saker ..  Jag blev iallafall nöjd med mitt köp idag, Linus kom och tog en snabb fika med oss också haha han är bara för skön asså en sån härlig humor! Gjorde inte så mycket mer? Hoppas bara att jag kan åka och träffa min älskade kusin Patricia imorgon om hon kan och har tid, annars får jag väl träffa Hugo eller Mattias om igen vill göra något för jag orkar inte sitta hemma haha! Plus att jag inte kan komma på Bajen matchen hmm är såååå jävla sur över det asså skulle fan ha gått på den med tjejorna men nej nej jag sa ju såklart att jag inte kunde så dum som jag var! Ååååh så sur asså! Aja så är det när man hoppas på för mycket .. Skriver nog lite mera imorgon tror jag :) Puss på er !!

19 Augusti

Tänk att dagarna går så fort, det kändes som om det var igår jag kollade på kalendern då det var en hel månad kvar till jag fyller år men nu är det bara fem korta dagar kvar! Eller aa vi får väl se om dom är så korta nu när det är skola och skit imorgon hm..?
Idag har jag&Ida gått lite i stan jag har hittat massor av fina kläder som jag ska köpa imorgon, för jag vill ju helst vara säker på vad jag ska ha så att jag inte bara tar något liksom .. Igår så var jag lite med Matilda det kändes som om vi intehade träffat varandra på felera felera dagar men det hade vi ju haha!
Imorgon har jag skola tror inte att jag går så sent faktiskt eftersom att det är första dagen, plus att jag måste vara istan imorgon innan klockan sex för sen stänger ju allt men jag hinner så såklart! Har inte så mycket mer att säga än att jag tyvärr inte kan gå på derbyt på måndag tråkigt nog är så jävla ledsen över det,  vem vill inte se på när Hammarby krossar Aik? hahaha! Får väl se den hemma då men inte ensam ska nog fråga om det är någon av tjejorna som vill se den med mig :) Aja. Puss på er!

15 Augusti

Igår kväll åkte jag,Ida&Natta till hammarbysjöstad det skulle tydligen vara någon fest där eller nått, men när vi kom dit så var det inte ens mycket folk där.. Aja. Vi drack och chillade satt och snacka lite om allt hahaha så jävla knas kväll  asså! Senare runt tre på natten hände det lite saker, vill inte säga vad det var för jag orkar inte berätta allt.. Men polisen kom och ringde hem till våra föräldrar och allt sånt skit. Så nu är inte pappa så glad på mig kan jag säga. Vi kom hem runt halv sex på morgonen Kevin följde med en liten stund och satt med oss och väntade med oss tills vårat tåg kom. ( Tack Kevin! ) När vi kom hem var Idas mamma skit sur på oss för hon hade vart så orolig, men vi snackade med henne så nu är nästan allt lungt tror jag?.. Vi somnade sen efter ett tag sen vakade vi upp klockan 11.
Och idag så fyller min andra kusin år så vi har lite att fixa fan stackars oss! Aja. Ha det så underbart Pussss!!

En liten bild på mig och Kevin igår haha den bjuder vi på!

14 Augusti

Snart tröttnar jag på att skriva i min blogg haha det är så jobbigt ibland! Igår träffade jag och Ida Matilda i stan vi tog en fika sen gick vi runt och letade efter en jacka till Matilda för hon vill ha en. Sen gick vi förbi Ung08 och där träffade vi Tom och hans kompis typ? Men dom var ju "jätte roliga" så efter 20 minuter så drog vi från dom och gick in på donken för Matilda skulle äta mat haha! Vi kanske kom hem vid 9 halv 10? vi gick hem och åt middag sen ville vi bara mysa hemma så då gick vi ner och köpte lite godis sen gick vi hem och kollade på en jätte bra film som heter "vid din sida" Sen var vi uppe till 4 på morgonen och jag somnade vid fem kanske? hahaha, Idag ska vi åka till stan och träffa lite folk och kolla runt lite :) Puss på er jag hatar min blogg! <3


12e

Jag vill bara tacka alla för en underbar kväll igår PUSSSS!

11 Augusti

Hello!

