..

För många saker händer som man inte tänker på, du bara vänder
om, jag försöker att förstå.. Det skulle vara du och jag i
alla lägen, du vände ryggen till så jag hittar inte vägen.
Sitter här igen och tänker tillbaks, på allting som har hänt,
men jag kan inte hata.. Det var du och jag det var så det
skulle va, många fina minnen men nu finns du inte kvar.
Kärleken är skit, kärleken är komplicerad, för allting är
skit när jag tänker numera. Jag hör dig skratta, ja det ekar
på natten för det svider, men nu går jag själv genom eld och
vatten. Försöker vara stark, jag försöker kämpa fram, men det
svider.. för jag vill somna i din famn, jag vill smeka din
kind, jag vill vara i din närhet, vill vara nära dig och
skrika ut min kärlek. Ropar efter dig jag vill vara mer än en
vän, jag vill vara nära dig, jag vill se dig le igen. Det
gick massa dagar och du slutade att ringa, jag väntade och
väntade på min egna sötnos, det gick en vecka och jag
visste ingenting, du behandlade mig som skit, men kärleken är
blind.. Det smärtar i bröstet jag kan inte sova, det skaver i
hjärtat jag vill inte plågas. Det var du och jag det var så
du sa, jag glömmer aldrig det jag vill ha dig tillbaks. Solen
den skiner när stjärnorna lyser jag tänker på dig när jag
ligger här och fryser. Tårar blir till blod, när jag sover
själv på natten, för det svider, för nu går jag själv genom
eld och vatten. Jag ropar efter dig men jag får inget svar,
så jag säger farväl, och jag hoppas du är glad. Du skulle ta
min hand vi skulle segla iväg, men fuck allting nu vill jag
till en annan värld. Jag vill vara nära dig jag vill se dig
le igen.. Bara du och jag, jag saknar dig.. Allting är så
jävla jobbigt vill ha det som innan, bara du och jag. Tappar
lusten.. jag har tappat den förut men aldrig förut har mitt
hjärta blivit så pass brustet. Jag var en idiot som vågade
hoppas, idiot!

har inget nytt att komma med..

Har verkligen inget att göra jusst nu har nyss kollat på film och snackat lite med Mattias, jag skulle ringa han efter filmen men nej han pratar säkert med sin fru eller nått haha åhhh så tråkigt!
Jusste mamma har snackat lite mera om att hon vill flytta till Enskede men då ska vi bo i en lägenhet, och vi bor liksom i en villa jusst nu så jag undrar hur det skulle se ut haha. Men ändå fan vad kul att flytta liksom det skulle kännas fett skönt att bo nära skolan sen och allt ju, naaaajs! Aja ska försöka ringa Mattias igen hmm hoppas han svarar iaf. haha
Puss på er!

Dålig

Är dåligt jusst nu jag har skit ont i halsen och kan inte sova det är verkligen skit jobbigt, därför är jag inte i skolan har feber och skit.
Imorgon ska jag förlänga håret hos frisören längtar dit för det finns ju ingenting att göra hemma helt ensam, men Ida har sakt att hon ska följa med när jag gör det så då är man ju iaf inte ensam om man säger så :) Ska strax ringa Mattias och höra hur de är med han och hans arm :/. Kanske skriver mer sen?..
Puss på er!

Det här min bästa vän!


lördag

Ja nu sitter jag här hemma hos Ida vi håller på att fixa oss för idag är det ju Hammarby match och vi ska gå såklart ( vi ska stå på norra )  Jag tror faktiskt att vi kommer ta dom den här gången fan!
Iaf så har jag också ansökt till att bli modell men aa vi får se hur det blir med det, dom sa att dom skulle höra av sig om två eller tre veckor så då får vi se hur det blir med det. Aja. Vi ska strax börja kröka lite haha man kan ju inte gå nykter till match liksom .. Sen igår pratade mamma om att hon och pappa hade snackat om att flytta närmare stan liksom där vid gröna linjen, man kan ju alltid hoppas haha!  Men nu ska jag vara lite mer social med Ida hahaha!
Puss på er!

