Sant

Bli inte glad om han smsar. Bry dig inte om han ringer. Gå inte
och längta tills han ska höra av sig igen. Det är att hoppas på
för mycket. Har du inga förväntningar kan du inte bli besviken.
Klandra inte dig själv om något går snett, lägg skulden på någon
annan. Det man inte vet lider man inte av. Bli inte ledsen om du
ser honom med en annan, bit bara ihop. Ingen ska få dina kinder
att bli våta av tårar,få dina ögon att bli röda och svullna, få dig att
skaka av utmattning när tårarna håller på att ta slut, du ska inte
behöva gråta dig själv till sömns när han sover med ett lyckligt
leende på läpparna. Ingen ska få ta ifrån dig din stolthet, någonsin.


Det finns inget bättre!


Hammarby <3

Igår vann Bajen med 4-1 !! så jävla niiiiiiice, den första juli är det Bajen match på söderstation som gäller! Är så jävla glad och stolt över mina änglar! Igår åkte jag till Gullmars, jag missade matchen eftersom jag inte var hemma i rätt tid :/. Jag åkte iallafall dit efter matchen och mötte upp en söt liten sak, vi gick mest och snackade osv. Senare mötte jag upp Denise, och vi åkte till Högdalen och var med Niklas och hans kompis hehe.. tog natt bussen hem. Nu ligger jag här och dunkar gyllene tider som aldrig förr, brukar inte gilla dom men nu har jag gjort det mer och mer. Ska duscha nu sen ut med Anton sen åka in till stan och träffa *****  Skriver senare! Puss!



Bilder från midsommar!



Haha, varför jag ser ut som jag gör är därför jag är onykter på alla dessa bilder som togs!


Kvällens låt!

Blir fan kär när jag hör den här låten! åååh så jävla bra!!

 

Lätt kvällens låt!


Kamera kåt ?

Ikväll är jag kamera kåt så ikväll blire bilder som gäller hehe.. Har fixat mig nu, så ska snart ta tuben in mot stan för en öl eller två med Denise, sedan ska jag till Högdalen till Niklas. Och så ser kvällen ut ikväll. Kommer komma bilder från ikväll tror jag också. Nu ska jag snart dra, ska fixa det sista, PuSSS på er nu hörs imorgon eller ikväll! 
 

Bilder på mig idag, är sliten men ändå såå taggad på nytt! Ska bli skönt att komma ut sen mysa! PöSS

Ska köra utan bh ikväll för det här ser fan sjukt ut i svarta tröjan haha! ;)


Söndag

Hejsan!
Är tillbaka nu efter en lång helg i dalarna med alla kusiner och vänner, man saknar det lite nu. Men det känns skit skönt att vara tillbaka i Stockholm igen hehe, fan vad kul jag har haft det. Jag ska ta med mig Sarah nästa år för jag måste visa hur jävla kul det är där haha! Fan har haft det bättre än vad jag trodde, har solat druckit mycket och haft det jäävligt trevligt och super kul!! Bara det att bilderna finns på Jessicas kamera så har inte haft tid att ta några :/ Men dom kommer, eller ja en del eftersom jag tog bort det mesta av bilderna på mig eftersom jag var så dräggig haha!

Gammal bild på mig


Hejdå stockholm!

Nu drar jag till mina kusiner och deras vänner i Dalarna, kommer att bli så jävla kuuul! Jag ska fira midsommar där, vi kommer bli mins 25 pers så det kommer att bli jäävligt kul kan jag ju säga hehe! Är så taggad. Kommer hem på söndag igen, nu så måste jag packa lite mera.. kan inte stänga väskan nu ens, men aja vi har ju flera så får väl åka med två fulla väskor haha! Aja så fåre bli :) Nu ska ja fixa mig lite till är fett stressad! Hejdå!! Bilder massor av bilder kommer ni får se sen ;) haha! Så hejdå allihoppa!

En stressad Bella

Haha, går inte att stänga den så måste ha en till väska! Shit så omöjlig jag är hehe. Pusss ses om 4-5 dagar!