Kom nyss hem till Ida, vi har vart med Bellsy sen kanske typ sex idag och nu är klockan 22:20. Vi har bara chillat idag orkade inte göra massor av saker så vi köpte bara lite godis och sen gick vi hem till Bellsy och kollade på någon läskig film haha! Sen orkade vi inte titta så mycket mera på den så vi gick och träffade två killar istället dom hette typ Christian men kallas CC, den andra hette typ Kim om jag inte har fel? Aja. Dom kom från kungsängen och sumpan. Vi gick hem till Bellsy för att kolla klart på filmen sen bara chilla och snacka. Sen åkte dom hem med tåget.
Imorgon så fyller våran älskade mormor år och vi måste upp tidigt jag och Ida för vi vill hjälpa henne med saker hon måste göra och sånt innan alla gäster kommer haha!
Och det är tre dagar kvar tills jag ska ta min percing i tungan faaaan vad nervös jag är redan nu! Men nu orkar jag inte skriva så mycket mera.
Pusss på er <33

10 augusti

Tjuu!

Nu är jag brunett haha.. Känns lite konstigt från mitt ljusa till mökbrunt liksom, men jag hoppas att ni tycker att jag passar i det :)!
På fredag kanske jag ska ta hål i tungan om mamma går med på det. Aja. Det har inte hänt så mycket mer, jag och Ida var på grönan idag för vi hade inget att göra plus att vi blev bjudna av mina föräldrar så varför inte liksom?.. 
Sen åkte vi sen snabbis till stan och där träffade vi Matilda& hennes nya kille Mattias ( Dom är ju så sjukt söta tillsammans! )
Imorgon så får vi se vad som händer, kanske åker till stan för att fika och mysa lite .. Men nu måste jag sluta kanske skriver mera imorgon om jag hinner och orkar.               Puss på er! <33

JUSSTE!

Jag lyckas inte hitta min laddare till mobilen, som om du har skickat ett sms till mig och jag inte svarar det är inte för att jag inte orkar utan för jag inte kan. Jag ska försöka leta efter den idag svarar så fort jag kan! Men jag nås inte på mobilen idag så ni vet!

Tjill dag

Idag har jag bara tjillat, jag vaknade klockan 11 av att Ida ringde och väkte mig.  På natten hade jag väldigt svårt att somna jag låg rädd i sängen och trodde att jag skulle dö haha jag vet att det är ganska töntigt men så är jag när jag är ensam i ett mörkt rum klockan kvart över två på natten, så jag gick in till min lillasyster som låg och sov men jag var ju tvungen att väka henne så att hon skulle komma in till mitt rum och sova med mig haha! Ja ni får kalla mig nörd men vafan är man rädd så är man..
Idag har jag städat mitt rum och sakt hej då till pappa som ska åka till tyskland idag. Nu sitter jag här och bara väntar tills mamma ska komma hem så hon kan hjälpa mig och färga håret. Det ska bli kul sen och se hur jag ser ut i brunt hår haha! Alla säger att det passar mig bättre på ett sätt men men vi får väl se idag hur det blir haha.
Jusst nu ska jag bara ta det lite lungt, tror inte jag skriver mera idag. Pusspuss!

08-08-08

Det har gått en tid nu efter vi kom hem från Brogholm, jag saknar det stället sjukt mycket!
Jag åkte dit med min familj och Ida som då fick följa med. Vi hade det verkligen helt underbart där nere och jag bara måste åka dit nästa sommar igen asså! Jusste jag sa ju aldrig att Petter ochså var där och sjöng, för dom som inte gillar Petter var det ju tur att ni inte va där men jag menar hur fan kan man inte tycka om han? aja.
Nu är vi iaf hemma igen då.. Jag ska städa mitt rum imorgon för det ser ju fan helt hemskt ut asså haha! När jag kom hem idag så var det så tomt hemma då så sa mamma att Angelicka har flyttat, lite tråkigt sådär.. men hon bor ju ändå rätt nära oss ändå så det är ingen fara. Men hon får aldrig flytta till göteborg asså! hahaha!
 Imorgon ska jag också färga håret brunt entligen ska jag göra något nyss med mig själv haha, bara jag inte ångrar mig men det tror jag inte.. Nästa vecka ska jag ta percing i tungan typ den 15 augusti om jag våger men det är klart jag vågar det. Jag vill inte ta hål i naven för det har alla nu för tiden så jag tare i tungan istället!
Ska vara uppe ett tag till sen ska jag nog ligga och lyssna på min lillasysters mp3 ganska bra låtar har hon om jag ska vara ärlig. Men ha en trevlig kväll skriver nog mera imorgon?! Natti Natti <3

RSS 2.0