..

Juste, min nya jacka och min nya väska från USA här ser ni dem :)

Lördag!

Hej bloggen, haha idag vaknade jag vid 10, jag gick upp och tog det lugnt en stund sedan ringde jag Ida vid 11 som vaknade. Vi snackade ett tag och bestämmde oss sedan för att åka till stan/skanstull. Jag tog tåget och Ida hoppade sedan på, sedan åkte vi till centralen och tog tunnelbanan därifrån till skanstull, när vi var där så köpte Ida en klocka, en vit typ skitfin! Sen så gick vi och kollade i affärer och jag köpte lite saker.. Sedan åkte vi till östermalmstorg för att fika på espresso house men då kom Ida på att hon råkat glömma hennes påse med hennes plånbok i så vi drog snabbt tillbaka till skanstull och då hade en snäll människa lämnat in Idas påse till kassan, skitbra! Sedan orkade vi inte åka tillbaka till östermalm så vi fikade i skanstull på espresso house, där var det en tjej med en sjukt ful röv, men byxorna jätte högt upp och så skärde de in i hennes röv så Ida var tvungen att fota! Haha helt sjukt. Sedan satt vi där ett ganska långt tag och bara kollade på folk och pratade. Sedan åkte vi tillbaka till "city" där vi kollade i några affärer, sedan köpte vi en glass och satt och snackade (om sex) haha helt sjukt. Sedan sitter det två tjejer och en kille står och pratar, sedan kommer tjejen fram till mig och frågar om jag är singel, jag trodde först hon var lebb men det visade sig att hennes killkompis tyckte att jag var jättesöt, jag hälsade på honom, och sedan fick jag hans nummer, men jag tror inte att han är något för mig, haha! Sedan tog jag tåget hem med Ida som hoppade av i Barkarby och nu är jag hemma igen! Några bilder från idag:

Allt är sant.. haha!

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[x] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en för mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en för mig helt okänd person.

KÄNSLOLIV
[x] Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få
[  ] Du är kär nu
[x] Du har sårat nån så de börjat gråta
[x] Nån har sårat dig så du börjat gråta
[ ] Du har haft ett förhållande som varade över ett år ( när jag gick på lågstadiet )
[ ] Du har haft ett förhållande som varade över två år

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.


DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[x] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

lungn helg

Idag är det fredag och jag och Ida har vart på hennes landställe idag och skolat och fikat lite hihi!Ooch jag tog mitt förta dopp idag jag är så stolt över mig själv asså! Helgen kommer nog bli lungn men som jag har sakt den får var hur den vill men ändå jag ville ändå bort imorgon med Matilda&Ida men men så äre när man måste vara hemma.. (FÖRLÅT!) Män nästa helg är det sommarlov och då jävla säger jag bara asså! Sen på onsdag går jag ut  skolan och då ska vi ha en skit kul kväll, fy fan det kommer verkligen bli myyyyssss! Puss trevlig helg&kväll // Isabella Hornesjö.

Haha!

Idag har dagen vart skit bra HAHA det är ju fan fredag ;)! Jag var i skolan och gjorde matte prov och jag fick typ VG på det kanske om jag har tur.. Efter skolan vid ett tiden kanske skulle jag få åka med Kazin till tibble men nej han skulle gå och göra omprov och då skulle jag stå och vänta på han i en halv timma! Hahaha så nej aldrig då går jag hellre till Sarah liksom ;P Nu sitter jag hemma hos Sarah och hon packar för hon ska ut och resa ihelgen medans jag ska vara hemma och vara med Ida och Matilda.. Jag kommer fan sakna henne så sjukt mycket!
Snart ska jag till Idas land, där ska vi ligga och sooola hela dagen! Imorgon kanske vi ska dra på fest?! Helgen kommer väl bli bra tror jag? För mig får helgen vara skit jag orkar inte bry mig för snart går jag ändå ut skolan MINDERE ÄN EN VECKA KVAR NU! FAAAAN VAD SKÖÖÖNT MED SOMMARLOV ASSÅ! Så det kan man säga att det är helg 24/7 hihi. Puss ha en trevlig helg på er sötnosar! // Isabella Hornesjö.