It must have been love

Ligger i sängen just nu och lyssnar på lugna låtar, så jävla skönt.. Bara ler och mår allmänt jävla bra. Ska upp och sjunga för syster imorgon också som blir 11 år hehe, stor flicka nu!
Dagen har vart bra, utom min jävla bakis fulla men men det får man ju ta. Ska bli skönt att lämna stockholm imorgon och bara komma bort i några dagar, kommer hem på söndag igen dåra. Idag träffade jag bara Daniel jätte kort sedan åkte jag hem. Men nu är det dags för mig att sova, god natt på er! Puss



Kunde förut inte lyssna på den här låten med gråten i halsen, nu när jag lyssnar så tänker jag och bara ler. Hoppas verkligen att du finner den rätta. Du vet vem du är, jag ska inte skriva ner ditt namn. Du kommer alltid ha en plats hos mig på ett eller annat sätt.



( ? )

Ska rulla in mot Solna nu till Daniel, ska gå strax. Sedan kanske jag ska till Högdalen till Niklas, men får se om jag orkar hehe. Vart lite tagga nu på att gå ut, hm..? Vet inte vad jag ska göra, men har iallafall lovat Daniel att komma snart så. Men senare kanske man går förbi krogen? Hehe vart lite taggad på nytt bara, aja. Vi får se hur sista kvällen i stockholm slutar för mig ;)

Bilder från idag,  ( dom jag bjuder på )

Hehe söööt -.-

Såhär ser jag ut ikväll, ska kanske ta klackarna..

Men, frågan är vad jag ska göra efter Daniel? ;) .. hm

 


Gaasolinaa!

Är bakis från igår haha! Tyvärr inga bilder från igår, men vi hade det jävligt trevligt jag och Denise. Spårade lite ut som vanligt haha! Har precis ätit mat med familjen, ska fixa mig nu för snart ska jag åka till Solna till Daniel, sedan ska jag till högdalen och träffa Niklas. Gör det lite kaos ikväll haha för lämnar ju stockholm imorgon, så därför måste jag säga hejdå (a)
Puss på er!


Tisdag

Har duschat och fixat mig idag, solat har jag faktiskt gjort lite. Snart ska jag rulla in mot stan för att kolla lite på saker och sen fika. Ikväll kanske jag ska åka till högdalen igen, men får se om jag orkar det hehe.
Lite bilder från idag ;) puss!


 
Bjuder på bilderna från idag hehe..


Jag mår ovanligt bra idag! Utan att överdriva, solen skiner och allt är så fucking underbart!!


God natt!

Kom nästan precis hem från Niklas, ver hemma hos han och kollade på film och tog det lugnt. Mysmys.
Har nyss slagit in lite presenter till systern med mamma och snackat lite skit, är så jävla trött nu. Pratar med Niklas i telefonen just nu innan jag somnar. Men imorgon har jag rätt mycket att göra hehe. Men god natt på er! Pusss

Jag just nu hehe


I don't need a man!

Nu så ska jag fixa mig lite, typ klä på mig och osv. Sedan åker jag till högdalen för en promenad med Niklas, kanske en film också vi får se. Ska försöka fixa med mig Denise också hehe.. Puss skriver senare!

I don't need a man!


Text

Det är att leka med eld när du dra upp det här igen, för du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen. Det finns ingen att behaga, inget att förklara, inget att försvara. Jag gav upp för länge sen...


21 juni

Nu har jag inte skrivit på ett tag, men det ska jag börja med nu. Har inte haft så mycket tid för att skriva nu för tiden, men men så är det hehe. Just nu så lyssnar jag på Alors On Danse, som är som örongodis för mig. Tror ja snart ska möta upp Denise på en cigg, sen hoppa in i duschen. Var och shoppade idag i nacka med mammi och Ida, fick med mig en bikini hem som jag gillar vädigt mycket hihi :) Men nu ska jag tagga! Ha det så braaaaa så hörs vi senare! Pussssssssssss

Redo för stranden nu! ;)

 


God natt!

Vill ha sovsällskap, ska försöka fixa det i helgen iallafall haha. Så tråkigt att sova ensam men ändå fett skönt! God natt på er fulingar Pöööss!!!!


Hej igen!

Ska börja skriva nu, hehe. Har vart sjukt bakis hela dagen eftrsom jag och Cassi drog och klubbade igår kväll. Väldigt trevligt och kul hade vi, så jag däckade i Cassis säng när vi kom hem runt 4? Sedan vaknade jag av mig själv på morgonen och Robin kom och hämtade mig och körde mig hem. Och idag har ja vart hemma och sovit bort et fina vädret. Spydde när jag kom hem, så jäääävla bakis haha! Nu ligger jag i sängen och har skit tråkigt! Ska snart sova, skriver mera imorrn kanske om jag hinner :)
Pusss slick!


RSS 2.0