Måndag

Har inte sovit något inatt men måste ändå gå till skolan liksom. Får se hur min dag kommer att sluta, om jag kommer att gå hem eller stanna kvar i skolan.. vet inte riktigt än (?)
 
Lägger ut lite bilder på mig och mitt hår lite senare idag, ni får ha det så jätte bra. Puss på er!

Hej igen! 26/1

Helgen har gått fort, har vart och kollat på ny skola och sånt där sen massa annat.
Har ju också vart väldigt dålig på att skriva i bloggen ihelgen, har haft så mycket för mig. Kan ju bara säga det att jag har tagigt bort mitt bruna löshår och slinga håret, det blev blont såklart. Men är inte sådär jätte nöjd än .. Ska nog slinga det i veckan eller nått så det blir bra liksom. Har var med Ida hela helgen, vi har också skapat en blogg tillsammans så den kan ni ju kolla in på  ( www.IdaBella.blogg.se  ). Ska nog försöka sova lite nu klockan är snart halv ett .. Ska ta lite kort imorgon så får ni se hur mitt "nya" hår ser ut haha.
Puss på er!

Haha

Nej nu orkade jag inte ha den dära mörk blåa tråkiga tröjan, så jag bytte om till min söta skjorta som jag fick av älskade Mormor på julen. Tänkte det är fan fredag och då kan man inte ha på sig en sån där asså haha, eller inte jag iaf.
Jag snart gå ner till tåget nu har sminkat mig och så, så nu är jag entligen färdig haha. Ska till Idas skola efter min skola dåra haha.
Puss påer, ha en skit skön fredag! / Isabella Hornesjö.

<3

Jag älskar mina små söta hundar :)!
Liza& Anton heter dom, haha


Men för att vara ärlig, så är Anton nog min favorit.

Fredag

Hello!
Idag slutar jag klockan ett, fett skönt asså skulle annars gått till tjugo över två men nej.
Efter skolan vill jag träffa Ida så det ska jag nog göra, jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på faktsikt. Jag tror att det bara blir en chill kväll annars liksom. Mina föräldrars kompisar har bjudit hela familjen på middag men jag känner nog att jag kanske inte kommer orka det ikväll, har sovit jätte dåligt som alla andra kvällar.
Nej jag ska nog vara med Ida ikväll. Imorgon är det öppet hus i Styreby skolan dit vi ska flytta i Juni, så imorgon ska vi dit och kolla lite.
Vet inte om jag kommer att ha tid ikväll, men om jag har det så kan jag isf skriva. Jag tror att jag ska ta med mig min dator till skolan, och då kan jag blogga lite om jag har.
Så här ser jag ut idag.

Inget speciellt om det händer nått ikväll så byter jag självklart om! Ska platta håert nu för såhär lockigt kan jag inte ha det, eller?
Puss påer!

kusin

Ida, hur ska jag börja? Vi har känt varandra sen vi var typ ett år, och det var tack vare våran älskade Mormor som vi började umgås.
Vi har gjort så jävla mycket saker tillsammans, och ibland känns det nästan lite konstigt men ändå så jävla bara att vi är kusiner. För våran underbara vänskap kommer nog aldrig eller nog den kommer ALDRIG att ta slut. Och jag säger inte det eller jag har aldrig sakt till nån av mina vänner att jag älskar dom mest, för det kan jag bara säga till dig och mena det. Jag kan inte leva utan dig Ida, jag svär på allt. Dy betyder så otroligt mycket för mig älskling. Och du vet att om det är nått, det kan vara vad som helst, tveka aldrig en sekund på att ringa mig om du verkligen eller bara vill prata för jag finns här för dig.

Du är min kusin och jag ställer alltid upp oavsett vad hjärtat, jag kommer aldrig lämna dig för någon eller något. Tack för all hjälp som du har hjälpt mig med. Alltid när jag har det svårt och bara vill dö eller nått så har du alltid funnits där för mig som en riktig jävla kompis, och jag är så glad för att jag har dig Ida. Alla våra underbara minnen och allt det dära sjuka sakerna som vi gjort, det glömmer man aldrig.

Det finns så mycket mer att säga Ida men nu måste jag faktiskt sova. Var bara tvungen att skriva lite om dig.