onsdag

Idag vaknade jag klockan sex men jag var så jävla trött för att jag somnade klockan tre i natt, för jag låg och tänkte på en massa skit som har hänt som jag inte nu vill skriva om direkt.. Jag duschade en snabbis på morgonen sen började jag sminka mig jag orkade inte gå till skolan idag för att jag var så jävla trött så jag gick till Sarah istället, hon fick se min nya fina jacka och väska + klänning som jag fick igår av mamma hihi!
Efter ett tag gick vi ner till lillsjön för att sola och chilla lite liksom eftersom det har vart ett underbart väder ute idag! Sen vid två tiden skulle jag slinga håret hos frisören och det blev lyckat haha!
Sen tog jag tåget till centralen för jag skulle möta upp mamma för att hon hade ju lovat mig bio och att hon skulle bjuda mig på resturang ikväll..
Bio var skit bra asså verkligen jag älskade den så mycket vill bara se om den igen asså!
Efter det så kollade vi lite på kläder jag och mamms men sen efter ett tag åkte vi hem.
Det har vart en trevlig dag idag, imorgon ska jag nog gå till skolan för jag saknar ju nästan alla där ju! Aja vi får se imorgon..



Pusss&Kyss ha en trevlig kväll! // Isabella Hornesjö.

tisdag

Helgen har vart ganska bra asså, förutom att jag låg i min säng i söndags med kanske 40 graders feber? ( fy fan vad jobbigt det var!)
I fredags var jag,Sarah&Matilda på fest och den var ju rätt roligt haha! Lärde känna massa gulliga folk där :)!
På lördagen åkte jag,sarah&Matilda hem på morgonen sen när vi sitter på tåget så säger Matilda att hon har glömnt sin klänning hos Ingrid, så Tom är så söt och åker och lämnar den till oss vid slussen från aspudden haha! Sen fick vi springa och ta tåget hem igen.
På lördags kvällen var jag med Sarah och vi åt på resturang (riktigt mysigt!) Sen när vi kom hem till mig så kollade vi på schlager och Perrelli kom på 18:e plats tror jag? Skitsamma jag hatar henne ändå haha!
På sönadgen var det mors dag och den måste ju firas lite, så jag gick upp vid 10 för att säga grattis till min mamma. Sen gick jag in till mitt rum för att jag skulle somna om men nej det gick inte, för att i mitt rum var det 36+ jag dog asså jag dog! Jag kände mig helt slut i hela kroppen och det gjorde Sarah också som låg där inne helt varm. Jag kände mig så jävla ofräsch när jag låg där inne och inte kunde andas för att solen låg så mycket på mitt rum. Och senare på dagen låg jag bara i min lillesysters säng och sov typ hela dagen bara för att jag mådde så jävla dåligt! ( Förlåt Sarah ) Igår var jag hemma från skolan för jag inte kunde sova något på hela fucking natten men det är ändå ganska skönt att få vara hemma och vila lite.. Jusste imorgon ska jag slinga håret allihopa!! Sen på kvällen ska jag och mamma på bio fett mysigt!  ha en bra dag// Isabella Hornesjö

Det går inte att beskriva hur mycket du betyder.

Gumman du&jag har gjort så jävla roliga saker ihop både dåliga och skit bra saker tillsammans! Jag svär jag kan inte leva utan dig syster du betyder mest för mig, jag kommer aldrig lämna dig baby för det är du som är min syrra genom allt! Okej vi kan bråka men det är så systrar gör liksom det ska vara så hahaha! Men jag älskar dig så otroligt mycket, du kommer aldrig förstå det sötnos! Jag finns alltid här vid din sida älskling, jag vet att jag har vart jätte dum mot dig förut och jag ber FÖRLÅT gumman! Men hur det än så kan jag alltid snacka med dig om allt asså.. Du vet allt om mig sötis hur ska jag förklara? Du hjälper mig alltid när jag har fått problem och alltid finns där och lyssnar på det jag vill säga. Alla våra underbara minnen tillsammans kommer jag aldrig aldrig ALDRIG glömma komihåg det älskling! Jag kan seriöst inte leva utan dig gumman, du är min syster och så ska det alltid vara ellerhur? Snälla snälla gumman lämna mig aldrig för jag kan inte leva utan dig även om jag kan ha svårt för att vissa det ibland så betyder du mycket mer än vad du tror! För det ska alltid vara Bella&Sarah livet ut.

haha!