DAGENS UNDERBARASTE BILD!


Sjuk dag .. :(

Jag är sjuk idag har värsta mensvärken och ont i hela halsen fan det är super jobbigt håller på att dö snart fan! Jag ska sitta hemma på en fredag kväll idag för jag mår inte alls bra asså .. Ska sitta vid datan hela fucking dagen haha nu är mamma och handlar lite godiiis till mig eftersom det är fredag och de är synd om lilla Belli haha.
Hoppas att Ida kan sova hos mig idag iaf så jag får nått att göra, kanske ska sola solarium med henne idag men nej jag vet inte om jag har ork till att göra det så som jag mår idag. Vill ju vila upp mig till matchen och allt som jag ska hinna göra imorgon kväll också fan så det är nog bäst tror jag, men vi får väl se vad som händer hm...
Ska kolla på film med syster som nu också är hemma idag :)
Puss på er!

Haha

Haha här är också blommorna som jag gav till Mattias igår, han blev jätte glad hihi! :)

seeeeggggg

Idag har jag är jag rätt så sliten, jag börjar bli trött på skolan och skit men a vill man bli något i livet så måste man ju kämpa såklart ..
Dagen har vart rätt skön kommer inte ihåg när vi slutade idag menmen .. Inget händer idag eller jo jag ska prata med en psykolog ikväll kavrt över sex, det kommer bli så skönt att bara få prata ut om allt liksom.
Det här är en kofta som jag älskar, typ det bästa jag har köpt. Jag bara älskar den!

Den är så jävla mysig och skönt, min bästa kofta! haha.
Puss på er!

Onsdagen

Idag så åkte jag och hälsade på Mattias som har blivit påkörd av en buss som jag redan har talat om. Jag gick runt lite i stan för jag ville köpa jätte fina blommor till han, och det gjorde jag hihi! Kom dit vid sjukhuset ungefär vid 9 tiden och fick vänta en timme på han för han skulle typ kolla en grej med sin doktor eller vad det nu var? Så jag satte mig vid väntrumet och snackade med en skit skön kille som var sakdad i benet haha så jävla skön han var!
Efter det fick jag träffa Mattias, jag var med han från klockan 10 till halv 5 idag det kändes så skönt att få träffa han. Jag har mått dåligt att jag inte kom dit tidigare men men ..
Nu är han hemma iaf, han fick åka hem idag för han mådde lite bättre faktiskt! :) ( sköönt )

Vid 5 tiden gick jag till frisören för hon skulle kolla på mitt hår eftersom jag ska göra hårförläging, så jag har fått en tid redan på måndag klockan 4 på eftermiddagen fan vad najs! Åt också middag hemma hos mig söta gulliga älskade Mormor idag ( Hon är den undrbaraste! )

Så här blev mina naglar

Puss på er!

onsdag

Hinner inte skriva så mycket ska snart springa till bussen och åka till stan & köpa blommor till Mattias som ligger på sjukhuset, ska därför inte gå till skolan idag en vän är viktigare för mig än skolan.
Igår sola vi solarium, blev inte så brun ska sola igen lite senare .. ska dra nu

pusss på er!

Så ser jag ut idag.


Måndag

Idag efter skolan åkte jag&Matilda med Jessica&Becka till jakan för jag skulle fixa min naglar, jag fick sitta där kanske drygt 3 timmar? Men jag blev iaf jätte nöjd med dom, sen tog jag och Matilda en fika. Sen åkte jag hem ska också lägga ut en bild på naglarna så ni får se hur dom blev haha!
Imorgon efter skolan ska jag,Ida&Fanny sola solarium det ska bli så himla sköönt, har hört att det också är jätte billigt typ 30 och man bli jätte brun så ååh jag längtar tills imorgon hihi! Ska äta nu med mamma
Puss på er!

