Tjuu!

Idag har jag ockå vart hemma hehe! Inte så mycket att skriva om, ska snart ta ett bad och bara softa. Tänkte lägga upp min favorit låt också! Puss på göten
 


God natt!

Imorgon ska jag vara hemma också.. Men men, så är det. God natt mina röv håln! Skriver mera imorgon.
Puss! Sov sött vakna blött!


Snyggaste i hela världen!

Min älskling! Finaste,hetaste,snyggaste och sötaste!


Till en speciell person


Min favorit i filmen

Var faktiskt Edward Cullen, han har ju sån jävla sexig blick! Han ser farlig ut på något sätt och sånt gillar jag hehe! Trodde det aldrig själv men så äre iallafall, han är lite halv ful sådär men när det kommer till hans blick ojojoj! Ingen slår den asså! Föredrar ju mest rakade killar, men han hade jag nog inte tackat nej till ;) Haha!

Alla andra föredrar ju mest den dära Jacob, men han ser ut som en tönt i mina ögon. Synd bara att han har en sån jävla sexig kropp. Men han är inte min typ...


Jag vill bli friisk nu

Tjänah blöggen ;)!
Idag har jag bara vart hemma, så som igår. Men idag kollade jag faktiskt på New Moon, alltså tvåan på twilight filmen. Och den var riktigt bra alltså! Har dock inte sett ettan men men, jag fattade filmen iallafall. Sen har min lilla syster visat mig hur man spelar sims 3 haha! Och jag satt med det i ca 4 timmar? Aja, sen idag har jag bara lyssnat på lite musik och pratat med Sarah. Nu ska jag lyssna vidare på min härliga musik!
Pössen


Måndag

Tjää bloggen!
Jag är sjuk som fan, är hemma från skolan med 38 i feber.. Not nice! Det värsta jag vet är att vara hemma och sjuk. Men men.. Imorgon får vi se om jag orkar resa på mig. Sitter hemma, har precis kollat på två filmer med mina syster som också är hemma. Så ensam är man inte iallafall för då hade jag aldrig klarat mig.
Nu ska jag softa vidare framför datan, lägger in en låt eller något lite senare! Ska ringa Sarah nu.
Puss puss!


Nyss badat

Slänger upp lite bilder från igår. Ska börja fixa mig lite sedan möta upp Fanny. Utgång ikväll igen!
Pusshej

Anton min prins, när vi gick promenad igår och senare efter han ducshade.

Bilder från inatt haha!

Haha, när vi väntade på folket som skulle möta oss innan festen så hitthade vi en soffa mitt i ingenstans i stan? Så vi hookade upp den hahah!


Lördag

Kom nyss hem efter en promenad med Denise. Var ute igår med tjejorna. Först var vi i Solna på förkrök och firade Daniel en stund, sedan åkte vi in till stan på fest, rätt nice.. Åkte hem därifrån och kom hem sent. Somnade på engång, vaknade upp klockan 11 ungefär och är skiiit seg idag. Ska snart lägga mig i badet. Skriver mera senare och slänger upp lite bilder från igår!
Pusss!


FREEEEDAG!

Ikväll blire utgång, ska lägga upp bilder på hur jag kommer se ut ikväll. Jag och mina tjejer ska till solna för att gratta Daniel som blir 22 år, grattis till han idag! Ska fira han ikväll hehe. Men men, snart ska jag gå ut och springa lite med Anton. Ska nog springa till Globen tror jag, haha om jag orkar det. Men det måste göras!
Puss på er sötisar! skriver mera senare.


Hello

Sover iallafall inte ensam ikväll, ska till Robin och sova där. Imorgon blire att gå upp tidigt! Men men, vad gör man inte för lite sällskap hihi (a) Ha en trevlig kväll på er mina sköna!

Tihi puspuss!  :$


Torsdag

Snaart är det fredag wiiiee!! Iallafall, har bara softat idag när jag kom hem från skolan. Åt nyss vofflor med familjen (fast jag inte ska) och ska sätta igång med att träna lite hemma nu. Senare ska jag nog träffa Robin eller ringa Denise, vi får se hur det blir. Men ska sätta igång nu iallafall!
Pösss


Sova snart

Ska strax sova, tog mig ett skönt bad och nu ligger jag i sängen och funderar på hur mycket jag ska träna imorgon. Jag har gått upp en massa och det måste bort innan sommaren, så nu ska jag träna som en jävla idiot rent ut sagt. Usch vill aldrig aldrig vara såhär "tjock", jag är inte tjock utan mullig på gränsen till fet. Aja, efter skolan då vet ni vad som gäller för mig! Träna, träna, träna!!  Ska sova nu, sen imorgon äta nyttigt och ta hand om min kropp. Puss god natt!