Idag så kom jag till skolan klockan 10 och första var SO provet som gick inte så bra asså.. har typ inte pluggat ett skit på det! ( jag gör omprov nästa vecka ) Sen hade jag NO prov haha! Det gick ganska bra ( Eller inte )
Efter skolan tog jag och sarah tåget hem till mig, och nu så är vi här. Sarah ska duscha en snabbis och jag ska bara städa mitt rum lite för det är väldigt ostädat där inne! Sen tar vi tåget hem till Sarah och möter upp Matilda sen ska vi bara chilla lite ikväll tror jag? Ring mig om det är något, puss på er trevlig kväll! <3 // Isabella Hornesjö.

torsdag

Idag vaknade jag av att Ida ringde mig klockan sju typ?.. Snackade en stund med henne sen somnade jag om och vaknade upp klockan tio typ, då jag vaknade av att Sarah ringde och undrade vart jag var eftersom jag inte var i skolan idag. Sen gick jag upp och sa till mamma att jag är hemma idag, mamma sa att vi två skulle gå på bio på onsdag vi ska se en film som heter " Step up 2 the streets" den verkade vara väldigt bra så  nu jag har något att längta till haha!
Lite senare idag ska jag åka och klippa mig för det behöver jag verkligen! Jag vill också slinga håret lite så att det inte är lika blont, för jag orkar inte ha det såhär längre asså. Ska möta upp Sarah vid kungsängen idag klockan tre sen ska hon följa med mig när jag kilpper mig idag, hoppas att det blir fint tihi (a)! Ha en trevlig dag Pusss! // Isabella Hornesjö.

Hammarby <3

BAJEN VA NAMNET
FOTBOLL E VÅRT SPEL
SÖDER ADRESSEN
OCH INGEN KAN TA FEL
FÖR NÄR VI E MED FÖR DET HÖRS SÅ VÄL
FÖR GAMLA BAJEN HAMMARBY

Sjuk dag!

Idag vaknade jag vid sex tiden, jag skulle duscha sen göra mig klar för skolan. Men nej nej jag orkade verkligen inte idag.. Så jag duschade en snabbis sen gick jag och sov igen i min sköna säng hihi! Vaknade av ett sms som då min syster skrev att jag skulle hämnta hennes klänning inne i stan hos mammas jobb, jag ville vara snäll mot henne så jag gick upp och sminkade mig lite sen tog jag tåget in till stan jobbigt men är man snäll så är man :) Efter jag hade vart hos mamma hade jag 100 kr på mig och jag var så sugen på att köpa en latte, så jag sprang in på det förta och bästa café jag såg för att köpa mig en latte. Tog tåget hem igen för att jag kände mig lite dålig idag liksom orkade inte gå runt i stan och känna mig som ett vider haha! Tack så mycket Sarah för att du pratade med mig hela dagen idag <3! Imorgon ska jag klippa mig efter skolan och kanske slinga håret?! På fredag ska jag nog sova över hos Sarah tror jag, för det var så länge sen vi var med varandra. Ha en trevlig kväll Puss! // Isabella Hornesjö.

Heeey!

Idag har jag varit ganska så seegg! Jag somnade vid två tiden igår kväll och vaknade halv sex jag förstår liksom inte hur jag orkade gå till skolan idag men men, man måste ju plugga -.-  Efter skolan åkte jag en snabbis till jakan för att gå och prata lite om de som har hänt.. Efter samtalet tog jag tåget till barkaby för att träffa Ida sen skulle vi åkte till stan för att shoppa och fika lite, vi kom in till stan kanske vid 4 tiden? Och eftersom jag då är så hungrig alltid så ville jag ju fika direkt när vi kom dit HAHA! ( Kommer aldrig kunna banta nu asso! :$)  Efter fikat så gick jag och Ida runt lite och kollade på kläder, jag orkade inte köpa något idag för jag var så jävla seg haha! Jag vill bara säga förlåt Ida älskling för att jag var så jävla skrattig idag men det var bara för att jag inte hade sovit så mycket..
Jag kan försöka skriva lite mera imorgon om jag nu orkar och har tid?