Haha om man tänker tillbaka

                              
Jag år 2006                                     Jag år 2007                                   Jag år 2008




Visst går tiden snabbt?


Dagens allt?

Dagens humör: Deppig

Dagens borde: Städat rum

Dagens frisyr: Toffs

Dagens klädsel: Mjukis och en mysig kofta

Dagens planer: Hemma dag

Dagens materiella vill ha: En snygg jacka & skor

Dagens längtan: Till jag förlänger håret hos frisören

Dagens fundering: Ingenting

Dagens beroende: Datorn

Dagens tråkigaste: Det är allt

Dagens personer: Isabella Hornesjö haha


Fucking söndag!

Nu känns det som allt i mitt liv fuckad, fick höra att Mattias hade blivit påkörd av en jävla cp buss fredags kvällen. Okrar inte berätta allt hur han blev det men han fick allvaliga skador på kroppen, han var nära att dö men som tur var gjorde han inte det! Är så jävla ledsen tycker så fucking synd om han, snackade med han igår i en timme i telefonen och han hade skit ont i hela kroppen, han ska operera sig på måndag så han ligger kvart tills på torsdag.
Jag har lovat han att jag skulle komma över på tisdag för att hälsa på han, då tänkte jag köpa lite blommor och typ en liten söt sak haha! Mattias har alltid funnits där för mig och nu har jag chansen att finnas där för han, han är nästan som en store bror för mig kan man säga .. Är så jävla glad att han klarade sig!

Igår var jag&Ida i stan vi träffade aldrig Patricia för hon hörde inte av sig, så det belv bara vi två som tåg en fika sen kollade vi runt lite och sånt, köpte också en kofta på Gina tricot den är grå och skit mysig!!
Imorgon ska jag göra mina naglar för 350 haha och det kommer bli super fint hoppas jag iaf ;P
Ska ringa Mattias snart för att höra hur allt är.
Puss på er!

Dagens bild


Min älskling!

Det här är en tjej som jag aldrig kommer att lämnar, hon betyder så fucking jävla mycket för mig.
Jag finns alltid här vid din sida och ställer alltid upp oavsett vad det är gumman glöm aldrig det! Jag älskar dig Matilda Gabrielsson otroligt mycket.

Du är underbar!

Lite skiiiiit

Torsdag: Skolan gick rätt så bra på torsdag hade gympa och det gick perfekt! Åkte hem till Mattias efter skolan för det var typ 100 år sen vi träffades, hämtade också mina skor hemma hos han som har vart där för länge haha! Men det var rätt trevligt, vi snackade mest bara om allt liksom .. Kom hem vid 9 tiden kanske kollade en liten liten stund på Idol sen gick jag och la mig, var helt slut.

Fredag: Dagen kunde vart bätte faktiskt var så mycket som kom på en och samma gång, men skolan var väl helt okej förutom att det blev lite bråkigt men vafan det är det varje dag så man ska inte klaga. Efter skolan åkte jag till jakan för att jag skulle träffa Ida vi skulle åka in till stan och handla och kolla runt lite, jag köpte tyvärr inget.. Ida köpte skor,kofta, en klocka till Frida, och lite andra saker medans jag gick brevid haha! Kvällen var ju inte så lyckad heller fan .. '

Lördag: Har inte hunnit gjort så mycket mer än att vaknat nyss och kollat lite på tv med syster haha, dagen ska ju vara rätt så skönt. Ska åka in till stan med Ida sen därefter ska vi mötta upp Patricia ( Min kusin ) och bara ta en fika och mysa & snacka lite skit haha. Ska nog bli en rätt så lung kväll orkar inte göra något speciellt .. så ser min dag ut!

Puss på er!