Jag älskar dig mest, kommer alltid att stå på din sida vad du än gör kusin. Jag älskar dig, kan verkkligen inte leva utan dig. Hoppar du så hoppar jag med dig. Finns alltid här för dig  Ida Mannestål Pousette.


Min härliga torsdag

Torsdagen idag har var riktigt bra, faktiskt mycket bättre än vad jag hade tänkt.
Mitt engelska prov som vi då skulle ha idag blev inte av eftersom läraren var sjuk som tur var, jag har ju inte då pluggat så mycket direkt så det var verkligen tur.
Fick också sluta tidigare idag, vi skulle slutat halv tre men det blev ändrat till halv ett. Jag gick från skolan klockan två eftersom jag skulle träffa Mattias vid tre tiden i stan.
Fick en jätte fin tröja av Mattias också (Hammarby) älskar den såå mycket! Efter stan tog jag tåget till skolan igen och var med på öppet hus, det var jätte trevligt. Nej nu ska jag nog ta och somna, ska upp tidigt imorgon.

Här är jag&Matilda i skolan på öppet hus HAHA!


Måste bara tillägga att Orjon är verkligen duktig på att rita! Den här har han gjort alldeles själv, Gryym för fan!

God natt på er, skriver mer imorgon. Pusss!

Såhär ser jag ut idag!


Vet inte om det kommer bli för kallt? Aja skitsamma, jag ska ta med mig jeans om det här verkligen inte går haha.


Torsdag 22/1

Snart börjar skolan, jag har precis fixat mitt hår och sminkat mig. Jag ska bara sitta vid datan ett tag till, innan jag börjar borsta tänderna och börjar gå till bussen.
Idag är det nog en skön dag hoppas jag, ska träffa Mattias efter skolan och vi ska ta en fika. Sen ska jag komma tillbaka till skolan för öppet hus! Usch haha.
Kommer ta llite bilder idag också så ni får kolla in mig sen och se mina bilder från idag. Hoppas att ni alla får en skön och en härlig dag! Kommer självklart skriva mer ikväll också.

Puss påer!

Mannen i mitt liv <3


Lyssna på låten.

Den här låten går ut till en speciell person, som jag en gång faktiskt älska... När jag hör den här låten får jag tårar i ögonen, jag tänker på oss när jag hör den. Jag hoppas verkligen att du förstår .. Nu går jag min väg och du går din, men den här låten säger allt om alla våra underbara stunder tillammans.
Lyssna bara på låten så hoppas jag att du förstår vad jag menar. Glömmer dig aldrig.

<3

Älskar dig lilla gubben min! :)


21/1



 Så där ser ni lite om hur jag såg ut idag och vad jag åt till lunch, haha jag är så himla onyttig av mig. Men men tandläkaren sa ju att mina tänder mår bra, så varför inte då förstöra dom lite ? Hahaha

Klart

Änkligen är jag tillbaka, hemma igen efter den dära äckliga tandläkaren.
Usch fy fan det är inte kul säger jag bara! Hade ett litet hål som dom lagade jätte snabbt, och dom tyckte att jag hade fina tänder och att jag tar hand om dom jätte bra. Haha lite kul att höra faktiskt, så behöver inte vara där igen förns typ i september för att kolla att allt är som det ska. SKÖÖNT!
Har också planerat dagen lite imorgon, efter skolan ska jag träffa Mattias och ta en fika. Det var ju jätte länge sen som vi sågs. Sen är det då öppet hus i min skola så ska vara där klockan sex till halv åtta. Inte så mycket planer men iallafall.

´
Ska också slå på en film och mysa lite i soffan. Skriver mera ikväll. Pööss!

Onsdag 21/1

Nu snart så ska jag till tandläkaren, usch asså jag är skit rädd för dom dära läskiga sakerna som finns i rumet och allt som har med tandläkarna att göra. Jag vet inte varför det är så ? ..
Jusste har också tänkt att jag ska slinga håret blont snart! Funderar på att slinga det den här månaden och sen ta löshår nästa månad? Jag saknar faktiskt att vara blond men inte lika blond som förut, utan nu vill jag slinga det så att det är fint liksom. Ska snart börja gå till tandläkarn snart .. Skriver mera lite senare.