God natt älsklingar! // Isabella Hornesjö.

19 maj 2008

Tja fan!
Jag har inte skrivit så mycket sen den 7 hahaa! men ibland bara orkar jag verkligen inte skriva i bloggen hela hela tiden.. Det har hänt massor av saker sen jag slutade skriva (kommer inte ändå inte skriva vad som jag har hänt eller så, för det är ganska privat)
Idag blev jag,Matilda&Becka blåsta av Jessica av att det skulle vara NRJ ikväll så liksom vi åkte dit för att bara ha något att göra, men det belv inget asså! Vi träffade en ass packad gammal gubbe vid kungsträgården han trodde seriöst att han kunde sjunga HAHAHA! Vi träffade också lite folk där såklart, det var typ tre grabbar som också ville komma och lyssna POHAHA!! Sen orkade vi inte vara kvar i stan så vi åkte hem (vad ska vi annars göra liksom?)
Har shoppat lite kläder ihelgen för det börjar ju fan bli sommar snart asså bara två veckor i skolan sen gåååår vi ut och får sooooommmarllllovv! Haha ;)

Ha en trevlig dag sötnosar! // Isabella Hornesjö.


Onsdag den 7

Idag vaknade jag kvart över sex men jag skulle vakna halv sex idag för att inte springa till bussen. I natt väkte min "kära" syster mig halv två hahaha inte för att jag kommer ihåg varför men aja?
Dagen har vart ganska bra, förutom att jag inte kan gå på matchen idag mellan Djurgården och Hammarby men men.. Jag,Sarah och Matilda ska kolla på matchen på tv hemma hos mig istället haha! Jag gör inte så mycket mer nu än att sitta och vänta på dom här hemma. Ska nog ta en snabb dusch innan Sarah och Matilda kommer hade jag tänkt. Måsta också säga att jag har börjat lyssnat mer på RMK alltså Rickard med K, han är ju så super mysig asså och gör så härliga låtar haha han är min favorit! ;)
Ha en trevlig dag, puss på er. Hammarby kommer ta hem allt idag, ellerhur? ;D

söndag

Tjena!

Idag var jag och Matilda på match mot IFK Göteborg i Söderstadion. Det var så jävla najs asså! Men matchen slutade med 0-0 FAAN ASSÅ. Men det var en härlig klack som vi stog i och så himla mycket folk såklart haha! Jag har iaf lite röst kvar hihi vi stog och skrek som fan asså, men vad gör man liksom inte på en match (?) :)
Nästa gång ska jag gå med Matilda igen på hammarby mot Gefle IF nästa vecka, aja vi får se hur det blir med det haha! "Alla suger kuk i göteeboorg alla suger kuk alla kuk i göteborg" HAHAHAAHA! Natti natti Pusss.


Fredag den 3

Hej!

Idag har jag och Ida sovit hela dagen typ? Hahaha men vi har inte gjort så mycket idag. Min kusin fyllde år så vi åkte hem till henne lite snabbt vid 7 tiden kanske? När vi kom hem sen så kollade jag en liten stund på tv sen gick vi ut för att köpa lite godis haha! (Det är ju fan fredag ju!) HAAHAHAHAHA imorgon så sticker vi till Härjarö och kommer hem på söndag klockan ett eller två? Då ska jag åka till spånga och ta en fika med min bästa vän Mattias det var jätte länge sen jag träffa han! Sen blir det Bajen matchen med Matilda FAN VAD JAG LÄNGTAR ASSÅ! Ska prata lite med Hugo horan i telefonen innan jag somnar haha. Natti natti sötnosar <3

Torsdag

God morgon!

Jag har nyss vaknat, kvällen igår belv rätt lyckad bara det att det rengnade..
Idag ska jag inte göra så mycket, vara med Ida lite sen ska jag åka till stan och ta en fika sen får vi se vad jag hittar på. Orkar inte skriva så mycket mer, är ganska trött. Jag skriver mera ikväll hahaha! Puss ha en trevlig dag.

RSS 2.0