Onsdag kväll

Sitter här nu i mitt rosa linne och mjukis, ska snart lägga mig ner i det sköna badet. Har vart i gubbängen sedan stan med Denise idag efter skolan, sedan kom jag hem. Är fett seg, trodde jag skulle träffa Robin men nej, han sover säkert åh! :/ Aja, har bäddat rent i sägen och ska ta mig ett långt bad och lyssna på skön music. Btw, ber om ursäkt för bilden nedanför att jag är i bh, men tycker det inte gör så mycket. Men men..
Puss på er mina underbara!

Jag just nu haha!


Till min R ..



Saknar våra tider


Onsdag

Hejsan!
Igår var jag hos Ronin, kom hem runt halv 11. Somande på direkten haha. Vaknade av att mamma väkte mig.. ångest! Men men bra det så jag slapp komma försent igen hihi. Är hemma nu ska gå ut och gå med mina älsklingar, sen efter skolan ska jag lägga mig i badet och bara mysa. Är fett seg, jag längtar tills min kära pappa kommer hem! Han kommer i helgen! Wiiee!  Aja, ska gå ut med hundarna nu.
Pusss på er !

Mina älsklingar


Tisdag

Ligger här i sängen och chillar som fan, börjar inte förns 11:15 idag så det är fett nice! Var hos min mormor igår och åt middag och fikade lite med familjen, det var fett mysigt! Sedan kom jag hem klockan 10 över 10 på kvällen igår och var skit trött, orkade inte göra något annat än stt sova. Och så vaknade jag för en timme sedan :)
Idag efter skolan ska jag träffa Robin, skriver när jag kommer hem sen!
Pusss


Tjääna!

Måndag idag och jag är inte glad.. Hm.. Aja, kanske blir bätre slutet av dagen jag är just nu fett trött och skit seg. BAJEN TOG SM GULLLD IGÅR!!!!!!WIIIEEE!! Och det gjorde verkligen min söndag kan jag ju säga! Iallafall, ska jag snart fixa mig klar för att gå till äckel skolan. Efter skolan kanske jag åker hem till mormor, men inte säkert än. Puss på er mina sötnosar!


Haha, så trött ser jag ut idag. Tar nog koftan på mig iallafall..


Söndag

Är sliten som faaaaan! Har haft skit kul helg, Sarah har vart hos mig hela helgen. Och vi har fuckat ur som faaan! :) Aja, ska snart sova.
Pusss!


Toorsdag

Snaart är det fredag! Vaknade klockan 9 typ, så jag har försovit mig som bara faaaaan´! Har fixat mig klart nu iallafall men ingen bra idè att komma till lektionen när det är 10 minuter kvar.. Dålig jag är asså. Men nu ska jag fortsätta lyssna på musik och ta det lungt innan jag springer till skolan, efter skolan ska jag träffa Robin kanske. Inte helt säkert än. Aja, hööör senare!
Puss puss!

Så snygg är jag idag! haha


Onsdaaag

Tjaaah!
Slutade prcis skolan, sitter här och ska snart ta tuben till Bredäng och åka till Robin. Ska bli mysigt för har inte träffat han på rätt länge nu (a) Men men, hörs senare! Hahaha här får ni lite bilder på mig eller ja, många..
HAHAHAH pösss!

 

Ibland bjuder jag på mig själv för mycket. Bara för jag är sååå söööt! HAHA puss på den


Onsdag

Tjaaa!
Skrev inget igår. Men då så gick jag bara i skolan i 140 min, hade bara engelska sedan gick jag hem till mig med Denise. Vi kollade på film och snacka och sånt, efter ett tag mötte vi upp Cassandra snabbt. Och när jag kom hem så fixade jag mig lite för att träffa upp lite folk ute.
Idag ska jag vara i skolan till halv 4 - 4 typ?  Efter ska jag träffa Robin, och åka hem till honom. Myyys! Aja men skriver senare och slänger upp en ny bild sen men tills dess så lägger jag upp en halft gammal bild :)
Pöss på den, vi hörs sen!

Me and Denise


Seg måndag

Hellu!
Idag har hela dagen vart fett seg, har vart trött och seg hela dagen.. shit inte kul fan. Slutade runt halv fyra idag, paratade sedan med Sarah i 20 timmar i telefonen haha nej men saknar henne så. Ska snart få träffa min prinsessa! Aja, sitter här och är ny badad och krulligt hår haha fy fan.. Ska borsta tänderna nu sen ringa Robin, sen släcka lampan och somna. Imorgon ska jag vara i gullmarsplan 20 över 8 för att möta upp Cassandra där, sen sätta sig på tuben igen och åka tillbaka till skolan. Jaja. Puss på er!
Här är bilder på vad jag hade på mig idag!