Kväll

Det är onsdag kväll har kollat lite på Idol idag hahaa jag tycker det är så jävla kul att se på folk som har sökt in men som inte ens kan sjunga. Kollar nu på Efterlyst men det är reklam jusst nu så jag får vänta lite .. ( hatar reklam )
Idag har jag också pluggat lite lite lite engelska tills imorgon men hoppas det räker haha, imorgon ska jag också ringa och boka en tid hos frisören jag ska sy in hår där nästa vecka hoppas jag! Vill verkligen ha långt hår så jag hoppas på det så snabbt som möjligt och det bästa är att mamma ska betala för det haha!
Ska kolla lite på Efterlyst nu med pappa för nu har det börjat igen. Ha en trevlig kväll!
Puss på er!

Trött

Har blivit så jävla skol trött och det är inte bra asså .. Måste sköta mig i skolan med prov och allt nu som jag har haha.
Sitter här och pluggar lite engelska, sen ska jag kolla efter lite skor typ nårgra fina höst skor eller nått sånt. Får jag pengar på lördag så vi får se vad jag ska hitta på :)!
Pussss på er!

Ska börja om på nytt!

Jag ska börja om på nytt, jag ska inte äta lika mycket som jag gkorde förut jag ska tänka på vad jag äter. Jag ska sluta med att festa och dricka så ofta som jag gjorde förut. Jag ska vara mer gladare och bry mig om andra och tänka till innan jag säger saker. Jag ska sluta bråka med folk jag ska vara snäll mot dom för då blir dom snäll mot mig.
Jag ska bara säga ärliga saker som jag nästan alltid har gjort. Jag ska ta hand om mig själv även fast livet kan vara jävligt hårt och jobbigt, jag ska inte bry mig om vad alla andra tycker.
Jag sak aldrig i hela mitt liv falla för någon kille igen, jag har gjort det misstaget men jag hoppas på allt att jag inte sviker mitt löfte, kärlek är bara en lek och varje början har sitt slut alltid är det så. Ska aldrig aldrig aldrig bli tillsammans med någon för krälek finns inte för mig, det är bara en jävla löngn som man ska tro på. Ingenting i kärlek är sant det finns inte ens någon ärlighet i det hela? Nej, så fuuuck för kärlek.

Det är så jag ska börja om, jag hoppas jag kommer klara det för nu vill jag verkligen starta om på nytt med mig själv, det kommer inte vara lätt men jag ska försöka göra mitt allra bästa!!


Längtar

Jag längtar så mycket till nästa vecka faktiskt, det ska bli så skönt för då har jag fått mina pengar och sånt.. Måste köpa skor den här månaden men vet inte vilka än? Ni kan ju ge mig lite tips till några snygga/fina.
Ska också fixa naglarna nästa vecka på måndag, det kommer ta upp till tre timmar men min älskade lilla Matilda är så snäll så hon ska följa med mig och titta/hålla mig sällskap när jag gör de. Ååååh längtar så mycket till den här helgen som kommer!

Piss dag

Fick tillbaka mitt prov idag, jag fick bara G inte ens G+ men jag ska ju ändå vara nöjd som alla säger, jag menar SO är inte min grej liksom och det var ju ändå bra men jag hade hoppats på bättre måste jag säga.
Dagen idag har vart ett rent helvete måste jag säga, mycket som jag går runt och tänker på & stör mig på. Men det ska nog snart gå över.
Ska plugga lite HK nu, vi har typ en uppgift som vi ska lämna in om fyra månader, det låtrer ju rätt skönt när man hör tiden på det liksom. Men när man vet hur mycket man ska hinna lämna in så är det väldigt lite tid man har på sig.
Ska ta en snabb dusch nu sen ska jag prata lite med Mattias, han har vart på förhör idag men jag hoppas verkligen att allt slutade bra. Ska gå nu kanske skriver lite mer sen om jag inte har något att göra?
Puss på er!

Läs

Jag skulle aldrig ta mig in i det som jag kom loss, men sanningen är den att aldrig har mitt hjärta blivit så pass brustet. Du rev upp ett sår i mig som aldrig kommer läka. Men nu är det sista gången jag säger det; Aldrig mer dig. You'll always be in my heart, I'll never forget the time with you, but it's over now, and don't come back to hurt me again..