Så här ser mitt hår ut nu,

Skulle det inte vara snyggt med slingor!? HAHA puss påer!

Haha, bilder som får mig att le!


Tex till dig, läs

En gång svävade jag på moln och livet var underbart, och jag glömmer aldrig tiden men jag fördes av livets hastighet rakt ner i helvetet då allt blev fel.
Ensam och förtvivland sökte jag vägen och gå men du blev hindret som förstörde mitt mål, efter ett år förstördes allt på en minut, jag tittade in i dina ögon och såg dom orden att allting är slut. Jag gav mig in på nånting en resa som inte jag var beredd på, en resa som vi inte fattade  båda två. Du vägrade att lyssna du vägrade att förstå, du lämnade mig ensam på vägen att gå. En blev två men blev sedan en igen svaret finner vi falskhet i sanningen.För rädd för att blunda, för rädd för att se, för rädd för att gråta, för rädd för att le.

En villkorlig dom men ändå fängslad förevigt, känslan inom mig har jag lagt det brevid mtt liv och tagigt nya kliv.
Och nu tittar jag framåt min framtid, ett liv utan dig, ja det stör inte mig.
Mycket kan förstöra men inte en kille. Dag på dag så tänker jag på mitt största misstag, nu är det slut nu är det kört. Nu ska jag ändra på mig, finns du kvar inom mig? Nej. Finns du kvar inom mig? Nej.
Du kommer snart såt och gråta och stamma efter ditt svar, du behöver inte längre för det finns inget kvar. Du kommer sträcka ut dig hand men jag kommer inte ta den, du får finna dig i falskheten som finns i svaren. Starkare nu så jag bryr mig inte längre, vi lämnar allt och går men inte som vänner.


Tisdag 20/1

Idag har jag vart hemma och pluggat, har engelska prov på torsdag som jag inte ska ha Ig i.
Vaknade klockan halv 10 idag käkade lite frukost medans jag pluggade, satt med den dära engelskan i två timmar sen tog jag en liten paus.
Nu är jag helt slut asså, när syster kom hem så gjorde jag lite varm choklad och så satt vi och fikade lite medans jag då också pluggade. Nu vill jag bara lägga med ner i ett varmt och skönt bad, nej nu blev jag väldigt sugen på det. Ska bada nu men kanske skriver lite mera senare! Haha jusste det verkar som om min blogg har damp eller nått? Vet fan inte vad felet är med den, ska prata lite med Ida om det.


Bilder från idag

Osminkad och äcklig, ääsch skitsamma! Ha en mysig dag, Puss påer!


Det här är bara ditt fel och det vet du, hoppas att du är nöjd. Du har fått precis som du vill nu!



Man lär sig av sina misstag, mitt var du.

Måndag 19:de

Försökte iaf med att komma i tid till skolan idag, men nej nej då skulle ju självklart tåget vara jävligt försenat .. Fick fan vänta i typ en halv timme på att det skulle komma. Men träffade också Malin där som gjorde mig lite sällskap.
Har vart helt jävla död idag iskolan, så trött asså vet nog varför också. Jag kan verkligen inte sova på natten som sakt, ligger och vänder mig och tänker på massa saker som då gör att jag inte kan sova. Hur jävla jobbigt som helst. Och jag måste ju verkligen orka nu, har prov tills på torsdag så måste klara det! ( engelska ). Annars blir jag hemma imorgon och pluggar pluggar pluggar, ´ska fan aldrig få IG i engelska asså!
Nej nu ska jag försöka vila lite till.
 
Visst är min blogg snygg? Det är min käraste kusin Ida som har gjort den! Hon är helt helt underbar.  (Tack min älskling! )


Puss påer!

Bilder från idag. 1/18




Ida betyder allt och jag är ett ego. Hejdå!

Lördag

Idag är det lördag, sköönt! Igår var jag&Ida med lite folk i hennes lokal haha, det flippade ut lite men vi hade det iaf trevligt ändå tyckte jag.
Vi var uppe till tre kanske och sov i lokalen, det var bara jag och Ida som då sov där haha! Vi var ungefär 24st i lokalen kanske (?)