Mysig kofta från MQ
Linnet under från Gina
Lackleggings från Gina
Skorna har jag sagt Förut.
Skinnjacka till det MQ
Väska till blev en från Zara


<3


Söndag

Åh helgen är sluut! Fan, vill ha tillbaka den nu.
På fredagen drog jag,Ida och Fanny till årsta hos ett par killar vi träffade på kryssingen. Det var nice, drack lite vin och sedan tog vi taxi till söder och gick på krogen. Kom hem runt halv fyra haha.. Igår var jag i stan med Denise, kollade på kläder och chilla lite hemma hos mig. Sedan på kvällen skulle jag vidare till Cassandra som hade tjejmiddag, väldigt trevligt. Sedan bjöd vi över några killar hem till henne och började festa waaaoow!
Somnade hos Robin, han körde hem mig idag. Bakis som svin, men men sånt är livet!
Puss på er mina underbara!


Lite tråkigt

Vad heter du? - Isabella Fredrika Hornesjö
I mellannamn? - Fredrika
Vart bor du? - Stureby
Trivs du där? - Helt okej
Brukar du läsa horoskop? - Sjävklart
Har du körkort? - Nej
Vad spenderar du dina pengar på? - Haha olika saker

Festar du? - Absolut
Brukar du bli för full? - Det händer ibland
Antal kuddar i sängen? - 3 stycken
Kan du baka bullar? - Kanske, vet inte?
Bläck eller blyerts? - Blyerts
Mc donald's eller burger king? - Mc donald's helt klart
Är du allergisk mot något? - Nej
Äger du ett busskort? - Inte längre
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? - Grön
Hur ser du ut idag? - Precis vaknat
Nästa mål i ditt liv? - Hemligt
Vad såg du senast på tv? - Lite igår
Hur svarar du i mobilen? - Hallå?
Vem ringde dig senast? - Denise
Vad sa den som ringde? - "Hallå bajs"
Antal timmar sömn inatt? - Kanske 5-6?
Sov du ensam? -  Aah tyvärr

SENASTE PERSON SOM

Sov i din säng: Jag själv?
Såg dig gråta: Robin
Fick dig att gråta: Olika saker
Du gick på bio med: Denise
Du gick på stan med: Denise
Skällde på dig: Mamma
Skickade ett e-mail till dig: ?


HAR DU NÅGONSIN

Sagt "jag älskar dig" och menat det? - Självklart.
Bråkat med ditt husdjur? - HAHA ja
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? - Ja
Tagit droger? - Har testat såklart
Vad är du mest rädd för? - Att förlora mina vänner
Vilka kläder sover du i? - Underkläder
Vart vill du gifta dig? - Beror på
Vad hatar du verkligen? - Falska personer
Har du varit kär? - Ja
Kör du bil? - Nej inte än
Har du ett jobb? - Nej, men skaffar snart
Gillar du att ha folk omkring dig? - Alltid!
Är du ett hälsofreak? - Nej

STUFF

Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på? - Japp
Är du ensam nu? - Ja
Vill du gifta dig? - Kanske
Vill du ha barn? - Vet inte  


DE SENASTE 48 TIMMARNA

Gråtit? - Nej,
Köpt någonting? - Japp
Varit sjuk? -
Sjungit? - Haha ja
Sagt "jag älskar dig" i verkligheten? - Ja..
Velat säga till några att du älskar dem? - Alla vet vilka jag älskar
Träffat nån ny person? - Ja
Saknat någon? - Ja
Kramat någon?- Japp
Kysst någon? - Nej
Haft sex med någon? - Nej


SENASTE

Låt du hörde: Chris Brown - Say goodbye
Sak du stal: Haha jag gör inte sånt

Senaste människa du slog: Minns inte?
Senaste bussresan: Minns inte de heller


FÖRSTA
Första bästa kompis: Ida
Första jobb: i Norge
Första inhandlade skiva: Oj, det var länge sen
Första piercing/tatuering: Under läppen HAHA!


Hellu!