Tisdag

Idag kommer jag få tillbaka mitt prov som vi hade i SO hoppas som fan att jag har lyckast fått ett VG fan... måste snart springa och fia mig lite till, har en underbar kofta på mig idag och min vinter jacka ( nej jag har inte en fjällis som tur är )
Det är ju bara så jävla kalt ute jag fryser ju fan! hahaha.
Här är min underbara sköna kofta

Den var skit billig från H&M kommer inte riktigt ihåg vad den kosta? Men visst är den underbar? :)

Puss på er!

Vad jag tycker ..

Jag tycker att hon den dära Josefin Crafoord som man ser varje morgon på The voice att hon är seriöst den vidrigaste människan jag vet, ursäkta om jag låter lite taskig eller så men det är seriöst jag tycker verkligen inte om henne.
Det konstigaste som är med mig att jag tycker om att läsa hennes blogg, men när jag ser henne på tv så usch usch säger jag bara. Det låter fett konstigt men så är det, jag vet inte vad ni tycker men jag kan säga det om jag hade träffat henne i verkligheten hade det nog inte slutat lyckligt tror jag..
Har ingenting att göra jusst nu så det är därför som jag passar på att skriva lite om henne, men jag tycker att ni ska läsa hennes blogg för den är faktiskt bra måste jag säga om jag lägger handen på hjärtat http://www.veckorevyn.com/bloggar/josefins-blogg. Ha en sån trevlig kväll,
Puss på er!

Ironisk haha från igår! HAHAHA


MÅÅÅNDAG!

Fucking jävla måndag asså, jag gick bakis till skolan idag för jag måste ju som sakt sköta mig nu ..
Känner mig inte bra alls är så JÄVLA SUUUR och har vart det nästan hela dagen måste jag säga. Orkar inte skriva i bloggen men något blev det iaf :)! Aja matchen igår vill jag inte ens prata om så fråga mig inte hur det gick!
Puss på er!



Lördag

Igår var det fredag och då hade jag SO prov, det gick super bra jag tror verkligen att jag kommer få VG men om inte blir jag jävligt sur på min lärare!
Efter skolan åkte jag hem till Ida för hon skulle slinga sitt hår blont men det blev missfärgat så hon fick självklart panik så vi fick åka och käpa brun hårfärg till henne, det blev skit fint tycker jag! Sen så smsade Matilda och så mötte jag upp henne på tånget hem, vi var bara hemma hos mig och kollade på film och tog det lungt. På morgonen så började vi fixa oss för vi skulle åka in till stan med Ida för jag skulle köpa en mysig kofta på H&M den var jätte mysigt.
På vägen hem mötte vi upp Micke&Kevin det var någon som skulle få tillbaka sin halsduk eller vafan det var? Vi åkte hem till Ida och så pakade hon sina kläder sen mötte vi upp Elinor, sen nu är vi hemma hos mig.
Vi ska ha en myskväll ikväll vi tjejor och imorgon så är det match och jag är fett taggad! HAHAHA
Okrar inte skriva så mycket mera, ha det så bra trevlig helg på er PUSS!

Nyy blogg! ;)

Visst är min blogg super super snygg? Ja, för det är min käraste och mest underbaraste kusin Ida som har gjort den åt mig! ( TAAACK ÄLSKLING DU ÄR BÄÄST )

Iaf så idag var det gympa dag, haha jag gjorde inte ett skit jag satt och snackade med Becka&Patrick och lite annat folk jag orkade inte gör något så .. Jag suger på gympa så himla myclet jag kommer få IG i det haha.
Vi fick sluta tidigare idag ungefär vid halv ett tror jag så det var ju rätt skönt, åkte hem med Hanna så det var väl helt okej.
Ska snart plugg för imorgon har jag prov i SO  och jag måste verkligen måste får ett VG i det minst tycker jag själv, jag skulle verkligen bli super super glad om jag hade fått ett MVG för SO är verkligen inte min grejj om jag säger så.. Ska snart ringa Ida och tacka så mycket för bloggen sen ska jag käka och plugga lite. Jusste måste också tvätta min Hammarby tröja idag för på söndag är det match mellan Hammarby-kalmar ( VI SKA KROSSA DOM JÄVLARNA! ) min tröja måste hålla sig ren till på söndag haha!
Kanske skriver lite mer på kvällen om jag har lust :)
Puss på er!