Nu är vi hemma hos mig, jag har städat mitt rum nu och Ida har chillat med min data, nu sitter jag ute i köket på mama`s data. Är helt jävla slut sen igår .. det var fan inte skönt att sova i lokalen fan! Ikväll är det typ chill hos Clara hoppas vi på, annars så ska vi hitta på något annat. Aja nu pallante jag skriva mer.

Pusss för fan!


Fredag 16/1

Ikväll kommer jag att nås på mobilen hela kvällen, så det är bara att ringa om det är något. Jag nås alltid på : 0766506446.
Ni får ha en underbar kväll sötnosar! Pöss love!

Haha kul va? :)

Vilket är ditt livsmål: Ha så roligt som möjligt!!
Vad har du för puder: Andvänder inte det.
Har du använt någon hårprodukt idag: Haha neej ska göra.
Vad använder du för parfym: Min älsklings Diesel.
Hur många speglar finns i det rum du är i nu:  Noll typ
Var är du nu: I köket.
Har du bråkat med någon idag: Nej inte än..
Saknar du någon nu: Ja.. lite
Röker du: Ja, tyvärr
Dricker du alkohol: Ja
Tar du droger: Nej
Vad köpte du senast: Kommer inte ihåg?
Har du åkt fast för snatteri någon gång: Japp
När var du i en affär senast: Kommer inte ihåg haha?
Mötte du någon du kände då: Nä?
Tycker du om dina grannar: Haha fan vet jag?
Använder du icq eller msn:  MSN
Hur många datorer finns i ditt hus: 3
När fick du senast en present: För någon dag sen
När gjorde du senast något riktigt dumt: Vill inte säga.
Längtar du till din nästa födelsedag: Jaa som fan
Brukar folk säga att du ser äldre ut än du är: Ja

Freedag idag för fan!

.

Puss påer!


Och jag skiter i!!

Lyssna


Nej nu måste jag skaffa mig sömntabletter!

Jag kan inte sova, vafan äre med mig? Vad gör jag uppe nu? ÅÅÅÅHHHH!
Det sjukaste är också att jag vet att jag är trött, eller asså jag är trött men kan inte sova? Usch jag vet inte ens vad jag själv snackar om... förlåt haha. Nej men nu måste min mamma skaffa mig sömntabletter innan jag kommer att dööö! Ska liksom upp typ halv sex imorgon, visst är det synd om mig? :(
Jag måste minst ha 14 timmars sömn för att orka en dag, men nej nu kommer jag bara att få 5-6 timmar?  eyy fan nu måste jag försöka sooova. Aja, vet inte vad jag pratar om men vafan skitsamma.
Pöss på er sovgott!!


Hahaha den här bilden behöver jag nu ;)! HAHAHA!! Herrå

Bellich

Har fredag kväll planerad, och kanske också hela lördagen är jag då upptagen ..

Det känns nice att ha allt bestämt på vad man ska göra, istället för att sitta och ha tråkigt hemma så planerar man och gör det liksom. Imorgon klockan halv 3 ska jag träffa min kuratorn (Mia) har inte pratat med henne på jätte länga så det ska bli väldigt skönt. Ska också passa på att sy in mina jeans imorgon också haha, har alltid vellat att de ska vara stuprörs. Inte för att dom är utsvängda, nej haha. Utan för att dom ska sitta mycket bättre.


Ska snart lägga mig, jag vet att klockan snart är åtta men måste asså. Får inte vara trött imorgon!


Torsdag 15 januari

Kom till skolan försenad som vanligt. Skoldagen idag har vart riktigt dåligt, har inte kunnat tänka eller något. Jag gick ju inte och la mig tidigt igår som jag sa.
Så vi hade också gympa idag såklart när jag är som tröttast, jag var inte med så mycket .. Haha satt bara med Malin och kastade lite boll tills gympaläraren sa till att vi skulle dra om vi ändå inte gjorde nått. Jag tog tåget som gick ungefär vid 3 tiden hem, när jag kom hem så har jag bara sovit lite sen ligger jag nu i sängen och har datan i mitt knä och tele i handen, mysss mysssss!
Ska sen också ta ett långt framt skönt bad tihihi :)
Puss påer!

14 Januari

Tycker bara att dagarna nu för tiden bara springer iväg, även om den här veckan har gått långsamt ..