Sitter här nu igen, dricker oboy och väntar på att mammi ska komma hem från sin jävla tjej kväll! Har vart tråkig här hemma utan henne, bara jag och min syster som har vart och myst framför tvn haha. Är inte ett dugg trött fast jag har sovit vädigt dåligt inatt. Tänker på för mycket saker, en del saker jag inte borde tänka på.. Aja, så är det ibland hah! Nu ska jag kolla lite på facebook ett tag till sen kolla tvn! Men pööss på er!


<3

Jag älskar dig mest av allt.

Du är helt klart bäst kusin, kärlek till dig Ida.


Ingen kommentar.


:)

Här är snygga Isbaella! Jag ska snart gå ut, orkar inte sitta hemma mera. Ska ringa nån som kan/vill göra mig sällskap ute, åh är så seg och trött efter igår natt..Jaja, nu är det utgång! Puss puss!




Jag hatar att sakna dig ..


Torsdag

Hej!
Skrev inte igår, för hade ingen tid till data då kan man säga. Men iaf, igår var det fett soft dag, gick bara halva dagen typ sedan gick jag hem med Denise, vi fixade oss för hon skulle träffa några kompisar och jag skulle åka till Sebbe. Jag kom till Sebbe runt 4 tiden kanske? Och råkade sova där haha, gick sedan upp på morgonen idag och åkte till skolan från gubbängen. Vi hade lite mysigt hihi. Skoldagen idag har vart skit nice! Snart ska jag ta en promenad med Anton och softa lite i det fina vädret, men först en dusch! Puss hej

Såhär såg jag ut igår .

Kofta från Bondelid
Svart linne från Gina
Jeans från Tiger
Skor från Friis company
Väska från H&M 


Kan inte låta låten vara


Ingen rubrik

Jag hatar, jag hatar, jag hatar, jag hatar,jag hatar, jag hatar, jag hatar, jag hatar, jag hatar,jag hatar, jag hatar, jag hatar, jag hatar, jag hatar, jag hatar, jag hatar, jag hatar, jag hatar, jag hatar, jag hatar att jag sakna dig.


( ? )

Isabella Fredrika Hornesjö heter jag, och jag är söt o singel. Söker inte efter ett nytt förhållande eftersom jag precis har kommit ur ett. Ska bara just nu leva mitt liv med mina underbara sköna vänner runt om mig, som alltid finns för mig och ställer upp oavsett vad det är. Älskar er!
Och sen vill jag bara säga att jag hatar killar mer än något annat just nu, och det kommer jag göra framöver. Killar duger inte till någonting alls, usch fy blää! Nej dom ska jag inte slösa tiid på längre. Aja alt jag hade att säga. Hejdå skriver imorgon eller senare ikväll om jag inte kan sova? Pass på kärlek! Hej.


Tråkar blöö

Lägger upp lite bilder innan jag somnar, shit jag får verkligen panik! Kan ni sluta skicka sms till mig? mitt comviq har gått ut och kan inte svara! Ska försöka ladda på det snart, så om ni vill något så ring istället.
Juste, nu kommer det lite bilder hehe. Pösss!




Nu orkar jag inte mera haha, har tråkigt som ni kanske märker?haha.
Bilderna är på mig och mina underbara minnen. Pöss på görren!



Tju !

Kollar på tv med mamma och syster som vanligt, ätit lite mumsiga saker och har var ute med lite vänner. Mötte upp Denise för en kvälls promenad som vi alltid tar, sedan smsade Martin och vi gick och träffade han och erick. Det var mysigt.
Nu ska jag fortsätta kolla på mitt älsklings pogram ( desperate housewives )
Puss på er så länge, slänger upp en bild från ikväll som dom tog på oss! hahaha. Pöss


naw

Kollade bilder på min dator, och hittade den här. Naw så söta och små vi var Ida, tänk att jag har känt dig i 17 år nu. Massa minnen som vi delar ihop också, är så glad att du är min kusin. Jag älskar dig. Var bara tvungen att lägga upp de här .. Love ya!


Bästa jag vet just nu..


Såhär cool är jag idag


Skinnjacka MQ
Kofta Gina
Linne Gina
Hjerpe i midjan Vero moda
Thighs H&M
Höga svarta stövlar Skopunkten


Tjaa! tillbaks nu

Tillbaka nu!
Nu ska jag börja skriva här igen, eftersom jag har saknat att "blogga". Idag började jag klockan 5 över 10, innan skolan så mötte jag upp Denise och vi gick tillsammans till skolan. Inget nytt som har hänt idag, slutade typ runt tre tiden? Orkar inte sitta hemma och dö så jag funderar på att träffa någon men vet inte vem än, vill bara ut i det fina vädret!
Nu ska jag dra, skriver mera senare! Pusss


Bjuder på den! tju


RSS 2.0