Tisdag

Hellu, kom nyss hem från Denise. Var lite med Måns och Linus hemma hos denise, myyysigt!
Ja skriver ganska kort för orkar inte skriva så mycket hehe. Slänger upp en bild på lilla mig också. På fredag är det valborg! Yeah. Puss skriver senare eller imorgon!


Bara en gång till ..


God morgon!

Hellu!
Ligger här i sägen med datan över mig och är skit seg.. Ska snart hoppa in i duschen. Planerna är idag att gå till skolan ( komma i tid hehe) Sedan åka och träffa Robin och få mina pengar, sen så drar jag och broder Denise och möter upp grabbarna grus!
Nu så ska jag duscha om jag ska hinna i tid till skolan. FY FAN VAD NICE MED FREEEEDAG IDAG! Puss på görren
 


---

Dagens humör: Små arg
Dagens mående: Trött
Dagens borde: Vara glad
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens klädsel: Jeans och tjock tröja  
Dagens planer:
Möte i skolan
Dagens materiella vill ha: Bil!
Dagens längtan: Helgen
Dagens fundering: Hur kommer helgen sluta?
Dagens beroende: Mobilen
Dagens tråkigaste: Skolan

Torsdaag!

Tjena tjena!
Imorgon är det fredag min favorit dag på hela fucking veckan!! Idag har jag vart skit arg hela dagen kan man säga, väldigt mycket saker jag har stört mig på.. Men så är det ibland, man har sina dagar!
Idag har jag vart i skolan och sen på möte, det gick skit bra. Bättre än vad jag trodde. Sedan åt jag lite med familjen och tog det lugnt. Gick en promenad med Denise också hehe, sköönt! Imorgon ska jag och Denise kanske träffa Måns o Linus, men inte helt säket än. Skööönt med freeeeedag imorgon!!
Pusss!!!


You were always on my mind

Tårarna rinner när jag ser på gamla bilder, när jag också tänker på gammla minnen. fy fan.. missu så jävla fucking hårt .


Natti natti!

Ska sova nu typ.
Min dag har vart helt okej utom att jag har vart skit seg men men. Efter skolan idag så åkte jag och Denise till stan för att träffa Måns, sedan tog vi tuben till Måns och påvägen hookade Linus med oss. Gick och handlade lite mat, och sedan gick vi hem till Måns och käkade. Väldigt myyss! Gick också över till Linus en stund för att kolla film och snacka, sen blev klockan mycket så vi taggade när Linus skulle gå på sin träning. Haha han är så cool som tränar 91erna i bandy haha! Aja. Vi kom hem runt 10 kanske? Soft, och kanske ska träffa idijuterna ihelgen också. Mysigt! Men nu ska jag sova hehe. Puss påer! godnatt!


Kollat runt lite

Har kollat runt lite på vad jag verkligen behöver den här månaden. Måste ha något nytt just nu asså, därför kommer jag då vara mes behov av alla det här sakerna.. Hehe, saker som jag vill ha just nuu!!


Snyggt va!? :O shiit vill shoppa nunununu!


Gammal men fortfarande lika härlig!


Måndag och träning

Var fett seg i skolan idag, shit har nog aldrig vart så trött. Har fått för lite sömn och mat i mig så kan nog bero på det. Men ska försöka dra ner på maten så mycket som det går. Efter skolan så tränade jag, plus pluggat lite till svenskan. Så jag ska fortsätta såhär nu som jag gör haha! Måste träna inför sommaren för fan. Imorgon ska jag och Denise åka in till stan och shoppa, måste hitta ett par snygga skor! Sen kommer Måns och Linus och kanske hämtar upp oss från stan, eller så är dom med en stund och shoppar ett tag med oss hehe. Mysss!!!!
Pusss


Haha visst ser jag stak ut?


måndag

Tja!
Seg som fan eftr helgen, har inte mått bra den här helgen allt har var kaos i huvudet..Men men. Ny vecka och nya tag! Solen skiner på som fan, det är skit nice och hoppas att det håller i sig hela dagen. Ska snart börja röra mig mot äckel skolan, ååh vill bara ligga hemma och sova! Helgen som kommer nu ska jag bara sova ut och ta det lugnt. Planerna för idag är att plugga direkt efter skolan, ligger efter i svenskan sedan imorgon på tisdag måste jag shoppa. Ska köpa nya skor osv..

Bilder på hur sliten jag ser ut idag kommer nu -.-

Puss sötnosar!!! 


seg sööndag

Hellu!
Var på 18 års fest igår med mina brudar, skiiit kul hade vi det asså! Massa gamla som man träffade igen, fick sällskap hem osv.. Är skit seg idag, mamma och syster är hos mammas kompis så är ensam hemma. Ska ringa över någon snart ;) hehe. Men nu ska jag kolla runt lite, haha!
Pussss snygging!