Gympa dag

Hoppas det blir en skön dag idag, vi börjar 9 och slutar typ 2(?) Idag är det gympa som gäller hela dagen med hela skolan, jag kommer att ge allt nu haha kan inte bara sitta och snacka utan jag måste fan kämpa asså!
Sen när jag kommer hem ska jag plugga plugga plugga .. inte så kul men måste man så måste man :)
Puss på er önska mig lycka till idag!

Onssdaaag

Visste inte ens att det var onsdag idag trodde hela tiden att det var tisdag så jag fick reda på något nytt idag när jag slutade haha! Dagen har vart helt okej, det börjar gå mycket framåt nu med provet jag pluggar ganska hårt på det så jag ska lyckas få MGV men jag blir ju självklart glad på VG också men ändå.. Efter skolan idag gick jag hem och pluggade i någon timme ( Jag är så duktig ) sen har jag bara tagigt det lungt, sovit lite och bara chillat. Orkade inte åka till kungsholmen och träffa Hugo idag för jag hade så mycket plugg plus att jag var skit seg ..
Imorgon är det en såndär gympa dag så hela skolan ska vara ute hela dagen så det ska bli rätt nice att inte har några lektioner haha!
Ska snart kolla på idol men familjen för att jag måste faktisk vara ärlig och säga att jag följer det programet och jag tror att er flesta gör det ochså haha! Orkar inte skriva så mycket mer. Ha en trevlig kväll
PUSS på er!

Tisdag

Idag vaknade jag kvart i sju och trodde att jag skulle komma jätta försent men nej nej jag fick åka med pappa som tur var. Skolan har vart helt okej idag jag menar det finns väl ingen som tycker de är kul med plugg? Fick också alla frågorna till SO provet så jag vet vad jag ska plugga på.
Pratade lite med Matilda idag också och hon ska ju sticka iväg till Hurghada i Egypten i november, jag vill också följa med och nu ska jag bara fråga mamma&pappa om jag kan få följa med Matilda dit i en vecka för jag vill verkligen komma här ifrån. ÅÅÅÅÅHHH förstå hur kul vi kommer att ha det om jag följer med henne!! ( KAN INTE BLI BÄTTRE )
Jag kommer att fråga om jag får MVG på provet kan jag få följa med då (a) haha får se vad mamma svarar ;P!
Ska prata med dom nu för nu ska jag äta middag, kanske skriver lite senare? 
PUSS på er!

Måndag

Så jävla tråkigt med måndag hatar de! Ska plugga till provet som jag har i SO på fredag måste fan få VG i det minst asså!
Har inte mycket mer att skriva, orkar inte är för jävla trött.
Puss på er god natt!

Piss söndag!