Min dag började med att min pappa ringde och väckte mig, jag försov mig så jag kom jätte försent till skolan idag. Dagen i skolan har väll vart skit seg för jag har vart trött och sur typ haha. Sen fick jag sitta kvar en stund efter skolan och snacka, sen när jag skulle gå mot tåget så fasnadee jag lite med Orjon och snackade på rätt länge.

Tog tåget till söder där jag skulle träffa lilla Minos tihihi, det var bara chill. Sen tog jag tåget hem igen, och nu så har jag tittat lite på tv med mamma&pappa och nu sitter jag här och ska snart ringa Ida.


Ska lägga mig tidigt idag, men det kommer jag inte att hålla hahahaha!

Puss påer!


Älskar dig kusin

 Du är allt för mig Ida.


Haha okej, nu ska jag gå. Puss!

Onsdag den 14/1

Kommer att komma försent till skolan idag yyyeeeyy! Aja men så är det om man har sovit dåligt på natten som jag, vet inte varför jag inte kunde somna låg uppe och tänkte på lite saker .. Aja. Pappa ringde och väckte mig ockdå fuck så sur jag blev, men det var väll lika bra.
Idag slutar jag klockan tre, inte alls kul. Nej men nu måste jag snart gå mot tåget, ha en jävligt bra dag! Puss påer


Bara kärlek


Hahahahaha

Tina, du är ju bara för ruullllig hahaa! Var bara tvungen att lägga ut bilden som jag tog på dig i bloggen. Skönaste på länge asså HAHAHA

Jusste

Som några av er vet så har jag ju ett underbart tålamod. Hahah nej. Därför är min dator trasig i mitt rum och har vart det sedan länge, sist jag flippade på den så gick den tyvärr sönder typ. Och så har jag ju bara suttit vid "familjens data". Men nu behöver jag inte göra det längre tihihi jag har nu fått en egen liten älskling! Jag älskar den så sjukt mycket asså haha den är så liten och socker söööt ;)! Jag kan ta med mig en vart jag än går, det känns så jävla skönt att ha trådlöst internet haha nej nu låter jag som största data nörden haha, men jag är en sån hahaa!

Här är min fina älskling

Den är ju rätt så liten, men helt helt underbar! ( Den vita )

Mgu

Jag längtar tills det blir sommarlov, fan det är ett halv år kvar.. Orkar inte vänta asså.
Nu ska jag chilla vid datan ett tag till sen om en stund ska jag ringa kussen. Puss på er!


13 Januari

Kommer att sakna min lilla söta Matilda, hon är påväg till skåne nu. Haha här är också en bild på oss som är tagen idag hahaha, jag ser riktigt äcklig ut asså HAHAHA!


Jag kommer alltid finnas här för dig hjärtat. Jag älskar dig.

Fy fan haha

Nej nu pallante jag mer, nu ska jag gå och lägga mig. Är så sjukt trött. Imorgon slutar jag halv 12 haha FUUUCK OOFFF!


God natt på er älsklingar.

Här får ni se

Brukar du äta?
[ ] Snökulor
[ ] geléhallon
[ ] Cocosstång
[ ] lysmelk
[ ] lakritsfiskar
[x] fruktnappar
[x] knäck
[ ] fudge
[ ] sockervadd
[x] karameller
[x] kexchoklad
[x] fizzy flaskor
[ ] klubbor
[x] Marabou choklad

Summa: 8

Gillar du?
[x] hamburgare
[x] pizza
[x] pommes frites
[ ] tårta
[x] bullar
[x] munkar
[x] våfflor
[x] pannkakor

Summa: 8

Vart gillar du att äta?
[x] McDonald´s
[x] Max
[ ] Pizzeria
[ ] Burger King
[x] Glassbar
[x] Hard Rock Café
[x] Buffé
[x] Kina/Thairesturang
[ ] Sibylla
[ ] Gatukök

Summa: 7

Dricka?
[x] jul/påskmust
[x] sprite
[x] cola
[x] fanta
[x] alkohol
[x] red bull
[x] o´boy
[x] saft
[x] juice

Summa: 9

Totalt: 32

1-15 = anorexiebarn
15-25=normal
25-35-mullig
35-40=tjockis

Grattis älskling!

Grattis Felicia! Nu är du 16 år gumman!!!
 Jag älskar dig.


. . .