Bilder från igår, plus en snygg ego bild på mig! ;)


färgar håret nu!


Fredag imorgon

Hellu!
Är dålig på att skriva men iallfall. Igår träffade jag min stora syster som vad på besök hemma hos oss igår, jätte roligt att få träffa henne igen vilket man inte gör så pass ofta. Följde med henne till T banan för att säga hejdå och att sen Robin skulle hämta mig med bilen. Sen så åkte jag till Robin tog en dusch där tillsammans med han och sen myste vi lite och sov. Idag släppte han av mig i skolan och jag gick bara till tolv idag ( sköönt! ), när jag kom hem så kollade jag på ondskan som är en riktigt bra film! Efter den så gick jag och träffade Denise, och vi tog en rätt så lång promenad faktiskt. När jag kom hem käkade jag lite med mammi sen så satte jag mig vid datorn. Nu måste jag verkligen sova! Ska upp imorgon hehe.
Puss på er sötnosar

Nya fina bilder kommer imorgon!


Suuuuur!

Är så arg att jag inte orkar skriva fan..... Vi förlorade!! Usch tar fan självmord asså. ÅH!


trött soom fan

efter skolan´ska ja ta en promenad med Denise, är skiiiit trött! Hammarby har match idag mot ängelholm, höjjjjjaaaaaaaaaaaa!!!!!!



Dagens

Dagens humör: Sprallig
Dagens mående: Seg
Dagens borde: Shoppa
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens klädsel: Kjol & linne  
Dagens planer:
Träffa Robin
Dagens materiella vill ha: Kläder
Dagens längtan: Helgen!
Dagens fundering: Hur kommer jag orka veckan?
Dagens beroende: Städa rummet
Dagens tråkigaste: Ensamhet

Sorry!

Har inte skrivit på ett tag. Men nu ska jag börja igen! Orkar tyvärr inte berätta allt vad jag har gjort dom senaste dagarna, utan jag tar det som hände idag. Jag var ledig från skolan, så sov ut en stund idag. Mötte upp Denise för ett snack vid bussen som vanligt sedan kom Robin förbi med bilen och hämtade mig. Vi åkte hem till honom och myste sedan så gick vi ut och käkade  pizza med hans bror Martin , mysmys så nu är jag hemma igen! Saknar han redan jätte mycket. Nu ska jag sitta här ett tag och lyssna på musik sen ringa Robin,
 puss påer!!


Onsdag

Sitter här hemma hos Ida, hon är och duchar och Ikvällll ska vi på kryssning! Wiiiieeee

Skriver mera när vi kommer hem för fan! Puss på er sötisar!!


trött

Ska sova nu, mår skit. God natt!


5 april

Och det är skit fult väder ute, jag som trodde att sommaren skulle blomma ut nu ju! Aja. Sarah åkte hem nyss, saknar henne redan men iallfall så har vi haft det jätte mysigt! Eller kul hehe. Vi har festat hela tiden hon  har vart här, hon kom i fredags och åkte hem nu på måndagen. Jag ligger i sägen och är sliten som fan, ska  snart ta mig ett skönt bad asså. Behöver det nu fan. På onsdag blire kryssning med dom bästa tjejerna! Längtar dit som bara den!! Nu ska jag soooova lite hehe. Hatar också kärlek fett mycket så fuck that! eyyye

Jag är söt :)

 


trääänat!

Är ¨så jävla slut, ska ta mig en lååång dusch eller bad tror jag . Har sprungit i en timme shiit så sluuuut jag är!! Åh, sprang fan ända till farst centrum typ, sen hem igen.. FY FAN :O
Pusss hörs sen!

Torsdag

Tjuuuh!
Har precis badat, ska bara ta det lugnt idag .. Imorgon kommer Sarah till mig iallafall. Träffade Denise idag och vi tog en liten promenad, myyys! Ja, inget speciellt som har hänt idag typ. Ska fortsätta kolla på tv med mamma och syster :) Pussen!

Osminkad och JÄTTA SÖÖÖÖÖÖÖT ha-ha!


Lovet bööörjar nu!

Fett sköönt med en veckas lova asså! Igår var jag uppe till 3 halv 4 och bara paratade med Sarah, snackade med henne ungefär 5 timmar. Men men så är det. Idag kanske jag ska träffa Robin eftersom jag inte kunde åka till Sarah? Fett knas men dagen är inte slut än.. Så vem vet, kanske åker till henne iallafall. Nu ska jag bara slappa lite, lov är det bästa man kan ha! Haha!
Skriver senare söööööötisar! <3


RSS 2.0