Igår var kvällen inte så jävla lyckat, det belv ingen middag hos syster för hon var tyvärr sjuk synd synd..
Så Vi visste inte riktigt vad vi skulle göra, men fest blev det iaf i vårberg någonstans? Haha så jävla cp kväll asså, jag vill bara be om ursäkt för hur jag var och så igår kväll förlåt. Jag,Ida,Josse,Rebecka&Patricia åkte dit tillsammans vi trodde det skulle bli skit kul men hadde fel såklart för det blev bråk på festen och någon hade tagigt Idas väska och jag lackade ur, jag tror seriöst inte att jag har vart så jävla arg någong gång förut haha! Vi sa hejdå till alla klockan tre kanske, och vi gick vilse i skolgen också vi kanske gick typ två mil? Sen kom vi till stationen ( sköönt! ) När vi var där så satt vi och tänkte på vart vi skulle sova, och då kom Ida på att hon har landställe i kungsängen så vi åker dit sa hon, men problemet var att tågen slutar ju gå sen går dom ju på morgoen igen sen kom jag på att det var länge sen jag träffade Minos vi kan åka och träffa han sa jag, vi gorde det sen fick vi sova där sen stund så snäll som han var!
Vi kom till Idas landställe klockan 9 och vi sov där tills klockan blev 12 kanske så jävla skönt att sova, har fan vart uppe hela fucking natten!
Vi kom hem till Ida ungefär vid ett eller två tiden, vi käka mat sen sov vi en stund och sen åkte jag hem.
Ska snart sova tror jag, min syster och hennes kompis kommer på middag ikväll hos oss och då måste jag vila mig för det för man måste ju såklart vara lite pratglad HAHAHA!  Vi tog också blider igår och filmade video som jag kommer lägga ut på Playahead eller i bloggen vi får se :) Pusss på er ha en jävla bra daaaaaaag!

Haha



HAHA DRIV

Heeeelg!

Entligen är det fredaaaaag den bästa dagen på hela veckan! Helgen är här nu och då kan man bara ta det lungt i två dagar  haha!
Ida på fredagen så ska jag nog kanske åka hem till min kusin Ida, hon har gjort klart sitt rum och vill så gärna att jag ska komma och kolla på det så vi får se hur det blir med det.
På lördag ska vi två eller kanske tre med Patricia gå hem till min syster som har flyttat hemifrån hon ska bjuda på middag hemma hos sig själv, hennes kompis som hon bor ihop med är kok så jaa det låter ju ganska najs liksom. Vi kommer ha det så jävla kul efter middagen och när vi är hemma hos syster. Det ska bli kul och se hur hon har det faktiskt, jag har inte träffat henne sen den 24 Augu ( min födelsedag ) så det ska bli roligt haha!
Kommer ju självklart lägg ut lite bilder sen om min helg har vart, både vid middagen och efter ;) Ska sminka mig och sånt nu, ska snart till skolan .. Puss på er alla och HA EN TREVLIG HELG!

Torsdag

Idag har jag vart i skolan fast jag har feber, jag känner mig stolt över mig själv! Fick lite mera tid på morgonen för mamma skulle släppa av mig vid tåget så jag åt faktiskt en macka idag på morgoen haha typ första gången jag äter när det är vardag ..
Jag kom såklart fem minuter försent och första lektionen var SO inte världens bästa men vafan det är ju bättre än matte. Ja och idag är det torsdag och det blev ju såklart äcklig vidrig fisk idag som var så jävla äcklig att jag inte ens kunde äta den, så jag frågade Matilda om hon ville dela en pizza med mig istället för att äta den där vidriga fisken och det ville hon såklart haha! Om det är äcklig mat i skolan och man måste äta så får man faktiskt äta pizza då kallas det inte tjock ( säger vi )
Sen så hade vi gympa men jag var inte med för jag hade ju lite feber och sånt så jag satt och snackade med Becka,Kazin och Patrick istället haha såå tråkigt asså men vad ska man göra om man inte får gå hem istället? Jag tycker det är så himla dåligt vi måste vara där på gympan även om vi inte ska vara med och jag menar det är våran sista lektion men nej nej vi MÅSTE ju såklart vara där tråkigt nog ..
Kom hem för inte så länge sen vet inte vad som händer idag, orkar inte göra något känner jag och så har jag missat rätt mycket i skolan och så självklart glömmer jag böckerna i skolan wiiieee så att jag kommer mera efter i allt! Fy fan vad jobbigt det ska vara, längtar ändå på ett sätt att börja jobba så att man slipper plugga hela tiden .. men men. Jusstea Matilda har ju klippt lugg nu ( skit sööööt blev hon! ) tyckete det passade skit bra på henne måste jag bara säga!