Bara du <3

Ken Ring (?)

Vet inte varför jag har börjat lyssnat på Ken Ring? Jag har faktiskt gjort det den senaste tiden. Låtarna som han har, har så himla bra texter. Tex. den här låten, eller jag tycker det iaf.

Fan vad tiden går fort!


Haha fan vad liten man har vart asså, tiden går ju så sjukt snabbt! (Bilderna är tagna år 1995.)


Idag efter 14 år så ser man ut såhär haha helt sjukt asså .. ( Bilderna är tagna år 2008/2009 ).

Söndag

Ja nu är helgen över och det är skola imorgon! Jag kan nog inte säga att jag är nöjd med det jag har gjort ihelgen, men vafan inget att göra åt liksom.
Igår var jag med familjen och kollade på bio, vi kollade på en film som hette "Vi hade iallafall ut med vädret igen" Hahaha det är väl ingen sån där film som jag skulle villja se igen, men det var ändå mysigt att se den med familjen.
Efter bion åkte vi till kungsängen och gick på restaurang, jag var inte så hungrig så jag tog inget speciellt. Efter restaurangen så gick jag till stationen och tog tåget till Ida. Sen tog vi tåget tillsammans in till stan, och det slutade med att vi sov hos Minos.
Jag ska ta mig en dusch nu sen ska jag kolla på film med lillasyster.
Puss påer!


Fredag eftermiddag.

Hejsan!
 Sitter nu här framför datorn och dör. Dagen har vart väldigt fuckad, har flippat så jävla mycket i skolan som aldrig förr asså... Sen när jag slutade fick jag vänta på mitt UNDERBARA tåg i en timme för det var försenat, kul kul. Pappa hämtade mig på stationen iaf, har ju inget busskort jusst nu så mm..  Sorry att jag verkar lite sur nu men jag har så jävla ont i min mage haha.
Nu ska jag fixa mig lite sen ska jag till Ida, vi ska kanske till spånga och sånt.. Nås på mobilen ni vet.
Nej nu måste jag börja fixa mig haha, vi hörs lite senare. Ha en riktigt trevlig och mysig kväll!

Puss påer!

En liten bild på mig och Felicia, haha (tagen på lovet)

Jag låter låten tala för sig själv ...


Heeey!

Okej om jag ska vara ärlig så orkar jag faktiskt inte blogga varje dag, man har liksom inte tid.
Igår började skolan, skit tråkigt men ändå så har man saknat lite folk som man inte brukar umgås med på fritiden. Jag vaknade upp hemma hos Ida igår och gick till skolan därifrån, hon mådde väldigt dåligt på morgonen så hon låg kvar i sängen medans jag packade upp mina saker och gick till skolan. Vi hade det en skön skolstart tycker jag. Jag måste sköta skolan lite bättre nu än vad jag gjorde förra terminen.
Efter skolan åkte jag till Minos, har ju inte träffat han på ett tag så det var myysss. Kom hem runt 9-10?
Har inte vart hemma på hela jullovet pågrund av ...lite saker... Men det känns ändå skönt att vara hemma igen måste jag säga. Ihelgen vet jag inte riktigt vad som händer har inte direkt något planerat, vi får se vad jag&Ida hittar på.
Nu ska jag gå till skolan, men ha en trevligt fredag!

Sug och svälg, trevlig helg!


Låten <3


Snart igen

Snart ska jag börja skriva i bloggen igen, kanske inte jusst nu men snart kanske imorgon eller nått ska jag börja!
Ni får ha det så jävla bra så länge fan!
Pusss påer!

Lite fina bilder från middagen hemma hos Sandra på nyår.

-

Har inte så mycket tid för att skriva i bloggen, för det är så mycket jusst nu.
Bilderna från nyår kan jag tvärr inte ladda upp än men iaf så hade vi det jätte trevligt. Idag är det den 4 januari, jag inte inte riktigt förstå att det är 09 nu, shit vad dagarna gå fort. Snart är det skola den 8 typ, inte alls härligt.
Ikväll så ska jag och Ida försöka hitta på något roligt, om det inte är för dött ikväll får hoppas att det inte är det!
Nu ska vi snart käka mat och sen kanske vi hittar något ikväll. Ha det så bra så länge!
Puss påer!

RSS 2.0