Puss på er alla ha en riktigt trevlig & skön dag!

ALLT ÄR SANT! :(

Sitter här med en tår i ögat, för jag fick nyss reda på att min älskling har slutat spela i bajen alla ni som känner mig vet hur jävla mycket jag älskar den här killen och nu har han bara slutat för han fick lite pengar liksom? Jaaaag döör fan den bästa spelaren i Hammarby är bara borta, ingen kommer kunna ta hans plats INGEN!

Min lilla älskade Petter Andersson

Älskar han så sjukt mycket, han är den BÄSTA spelaren!

Sjuk ..

Jag är sjuk idag igen, eller aa jag ska nog försöka gå imorgon det känns som att jag har blivit mycket sjukare nu för jag känner mig inte alls bra. Jag känner mig jätte äcklig och vidrig så jag kommer bara vara hemma idag och ligga och vila lite dricka lite te kanske? Vi har en ta smak som är skit god det te heter typ " African Rooibos" och jag lovar er det är världens godaste te!
Min dag ser typ ut att jag ska vara hemma idag ligga och kolla på någon film och dricka te med mig själv knarka nässpray & alvidoner hala dagn, för något måste jag ju göra eller hur? haha.
Och ja, jag läser och  kissies blogg haha tycker hon är så jävla patetisk så det är därför, jag vill inte att ni ska gå runt och tro att jag är avendsjuk på henne för det lovar jag absolut att jag inte är! Jag tycker bara det är så kul att se hur mycket hon ser upp till blondinbella HAHA så sjukt!  Vill också lägga ut en jätte "fin" bild på kissies och hennes otroligt "SNYGGA" kompis haha.


Är dom inte "SÖTA"? Haha fy fan!

Haha dagens bild!

Jag måste fan köpa en sån här tröja, jag tycker seriöst att den är skit snygg fan! :)

Säg någon som inte tycker det?

Sjuk dag.

Somanda klockan ett i natt hade jätta svårt att sova med min hals skit jobbigt var det!
När jag vaknade upp så var klockan kvart i sex eller nått (ååhh så jävla jobbigt!) Så jag är hemma en dag till sen imorgon måste jag fan börja ta mig till skolan eller så går jag på torsdag, klockan åtta tog jag mig till soffan och kollade lite på tv med lilla syster innan hon gick till skolan haha kollade på vakna med the voice, måste bara säga det att den dära jävla Josefin eller vafan hon nu heter hatar ja som fan hon förstörde hela programet så tråkigt att jag somnade till och vaknade klockan 9 då Felicia redan hade gått till skolan haha!
Ska inte göra så mycket idag sova och ta det lungt för det mesta .. Måste ju bli bättre för nästa vecka har jag prov i SO shit måste också plugga hemma idag fan.  Hörs senare PUSSS!

fuuuuck!

matchen slutade med 5-1 till fula äckliga helsingborg FY FAN ASSÅ DAMPAR UR!

HÖJJA HÖJJA HÖJJA BAJEN HAMMARBY ÄR DOM BÄSTA!

                                                                                                    

Bloggen uppe igen

Jag kan verkligen inte sluta skriva i min blogg, jag försöker att sluta men det är jobbigt för jag kan bara inte sluta haha låter helt sjukt jag vet!
Har inte så mycket att skriva om förutom att jag är sjuk idag, kom till skolan och var med på den första "lektionen" sen lite på rasten sen orkade jag inte mer så jag gick hem, gjorde också läxan igår som jag skulle det hade vi i matte uuusch hatar det ämnet asså! Men aja nu sitter jag här har nyss snackat lite med Mattias som också är hemma idag haha, sen ska jag väl ligga och läsa lite tror jag, sen måste ju nog vila :) Hade inte mycket att skriva om men det blev iaf något  haha Puss på er alla!                                                                      

RSS 2.0